Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

A bird never apologizes for the beauty of its wings.

Polecane posty

11 minut temu, treser moderatorni napisał:

elcia zrobila wal na dziecko, okradla panstwo. poslala ojca do holandii zeby zbieral ogorki i postraszyla go ze jak nie bedzie kasy slal to mu sprawe zalozy i jeszcez gorzej skonczy, a sama zglosila ze ojciec nieznany, zrobil i uciekl, dostala hajs z funduszu dla sierot.

szparagi. 🤣

3 minuty temu, Ciabata napisał:

Cały czas i chce narzucać ludziom swoje standardy i moralnosc, co jest impertynenckie i racja że lepiej byś ją na randkę wziął xd

ty robisz to samo, do tego przeklinasz. ludzie widza wady innych ale nie swoje. tak juz jest.

jaką randke? ja jestem starym dziadem i juz nie staje. ona sobie ogarnie lepszego i mlodszego

8 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Jezeli będzie systematycznie wykorzystywała osobę mojej córki, dziecka, które nic złego jej nie zrobiło, do wielomiesięcznego hejtu na Kafe, bede nazywal ją ku rwą. Ludzka ku.rwa.  Podobno jest dzie.wica, wiec chyba wiadmo, że nie w innym sensie. Jednak po niej oczekuję czegoś więcej niż od upośledzonej Magdzie. A teraz przepraszam, ale cały dzień bylem na zakupach z żoną i nie mam ochoty na te przepychanki. Skoro jesteście parą lepiej zabierz Iskrę np do Trójmiasta na romantyczną randkę, bo teraz jest na to klimat.  Poleciłbym wam restaurację Petit Paris w Sopocie, ale ona chyba woli schabowego. Obok znajdziesz bar Patelnią i walkem. Poważnie.  Miłego wieczoru. Przeprosin nie będzie. Wystarczy sie omijać. 

Przecież nie chciałeś mieć swojej córki, a żadna normalna kobieta będąc wolną i bez dzieci nie zabiera się za żonatego gacha z rozwydrzoną 10 latką na karku, która niedługo sama jej nada (Dla przypomnienia jak się sparowałeś z rudą, to byłeś żonaty, córka miała 5 lat ) 

Więc uważaj na słowa, bo nie jesteś u siebie w domu. 

Przed chwilą, salix napisał:

Ostatnio faktycznie nie, ale wcześniej wielokrotnie widziałam twoje wpisy o tym, że nie jest żoną itd. więc nie udawaj teraz że temat nigdy się z twojej strony nie pojawiał. 

Nauczcie się czytać ze zrozumieniem zanim wychodzicie z tekstem do mnie.  Piszesz że CHODZĘ. Odpisuję że NIE CHODZĘ. Onawiamy czas teraźniejszym jak mniemam, no nie? Teraz przyznałaś mi w tym racje, że NIE CHODZĘ, tak czy nie? 

A teraz zacytuj mnie gdzie napisałam że nigdy czegoś podobnego nie robiłam? Jest problem c'nie? No to przestan pisać bzdury że udaję że mnie to nigdy nie dotyczyło.

Elo

7 minut temu, treser moderatorni napisał:

uwazaj z kim zadzierasz frajerku na strzala

1,60 w kapeluszu, strach się bać. 😄

• Haha 1

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

I z z tamtego się przelogowuje

Nie trzeba się przelogowywawac, można pisać z incognito albo z innego urządzenia/przeglądarki.

Nie żebym to akurat robił ofc 😉

1 minutę temu, Mgła napisał:

Naucz się czytać a potem odpisuj.

Potrafię czytać i właśnie ci odpowiedziałem na część twoich wątpliwości. Natomiast jeżeli masz ochotę na jakąś awanturę razem ze swoim kolegą to poszukaj sobie innej ofiary.  Ja juz zdanie na twój temat sobie wyrobiłem i ciężko będzie mi je zmienić. Także, jeszcze raz miłego 

• Like 1

3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

ty robisz to samo, do tego przeklinasz. ludzie widza wady innych ale nie swoje. tak juz jest.

jaką randke? ja jestem starym dziadem i juz nie staje. ona sobie ogarnie lepszego i mlodszego

No nie sądzę że  bym ci dała radę cos narzucić raczej nie ma między nami sympatii a że wyzywam i przeklinam ludzi bo sa chamscy wobec mnie niektórzy to nic dziwnego w kościele nie jestem

Edytowano przez Ciabata

Przed chwilą, Perihelion napisał:

Nie trzeba się przelogowywawac, można pisać z incognito albo z innego urządzenia/przeglądarki.

Nie żebym to akurat robił ofc 😉

Słuszne spostrzeżenie. Będę Cię miała na oku 🙂

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Lex nie poznaje Cię 🫢

Aha Królik wyklikuje tematy z nicku NieTakiKróliczekZły, a pisze z bad behaviour  😁I z z tamtego się przelogowuje, daje lajki i naciska klik, kiedy coś niepochlebnego o niej piszą. 

Muszą być superlatywy, że jest piękna, mądra, wykształcona, doktorka, kolekcjonuje broń za 9 tysięcy i ma męża pozyskanego z dorastającą córką 🙂

A przecież o szlachciance, która gardzi kołchozem, negatywnie się wypowiada. Praca be. Lepiej udawać, kłamać i spać w barłogu do 13-stej 😄

kilka dni temu pisala cos o jakiejs pięknej lasce i nieomieszkala sie do niej porownac jako przyklad.... no mozna sie posikac ze smiechu. kobita ma dobrze po 50tce ale ego dalej ją oszukuje ze ma 19lat i kolejke spermiarzy na klatce.

20 minut temu, Mgła napisał:

Doktorkowa niedawno nazwała kogoś cyt :"pryszczolem", oczy przecierałam ze zdumienia. Ostatni raz tak głupawe okteślenie słyszałam w szkole podstawowej, to ten sam poziom mentalu. I jak tu wierzyc w czyjeś wykształcenie, życie jakie twierdzi że prowadzi i oczekiwać przeprosin?  Dobrali się idealnie mentalnie. O ile on w ogóle z nią jest, czy nawet istnieje, bo jak na warunki tutejsze to mało prawdopodobne aby miał się ktoś  sparować na kafe. A typ cyt:"należący do 10% populacji facetów na świecie  mogących mieć każdą" sparować tu z cudowną kobietą to szansa 0.00001 😂

Pryszczol to Widmo. I tak go nazwała. 

Edytowano przez 250GodzinTak

8 minut temu, mr_Kumpir napisał:

a pisałaś to co powiedziano ?

A Ty nie pisałes 41 minut temu, że to widziałeś?

Jprle co tu są za ludzie..

15 minut temu, treser moderatorni napisał:

elcia zrobila wal na dziecko, okradla panstwo. poslala ojca do holandii zeby zbieral ogorki i postraszyla go ze jak nie bedzie kasy slal to mu sprawe zalozy i jeszcez gorzej skonczy, a sama zglosila ze ojciec nieznany, zrobil i uciekl, dostala hajs z funduszu dla sierot.

A wawie nie można znaleźć pracy za połowę -2/3 zarobków  jakiegoś gwnianego zbierania warzyw? Jeszcze ludzie do jakiejś Holandii jadą zbierać warzywa i to z Wawy? 

1 minutę temu, Ciabata napisał:

No nie sądzę że  bym ci dała radę cos narzucić raczej nie ma między nami sympatii a że wyzywam i przeklinam bo chamski jesteś to nic dziwnego 

to po uja podbijasz i sie podlizujesz? 😁 ja prdu co za ludzie tutaj mieszkają, przylazi i mnie poprawia a potem jeczy ze nie lubi.. leże i kwicze😁

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

kilka dni temu pisala cos o jakiejs pięknej lasce i nieomieszkala sie do niej porownac jako przyklad.... no mozna sie posikac ze smiechu. kobita ma dobrze po 50tce ale ego dalej ją oszukuje ze ma 19lat i kolejke spermiarzy na klatce.

Lajkuje teraz posty swojego menszczyzny. 

(błąd celowo umieszczony 😁) 😄

Przed chwilą, Mgła napisał:

A Ty nie pisałes 41 minut temu, że to widziałeś?

Jprle co tu są za ludzie..

nie wie chopaczyna jak sie podlizac lasce ktora nie trawi lizusów, postaw sie w jego skorze.. on nie umie inaczej😁

1 godzinę temu, Flatpak napisał:

Będzie pić wódkę jak ty 😆

Gienia to już z wiadra pije spiryt heh

to po uja podbijasz i sie podlizujesz? 😁 ja prdu co za ludzie tutaj mieszkają, przylazi i mnie poprawia a potem jeczy ze nie lubi.. leże i kwicze😁

Kto ci się podlizuje? Faktycznie masz schize jak leżak, że nie można normalnie pisac tylko trzeba ciągle z buta? Xd

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Lajkuje teraz posty swojego menszczyzny. 

(błąd celowo umieszczony 😁) 😄

brak słów na tych urojeńców😁

Przed chwilą, Ciabata napisał:

Kto ci się podlizuje? Faktycznie masz schize jak leżak, że nie można normalnie pisac tylko trzeba ciągle z buta? Xd

dobra ssij, wyczerpalas pakiet darmowych odpowiedzi na dzis😁

1 godzinę temu, Flatpak napisał:

To szybko bo wczoraj pisalas ze do 22 pracujesz. Chyba znowu popiłaś w robocie i cie odesłali do domu

Wkrótce cię odwiedzę z Nimfą i niech to będzie czerwona kartka. Chcesz wojnę to ok. Ostrzegałam. 

Idź do lekarza 😅👋

nie wie chopaczyna jak sie podlizac lasce ktora nie trawi lizusów, postaw sie w jego skorze.. on nie umie inaczej😁

Wiem. O sklerozę raczej go nie podejrzewam.

10 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Jezeli będzie systematycznie wykorzystywała osobę mojej córki, dziecka, które nic złego jej nie zrobiło, do wielomiesięcznego hejtu na Kafe, bede nazywal ją ku rwą. Ludzka ku.rwa.  Podobno jest dzie.wica, wiec chyba wiadmo, że nie w innym sensie. Jednak po niej oczekuję czegoś więcej niż od upośledzonej Magdzie. A teraz przepraszam, ale cały dzień bylem na zakupach z żoną i nie mam ochoty na te przepychanki. Skoro jesteście parą lepiej zabierz Iskrę np do Trójmiasta na romantyczną randkę, bo teraz jest na to klimat.  Poleciłbym wam restaurację Petit Paris w Sopocie, ale ona chyba woli schabowego. Obok znajdziesz bar Patelnią i walkem. Poważnie.  Miłego wieczoru. Przeprosin nie będzie. Wystarczy sie omijać. 

Mógłbym napisać, że będę nazywał tak ewke, ale zniżac się do twojego poziomu nie mam zamiaru. Ciekawe, czy na żywo przy mnie też byś ją tak nazwał? Czy jednak użył byś bardziej kulturalnych słów, żeby bronić rodziny. Ty może zabierze swoją żonę, bo chyba potrafisz sam odpowiedzieć i nie musi się tak rzucać.  Wracaj do tego swojego idealnego życia czadzie z temu.

Przed chwilą, Mgła napisał:

Wiem. O sklerozę raczej go nie podejrzewam.

i wyobraz sobie ze on ma prawie 2m wzrostu, chlop jak dąb a mental dzieciaka...

8 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Przecież nie chciałeś mieć swojej córki, a żadna normalna kobieta będąc wolną i bez dzieci nie zabiera się za żonatego gacha z rozwydrzoną 10 latką na karku, która niedługo sama jej nada (Dla przypomnienia jak się sparowałeś z rudą, to byłeś żonaty, córka miała 5 lat ) 

Więc uważaj na słowa, bo nie jesteś u siebie w domu. 

🥦

Idź już, Madziu, konsumować swoje owocki w samotności 😉 

3 minuty temu, Perihelion napisał:

A wawie nie można znaleźć pracy za połowę -2/3 zarobków  jakiegoś gwnianego zbierania warzyw? Jeszcze ludzie do jakiejś Holandii jadą zbierać warzywa i to z Wawy? 

Można, ale wtedy by musiał z nią mieć styczności i dzieckiem a widać woli spać z 10 chłopa w baraku niż z taką ex pod bokiem. 🤣

9 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Ja juz zdanie na twój temat sobie wyrobiłem i ciężko będzie mi je zmienić. Także, jeszcze raz miłego 

Spi.erdzielasz widzę, gdy problem udźwignąć fakty o sobie i o Rudej, no i swoje bł.azeństwa, jak sie wzajemnie wkopu.jecie. Wiesz co? Nawet Ci się nie dziwię że zwie.wsz pissdo. W doopie mam zdanie takich na mój temat, nie rób kolejnej błaz.enady że mogłoby miec jakiekolwiek znaczenie 

Edytowano przez Mgła

2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

dobra ssij, wyczerpalas pakiet darmowych odpowiedzi na dzis😁

O i taka rozmowa z tobą ale nie każdy tu siedzi dla podrywu, może by dało radę wyluzować xD

1 godzinę temu, Zero cukru napisał:

Jak Madzia się skapnie, że kłamiesz z pracą, to jesteś skończona.

Czemu? Tutaj dużo ludzi nie pracuje, ty też wielka niewiadoma, a od Giny won. Przeproś lepiej Elke i błagaj o przebaczenie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się