Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

A bird never apologizes for the beauty of its wings.

Polecane posty

4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

nie wie chopaczyna jak sie podlizac lasce ktora nie trawi lizusów, postaw sie w jego skorze.. on nie umie inaczej😁

Po moim komentarzu przyznał mi rację, a jak ewka odpowiedziała, to po sekundzie trzymał głowę już w jej 4 literach 😄

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Czemu? Tutaj dużo ludzi nie pracuje, ty też wielka niewiadoma, a od Giny won. Przeproś lepiej Elke i błagaj o przebaczenie. 

To czemu elkę cały czas wyganiasz do pracy. Spadam. Wystarczy mi tego szamba

Przed chwilą, Mgła napisał:

...zielasz widzę, gdy problem udźwignąć fakty o sobie i o Rudej, no i swoje bł.azeństwa, jak sie wzajemnie wkopu.jecie. Wiesz co? Nawet Ci się nie dziwię że zwie.wsz pissdo. W doopie mam zdanie takich na mój temat, nie rób kolejnej błaz.enady że mogłoby miec jakiekolwiek znaczenie 

Wytrzyj ślinę, bo kapie 😉 Nikt nie będzie z tobą ujadał bez końca, bo masz atak zespołu Kehrera 😉 

• Haha 1

1 godzinę temu, Get Out napisał:

Napisał sponsor bezrobotnej . 😅

Podłącze się. 

Nie cytuj mnie doktorze safanduła z Pomorza. 

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Po moim komentarzu przyznał mi rację, a jak ewka odpowiedziała, to po sekundzie trzymał głowę już w jej 4 literach 😄

Kto, Ziemniak? Wątpię, czy on mnie w ogóle kojarzy. Kiełba ma urojenia, wynikające z jego patologicznych schematów męskości, wobec mężczyzn, którzy normalnie rozmawiają z kobietami. 

4 minuty temu, Ciabata napisał:

O i taka rozmowa z tobą ale nie każdy tu siedzi dla podrywu, może by dało radę wyluzować xD

ale o co ci chodzi? ile razy chcialem porozmawiac normalnie to mnie wyzywalas i ponizalas. skad mam wiedziec czy za 10 minut ci znowu nie odpali?😁 za stary jestem na te numery.. takze przemysl conieco, bo facet nic nie musi, moze ... jesli ktos jest wart jego uwagi.. tak to wyglada.

Edytowano przez Ovidio Lopez

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

To czemu elkę cały czas wyganiasz do pracy. Spadam. Wystarczy mi tego szamba

A co cię to obchodzi? Wybierasz się od kilku godzin jak sójka.. Przeproś i wyjdź stąd. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Podłącze się. 

Nie cytuj mnie doktorze safanduła z Pomorza. 

Grubciu, bo znowu ci się uroi, że idziesz do lasu z mężem 😉 Przytul koty, zjedz owocki, dasz radę 😉 

5 minut temu, Monty napisał:

Można, ale wtedy by musiał z nią mieć styczności i dzieckiem a widać woli spać z 10 chłopa w baraku niż z taką ex pod bokiem. 🤣

Większych bzdur dawno nie czytałam. Poważnie.

4 minuty temu, Ciabata napisał:

O i taka rozmowa z tobą ale nie każdy tu siedzi dla podrywu, może by dało radę wyluzować xD

A kogo tu podrywać? 😅Błagam. 

8 minut temu, Ciabata napisał:

Kto ci się podlizuje? Faktycznie masz schize jak leżak, że nie można normalnie pisac tylko trzeba ciągle z buta? Xd

Podlizujesz się spermiarzu, widać że masz ssanie nie kiełbę Ovidio Lopeza 😎

A co cię to obchodzi? Wybierasz się od kilku godzin jak sójka.. Przeproś i wyjdź stąd. 

a ty mnie przepros 

Przed chwilą, bad behaviour napisał:

Grubciu, bo znowu ci się uroi, że idziesz do lasu z mężem 😉 Przytul koty, zjedz owocki, dasz radę 😉 

Nie zglaszaj tematów więcej sucha desko. Dla ciebie każda kobieta, która waży więcej niż twoje 40 kg żywej wagi i braku piersi będzie gruba. Odbij i marsz do psychiatry 🤗👋

• Thanks 1

9 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Wkrótce cię odwiedzę z Nimfą i niech to będzie czerwona kartka. Chcesz wojnę to ok. Ostrzegałam. 

Idź do lekarza 😅👋

Jak z Nimfą to nie mogę się doczekać ❤️❤️❤️

Edytowano przez Flatpak

27 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Pewnie jakis film obejrzę. Mam dużo owoców, które dziś pozyskałam i będę zajadać do filmu. 

Nigdzie się już nie ruszam 🤗

Owocki powiadasz.. 🍒 zdrowo, a do mnie tata wpadł na chwilę po pracy i przywiózł dużą czekoladę i Nutellę, i jak tu się oprzeć. 💔

Nie zglaszaj tematów więcej sucha desko. Dla ciebie każda kobieta, która waży więcej niż twoje 40 kg żywej wagi i braku piersi będzie gruba. Odbij i marsz do psychiatry 🤗👋

Zgłoszone 

5 minut temu, Ciabata napisał:

I mądra dziewczynka, kleksiu by popuścił z wrażenia gdybyś była dla niego miła, ale skazany jest na elki i iskry. 😉

🥦😎

No pa, Grubciu 😉 

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Mógłbym napisać, że będę nazywał tak ewke, ale zniżac się do twojego poziomu nie mam zamiaru. Ciekawe, czy na żywo przy mnie też byś ją tak nazwał? Czy jednak użył byś bardziej kulturalnych słów, żeby bronić rodziny. Ty może zabierze swoją żonę, bo chyba potrafisz sam odpowiedzieć i nie musi się tak rzucać.  Wracaj do tego swojego idealnego życia czadzie z temu.

A Ewa hejtuje Twoją córkę? Czy syna? Może matkę? 😀 Jeżeli tak i to Cię od miesięcy uwiera to nie mam na to wplywu. Napisałem ci wyraźnie. Jezeli będzie używać do hejtu mojej córki. Ona jej nic zlego nie zrobila. Mowisz o realu. Ciekawe czy twoja znajoma na żywo by biegala po świecie za mną i krzyczała o różnych rzeczach o mojej rodzinie. Bo obawiam się, ze nie bylaby to normalna sytuacja. Może nawet nękanie oraz oczernianie, wiec o czym ty w ogole piszesz? Na żywo zalatwilbym to inaczej. Moja corka to tylko dziecko. Przemysl to sobie, chyba, że jestes jednym z tych typowych de.bili z kafe. Poki co mam cie za normalnego. A tak pełna kultura. Oczywiście. Czyli się dogadaliśmy. Dziękuję. 

1 minutę temu, Monty napisał:

I mądra dziewczynka, kleksiu by popuścił z wrażenia gdybyś była dla niego miła, ale skazany jest na elki i iskry. 😉

Won.

1 minutę temu, Monty napisał:

dziewczynka z siusiaczkiem zawiatala na kafe😁

4 minuty temu, Еlciаа napisał:

Większych bzdur dawno nie czytałam. Poważnie.

Nie czytasz swoich postów i kleksa, poważnie? W sumie jego to nikt nie czyta. Wierzę. 

2 minuty temu, bad behaviour napisał:

Czy mam wrzucić screeny jak miałaś stąd odchodzić, bo poznałaś żonatego gacha z bąblem i żegnałaś się z forum? Czy mam wrzucić jak twój gach ryczał, że wolał syna? 😉Więc grzecznie, podlecz nerwy, przytyj, zjedz jak człowiek, adoptuj kota, idź do roboty i odwal się. Pamiętaj, w stresie w ciążę nie zajdziesz, a wychowujesz dorastającą prawie 11 latkę, a konkurencja młodszych kobiet na rynku spora. Więc uważaj na słowa ruda 😘☀️

• Thanks 1

Przed chwilą, Monty napisał:

Nie czytasz swoich postów i kleksa, poważnie? W sumie jego to nikt nie czyta. Wierzę. 

Nigdy nie pisalam takich bzdur jakie tu powstarzacie, sorry.

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

dziewczynka z siusiaczkiem zawiatala na kafe😁

Bądź miły to może będziesz mógł mi obciągnąć, lubię takich pasywów 😘

1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

A Ewa hejtuje Twoją córkę? Czy syna? Może matkę? 😀 Jeżeli tak i to Cię od miesięcy uwiera to nie mam na to wplywu. Napisałem ci wyraźnie. Jezeli będzie używać do hejtu mojej córki. Ona jej nic zlego nie zrobila. Mowisz o realu. Ciekawe czy twoja znajoma na żywo by biegala po świecie za mną i krzyczała o różnych rzeczach o mojej rodzinie. 

Ja jestem jeszcze jednej rzeczy ciekawa - czy jak ona poznaje w realu parę, która przedstawia się jako małżeństwo, to robi wywiad, czy mają ślub kościelny, a jeśli nie, to czy nazywa ich w twarz "konkubiną" i "gachem" i czy tak mówi o nich do innych 🙂 Może takie ma zasady towarzyskie, nie wiem. 

• Haha 1

21 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Przecież nie chciałeś mieć swojej córki, a żadna normalna kobieta będąc wolną i bez dzieci nie zabiera się za żonatego gacha z rozwydrzoną 10 latką na karku, która niedługo sama jej nada (Dla przypomnienia jak się sparowałeś z rudą, to byłeś żonaty, córka miała 5 lat ) 

Więc uważaj na słowa, bo nie jesteś u siebie w domu. 

Co piszesz trochę zalatuje hipokryzją.

Kobieta jak ma dziecko to jest Święta, jak facet ma to niedobrze.

Nie wnikam w uprzedzania do hejtu coś za coś.

4 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Owocki powiadasz.. 🍒 zdrowo, a do mnie tata wpadł na chwilę po pracy i przywiózł dużą czekoladę i Nutellę, i jak tu się oprzeć. 💔

Mandarynki, bo są w fajnej cenie, borówka amerykańska i winogrono. 

Jakiś film na Netflix obejrzę, bo w pracy dziewczyny polecały erotyk 💞😝

Czy mam wrzucić screeny jak miałaś stąd odchodzić, bo poznałaś żonatego gacha z bąblem i żegnałaś się z forum? Czy mam wrzucić jak twój gach ryczał, że wolał syna? 😉Więc grzecznie, podlecz nerwy, przytyj, zjedz jak człowiek, adoptuj kota, idź do roboty i odwal się. Pamiętaj, w stresie w ciążę nie zajdziesz, a wychowujesz dorastającą prawie 11 latkę, a konkurencja młodszych kobiet na rynku spora. Więc uważaj na słowa ruda 😘☀️

Tak, masz wrzucić te screeny, piszę ci to dziesiąty raz 🙂 Masz wrzucić, Grubciu 🙂 

35 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

A teraz przepraszam, ale cały dzień bylem na zakupach z żoną i nie mam ochoty na te przepychanki. 

Podpaski jej kupiłeś renciaku

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się