Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Bogactwo wszechświata tak

Jutro chyba upiore pościel i prześcieradło

Polecane posty

5 minut temu, Zero cukru napisał:

Całkiem zabawne obserwować dorosłych ludzi, którzy nie potrafią się odnaleźć w realnym życiu, tylko w internatach mogą być sobą. Dla poklepnia po plecach, potrafią być ślepi na zachowania, które kłócą się z ich wartościami. Jeden drugiemu próbuje udowodnić, że jest inteligentniejszy, ładniejszy i wiedzie szczęśliwsze życie. Zenua.

Piszesz tez o sobie?

6 minut temu, Zero cukru napisał:

Całkiem zabawne obserwować dorosłych ludzi, którzy nie potrafią się odnaleźć w realnym życiu, tylko w internatach mogą być sobą. Dla poklepnia po plecach, potrafią być ślepi na zachowania, które kłócą się z ich wartościami. Jeden drugiemu próbuje udowodnić, że jest inteligentniejszy, ładniejszy i wiedzie szczęśliwsze życie. Zenua.

A ty się odnalazles z 55" pcet i kolekcja jpg rozumiem 

2 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał:

Sprzątam dla siebie gruntownie 2x w roku na świta dzięki temu trzymam to jakoś w ryzach nawet nie sprzątając co tydzień regularnie tylko gdy mi się przypomni

Minimalizm tesz pomaga bo w zasadzie trzeba tylko wszystko przetrzec mokre chusteczki zamieść podłogę umyc ekrany i podłogę i okna 

Można i dla siebie to nawet lepiej.

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Piszesz tez o sobie?

Jeśli coś mi się w kimś nie podoba, to mówię o tym. Nie dbam o to, że komuś się to nie spodoba i stracę sojusznika.

6 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał:

Mogę mieć kazdom gre na ps4 w 120" fullhd i mi się nie chce nawet ściągać tych jpg a ty przelewy robiles po 300zl lol

Ty jesteś tak płytki, ze szkoda tracić czasu na wdawanie się w dyskusję z tobą. Jedynie rym cym jesteś w stanie zainteresować.

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Piszesz tez o sobie?

To próba wciśnięcia się w rozmowę metodą na obcesowego .😁

12 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał:

Gorzej kuchnia i łazienka bo jest bez remontu i tu trzeba będzie gąbki mydło sciery masakra 

Siedzisz w domu i nie potrafisz posprzątać? Sprząta się cały rok, a nie dwa razy do roku na Święta 🫢

Tam mole i pluskwy będą śpiewać u ciebie kolędę 😄

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Siedzisz w domu i nie potrafisz posprzątać? Sprząta się cały rok, a nie dwa razy do roku na Święta 🫢

Tam mole i pluskwy będą śpiewać u ciebie kolędę 😄

No i zayebiscie będzie miał wesolo a ty będziesz udawac że cie każdy przesladuje na kafe z zazdrości zamiast z buniem pod choinka się bzykać 

13 minut temu, Onaaaa napisał:

Mnie męczą by przyjechać choć raz w roku a w święto zmarłych nie byłam to męczą teraz. Jak się nie zgodzę to beda męczyć w ferie. Cały czas męczą.

Widzisz nie chcesz nie jedziesz i tak powinno być.

Nawet wolą przyjechać na wsi pobyć i każdy coś ze sobą przywiezie zwłaszcza baby jakieś ciasta itp. 

To na zasadzie odfajkowania to zrób i z głowy będzie. 😁

1 minutę temu, RitardModeracja napisał:

To po prostu zagrywka oblaskawiajaca iskre która się wkùrwila takie toki czy tam gody i tańce połamańce kaleki

Z iskrą mam bardzo dobry kontakt i to się nie zmieni, wiec o czym ty pier.lisz? Kaleką jesteś ty, bo nikt się tobą nie interesuje, jeśli chodzi o stosunki damsko męskie. Jesteś aseksualna jako kobieta. Swoją postawą nie wzbudzasz żadnego zainteresowania płci męskiej i naprawdę nie musisz zmyślać, że masz 50 lat.

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Z iskrą mam bardzo dobry kontakt i to się nie zmieni, wiec o czym ty pier.lisz? Kaleką jesteś ty, bo nikt się tobą nie interesuje, jeśli chodzi o stosunki damsko męskie. Jesteś aseksualna jako kobieta. Swoją postawą nie wzbudzasz żadnego zainteresowania płci męskiej i naprawdę nie musisz zmyślać, że masz 50 lat.

Łoł

Może ja bardziej interesuje życie zegzualne parzydełkowców niż chamy z ze srafe czy coś w tym złego 

Edytowano przez Kocopoł
  • Thanks 1

11 minut temu, Get Out napisał:

Nawet wolą przyjechać na wsi pobyć i każdy coś ze sobą przywiezie zwłaszcza baby jakieś ciasta itp. 

To na zasadzie odfajkowania to zrób i z głowy będzie. 😁

Zrobię bo inaczej będzie lament i cięgle fuchy. Syn rośnie i coraz mniej chętniej tam jeździ wiec kilka lat i przestanę. 

Lubisz święta rodzinne 🤔nie wolałbyś tylko z siostrą 🤔

28 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał:

Mogę mieć kazdom gre na ps4 w 120" fullhd i mi się nie chce nawet ściągać tych jpg a ty przelewy robiles po 300zl lol

Jak tam twoje sukcesy giełdowe? Ile kasy umoczyłeś?

6 minut temu, RitardModeracja napisał:

Tera to już muszę iść spać po takiej zniewadze. 

Ja toże, bo jakiś ćpun łaknie mojej atencji i wydaje mu się, że gada z sensem po ćpaniu.

22 minuty temu, Zero cukru napisał:

Jeśli coś mi się w kimś nie podoba, to mówię o tym. Nie dbam o to, że komuś się to nie spodoba i stracę sojusznika.

Bo tak sie powinno robić i nic w tym dziwnego. 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Bo tak sie powinno robić i nic w tym dziwnego. 

Niestety tutaj niektórzy ludzie postępują inaczej. Dobranoc

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Zrobię bo inaczej będzie lament i cięgle fuchy. Syn rośnie i coraz mniej chętniej tam jeździ wiec kilka lat i przestanę. 

Lubisz święta rodzinne 🤔nie wolałbyś tylko z siostrą 🤔

Jak się utrzymuje kontakt, to ten kontakt jest, a sis odwiedza mnie częściej . Lubię posłuchać co gadają zwłaszcza po alko, a swoje myślę. 😁Lubię ale żeby był śnieg i mróz, a nie błoto i deszczu. Idę oglądać Starożytnych. 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Jak się utrzymuje kontakt, to ten kontakt jest, a sis odwiedza mnie częściej . Lubię posłuchać co gadają zwłaszcza po alko, a swoje myślę. 😁Lubię ale żeby był śnieg i mróz, a nie błoto i deszczu. Idę oglądać Starożytnych. 

No czyli nawet lubisz to spoko 🙂

Więc miłego oglądania. Może też zerknę na nich skoro ty oglądasz 😊

5 minut temu, Onaaaa napisał:

No czyli nawet lubisz to spoko 🙂

Więc miłego oglądania. Może też zerknę na nich skoro ty oglądasz 😊

Pasterkę najlepiej lubię, bo chyba tylko ja nie jestem pod wpływem %😅 Wolne i odpocznie się . Trzeba też jakieś postanowienia na nowy rok przygotować. 

Zobacz włącz może Cię wciągnie to już się nie uwolnisz. 😊

4 minuty temu, Get Out napisał:

Pasterkę najlepiej lubię, bo chyba tylko ja nie jestem pod wpływem %😅 Wolne i odpocznie się . Trzeba też jakieś postanowienia na nowy rok przygotować. 

Zobacz włącz może Cię wciągnie to już się nie uwolnisz. 😊

Oglądam właśnie 🙂

Postanowienie żebyś był taki jak byłeś przez tamten rok przynajmniej dla mnie 😊

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Oglądam właśnie 🙂

Postanowienie żebyś był taki jak byłeś przez tamten rok przynajmniej dla mnie 😊

Muszę mieć postanowienia, bo wtedy motywacja mam żeby decyzyjność była i głupio wtedy nie dotrzymać słowa samemu sobie . 

Nikt się nie zmieni w naszym wieku więc tego nie trzeba postanawiać akurat.😊 Mam jeszcze trochę czasu i coś wymyśle. 😊

To jest nie do wiary , że poważni goście głowy stanów prezydenci przyznawali się , że widzieli ufo i są jakieś tajne akta na ten temat istot pozaziemskich . 😁

7 minut temu, Get Out napisał:

Muszę mieć postanowienia, bo wtedy motywacja mam żeby decyzyjność była i głupio wtedy nie dotrzymać słowa samemu sobie . 

Nikt się nie zmieni w naszym wieku więc tego nie trzeba postanawiać akurat.😊 Mam jeszcze trochę czasu i coś wymyśle. 😊

To jest nie do wiary , że poważni goście głowy stanów prezydenci przyznawali się , że widzieli ufo i są jakieś tajne akta na ten temat istot pozaziemskich . 😁

Nigdy nic sobie nie postanowiłam. Jeśli coś chce zmienić to dzieje sie to zazwyczaj z dnia na dzień. 

Bo ufo istnieje tylko ti ukrywają. Tak samo jak już dawno jest lek na raka tylko ukrywają.

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Nigdy nic sobie nie postanowiłam. Jeśli coś chce zmienić to dzieje sie to zazwyczaj z dnia na dzień. 

Bo ufo istnieje tylko ti ukrywają. Tak samo jak już dawno jest lek na raka tylko ukrywają.

Na raka coś pisali w necie jest lek w fazie testów niestety NFZ tego nie zrefunduje. Nawet milionerzy mają trudność takiego leczenia to koszty są kosmiczne.

UFO może istnieje jakby nie patrzeć  nawet Bòg był innego wymiaru. Fizyka kwantowa raczej to potwierdza. Kiedyś kosmici odwiedzili ziemię na to są dowody.

Kwestia z tym jaką mają technologie. Fizycy podają jakby dotrzeć innej galaktyki odległej zanim by przylecieli i wròcili czas świetlny taka jest miarą ich świat już by nie istniał.

Ja jestem przekonany że innej bańki przylecieli.

Edytowano przez Fifofa

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Na raka coś pisali w necie jest lek w fazie testów niestety NFZ tego nie zrefunduje. Nawet milionerzy mają trudność takiego leczenia to koszty są kosmiczne.

Na raka ciągle cóś znajdują i piszą że znaleźli a potem cisza. Im się nie opłaca to ujawnić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się