Get Out 103 Napisano czwartek o 17:33 1 minutę temu, Onaaaa napisał: E tam za chwilę wigilia i przebaczenie Też to znasz jak składają życzenia pod publiczke, bo akurat wypada w ten dzień. Oczywiście nie wszyscy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1361 Napisano czwartek o 17:46 11 minut temu, Get Out napisał: Też to znasz jak składają życzenia pod publiczke, bo akurat wypada w ten dzień. Oczywiście nie wszyscy. Może chociaż przy składaniu życzeń nie udają i życzą dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 103 Napisano czwartek o 18:00 12 minut temu, Onaaaa napisał: Może chociaż przy składaniu życzeń nie udają i życzą dobrze Od niektórych czuć fałsz i trzeba po oczach patrzeć. Zobacz ten utwór co Ci posłałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 642 Napisano czwartek o 18:13 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Wstawić twoje foto, wiesz które? Po co kolekcjonujesz zdjęcia świrów z kafe? Masz coś z tego, czy po prostu coś z tobą nie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 175 Napisano czwartek o 18:14 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Po co kolekcjonujesz zdjęcia świrów z kafe? Masz coś z tego, czy po prostu coś z tobą nie tak? Żeby mieć czym straszyć np takiego pravola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 28 Napisano czwartek o 18:33 58 minut temu, Get Out napisał: Też to znasz jak składają życzenia pod publiczke, bo akurat wypada w ten dzień. Oczywiście nie wszyscy. Sobie składają, z tobą większośc obeznanych z tematem dawno dała sobie spokój ze złudzeniami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 18:35 20 minut temu, Еlciаа napisał: Żeby mieć czym straszyć np takiego pravola. Chodz na priw pokaz mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 12 Napisano czwartek o 18:44 30 minut temu, 250GodzinTak napisał: Po co kolekcjonujesz zdjęcia świrów z kafe? Masz coś z tego, czy po prostu coś z tobą nie tak? a ty nie masz i ci na glowe wchodzą potem wolasz makarona wikidajłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 18:45 Franek kimono xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 14 Napisano czwartek o 18:46 O, tutaj też te dwie dręczą Elcię. Gdzie są ci wszyscy porządni i oburzeni obrońcy moralności z wczorajszej dyskusji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 642 Napisano czwartek o 18:47 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: a ty nie masz i ci na glowe wchodzą potem wolasz makarona wikidajłe Nikogo nie wołam. Uspokój się przebierańcu Zresztą nie muszę go wołać, bo zwykle pojawia się w najmniej oczekiwanym momencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 18:48 1 minutę temu, bad behaviour napisał: O, tutaj też te dwie dręczą Elcię. Gdzie są ci wszyscy porządni i oburzeni obrońcy moralności z wczorajszej dyskusji? W dupje. Lezak to też worek do bicia dla tutejszej elity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 12 Napisano czwartek o 18:48 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nikogo nie wołam. Uspokój się przebierańcu Zresztą nie muszę go wołać, bo zwykle pojawia się w najmniej oczekiwanym momencie a moze siedzi ci wlasnie na kolanach i sie chichra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 18:50 Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: a moze siedzi ci wlasnie na kolanach i sie chichra? Kto makaron? Myślisz że role odwrócone i ona robi za chlopa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 28 Napisano czwartek o 18:51 2 minuty temu, RitardModeracja napisał: W dupje. Lezak to też worek do bicia dla tutejszej elity Leżak też bije w tutejszą elitę za to że pracują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 12 Napisano czwartek o 18:52 Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Kto makaron? Myślisz że role odwrócone i ona robi za chlopa? a jak inaczej, lysa umie walnąć piescią w stol, makarona jeszcze nikt nie widzial vqrvionego na przegrywow. lagodny jest misio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 18:53 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Leżak też bije w tutejszą elitę za to że pracują. Normik zawsze jest ponad ritarda. To mówi samo przez się. Deklarując coś trzeba się trzymać tego a nie wybierać sobie persony i udawac że problemu nie ma. Whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 12 Napisano czwartek o 18:53 17 minut temu, RitardModeracja napisał: Chodz na priw pokaz mi. a ja moge tez ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 18:54 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: a ja moge tez ? Nie ty nie mozesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 18:55 No chyba że mi coś pokażesz jakiś gift Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 28 Napisano czwartek o 18:55 Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Normik zawsze jest ponad ritarda. To mówi samo przez się. Deklarując coś trzeba się trzymać tego a nie wybierać sobie persony i udawac że problemu nie ma. Whateva W realu pewnie tak, tu ritardy i normiki kiszą się w jednej beczce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 18:55 Ale z pustymi rencami nie ma wstępu w moje progi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 103 Napisano czwartek o 18:57 21 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Sobie składają, z tobą większośc obeznanych z tematem dawno dała sobie spokój ze złudzeniami. No ja nigdy od was nie chciałem , bo czuć fałsz, a zwłaszcza za czasów pisania z wyloga co innego pisaliście ,a z logina udawanie sympatyków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 103 Napisano czwartek o 18:59 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: W realu pewnie tak, tu ritardy i normiki kiszą się w jednej beczce. A ciebie tu nie ma w tym gronie , bo zupełnie przypadkowo tu jesteś i z doskoku tja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 175 Napisano czwartek o 19:03 10 minut temu, Ovidio Lopez napisał: a ja moge tez ? Ty juz to widziałes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 28 Napisano czwartek o 19:04 5 minut temu, Get Out napisał: No ja nigdy od was nie chciałem , bo czuć fałsz, a zwłaszcza za czasów pisania z wyloga co innego pisaliście ,a z logina udawanie sympatyków. Skoro ci nie składają to już nie przesadzaj z tą hipokryzją bo chyba jest w normie wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 12 Napisano czwartek o 19:06 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ty juz to widziałes. nie widzialem, ale tak tylko pisze. nie chce patrzec na golych facetow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 19:07 Mam lejsy krewetkowe ale się brzydzę otworzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 12 Napisano czwartek o 19:07 12 minut temu, RitardModeracja napisał: No chyba że mi coś pokażesz jakiś gift tzn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano czwartek o 19:08 Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: tzn? Kielbasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach