Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

A bird never apologizes for the beauty of its wings.

Polecane posty

Przed chwilą, lufcik napisał:

Patola to jest całe twoje jestestwo. Masz niebywałe szczęście ze trafiłeś w ten odmęt internetu gdzie naprawdę procent ułomów i mitomanów wybija poza skale a i tak wciąż zdecydowana większość toczy z ciebie regularna bekę.

Tysiąc razy musisz powtórzyć żeby stało się prawdą i może jeszcze tą metodą urodzisz po tym ułomnym bełkoczącym. 😅Kto by w ogóle się przejmował opinią podstarzałej alkuski która nie potrafi nawet dnia funkcjonować bez kłótni. 

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Zaczyna sie podlizywanie pedo fantaście na kafe.

Napisał amator przedszkolaków aż musiał zmyślać, że synek pobił sobie twarz na samochodziku . 😅

6 minut temu, Get Out napisał:

No właśnie nie możesz bo byś musiał podać jakie nicki miałeś i jeden co cię popierał przecież zdechł, to co ty chcesz ugrać jeszcze jak zyepem jesteś .😅

Człowieku, ciotki, magdy, karuzele, sparrowy, błędni, nowi w mieście, kokeje tutaj liibedy, krejzi, malowani, nawet leżak. 

No.nie było okresu w historii tego forum, żebyś mial za sobą.ze 30 procent chociaż. Teraz masz święto, jeżyk, leksio i gienia. Normalnie.na twoje jukońskie farmazony łapał się promil najbardziej upośledzonych.

A za hejterską naturę i wynaturzenia cala reszta byla.na ciebie cięta.

Ale pewnie to wszystko moje nicki 🙂

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

1 minutę temu, lufcik napisał:

Zaczyna sie udawanie ze nie dotarło sie do strony gdzie sympatyczny widmor z deficytami empatii pisze o kims ze ‚zdechł Jak pies’.

zalosna jest ta baba udajac tego glupa wiecznie. Częściowo widać ze przytepa ale częściowo mocno udaje.

zenada ale jak ona sądzi ze empatii dzieci nie maja to mamy do czynienia pewnie z pdoobna degeneratka 

To jak mam pisać o kimś kogo nie darzyłem żadnym szacunkiem i jeszcze może pomnik mu wystawić. 😅

2 minuty temu, Get Out napisał:

Napisał amator przedszkolaków aż musiał zmyślać, że synek pobił sobie twarz na samochodziku . 😅

Jeżyk, chodź, zaczynają się pedo aluzje. Chyba to lubisz.

11 minut temu, lufcik napisał:

Popieranie widmoka to szybki test na iq danej osoby, ale tez jak dumbo słusznie zauwazyla dowod na jakies emocjonalne zyebanie, mitomanie i zamulenie.

Sympatyczny sprytny  jezyk wczoraj stwierdziła ze ludzie do 18 rz nie maja empatii 🤣 

Co za parada ułomów 

Widziałam to o empatii i mnie zatkało ale w sumie nie zdziwiło bo jezyk wydaje mi się taka bezemocjonalna, że można by pomyśleć, że wciąż nie ma 18 lat 😏 Bo serio, kto może poważnie twierdzić, że ludzie poniżej 18 roku życia nie mają empatii? To kompletny nonsens empatia rozwija się i ujawnia w różnym tempie, ale jest naturalną cechą już w dzieciństwie a tu dorosła baba matka nastolatka chyba wyjeżdża z takim tekstem.

2 minuty temu, lufcik napisał:

Fakty są takie ze nie dość ze jesteś skrajnie tępy, to najgorsze jest to ze masz zachowania i teksty psychopatyczne.

kazdy kto sie zapoznał z twoja twórczością a nadal cie lubi / broni / normalizuje i porownuje twoja osobę do normalsow jest kompletnym deebilem. 

Każdy czyli kto ty i twój ułomny narzeczony, a od spodu puka śliwkowy zwyrol który ukrywa przeszłość, bo masturbował. Aha 😆 

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Jakby napluł jej na twarz, to patrzyłaby z której to chmury pada.

• Like 1
  • Thanks 1

5 minut temu, lufcik napisał:

Zaczyna sie udawanie ze nie dotarło sie do strony gdzie sympatyczny widmor z deficytami empatii pisze o kims ze ‚zdechł Jak pies’.

zalosna jest ta baba udajac tego glupa wiecznie. Częściowo widać ze przytepa ale częściowo mocno udaje.

zenada ale jak ona sądzi ze empatii dzieci nie maja to mamy do czynienia pewnie z pdoobna degeneratka 

Nic nie zrobisz. Udaje milusińską, a ucieszy się z jakichś obrzydliwych tesktow o dzieciach.

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Zwyrol jak głupa pali, bo niewygodna kwestia. 😆

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nic nie zrobisz. Udaje milusińską, a ucieszy się z jakichś obrzydliwych tesktow o dzieciach.

Ależ zrobisz to samo co twój wąsaty przyjaciel, bo lat ci raczej nie będzie ubywać.😅

5 minut temu, salix napisał:

Widziałam to o empatii i mnie zatkało ale w sumie nie zdziwiło bo jezyk wydaje mi się taka bezemocjonalna, że można by pomyśleć, że wciąż nie ma 18 lat 😏 Bo serio, kto może poważnie twierdzić, że ludzie poniżej 18 roku życia nie mają empatii? To kompletny nonsens empatia rozwija się i ujawnia w różnym tempie, ale jest naturalną cechą już w dzieciństwie a tu dorosła baba matka nastolatka chyba wyjeżdża z takim tekstem.

Nie pisałam że nie mają empati tylko że mają czesto mniejszą ale wy zawsze coś dodacie od siebie. Często mają stany zachwiania nastrojów czy wybuchy złości i to sie przekłada że 12 latek może nie myśleć logicznie i pod wpływem tych emocji zribic coś złego. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Ależ zrobisz to samo co twój wąsaty przyjaciel, bo lat ci raczej nie będzie ubywać.😅

Zaczynają się desperackie riposty bez sensu 😄

13 minut temu, lufcik napisał:

i tak wciąż zdecydowana większość toczy z ciebie regularna bekę.

nie większosc tylko ty i plaska, i nie bekę tylko ssacie o atencje. powtarzacie te same tematy byle wam odpowiedzial. kazdy to widzi i sie za was wstydzi

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Nie pisałam że nie mają empati tylko że mają czesto mniejszą ale wy zawsze coś dodacie od siebie. Często mają stany zachwiania nastrojów czy wybuchy złości i to sie przekłada że 12 latek może nie myśleć logicznie i pod wpływem tych emocji zribic coś złego. 

Piszecie o 12 latku czy 18 latku, bo się gubię?

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Człowieku, ciotki, magdy, karuzele, sparrowy, błędni, nowi w mieście, kokeje tutaj liibedy, krejzi, malowani, nawet leżak. 

No.nie było okresu w historii tego forum, żebyś mial za sobą.ze 30 procent chociaż. Teraz masz święto, jeżyk, leksio i gienia. Normalnie.na twoje jukońskie farmazony łapał się promil najbardziej upośledzonych.

A za hejterską naturę i wynaturzenia cala reszta byla.na ciebie cięta.

Niektóre z tych wymienionych zostały wystalkowane i każde bez wyjątku miało hejt łącznie z tobą, bo na ero nie było nikogo kto nie miałby hejtu więc słaby argument. A co do wynaturzeń, to akurat ty musisz się ukrywać z ich powodu . 😅

2 minuty temu, Get Out napisał:

Zwyrol jak głupa pali, bo niewygodna kwestia. 😆

Wstawiaj te emotki na początku zdania i na końcu. Wtedy będziesz bardziej przekonywujący, że ten głupi uśmieszek nie schodzi ci z ryja. Ja to kupuję.

7 minut temu, Zero cukru napisał:

Jakby napluł jej na twarz, to patrzyłaby z której to chmury pada.

Tak bo by mi nie napluł.

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Żegnałaś się i szybko wróciłaś 😄

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Piszecie o 12 latku czy 18 latku, bo się gubię?

Ja o tej co zabilała chyba 12 łatce.

Edytowano przez Onaaaa

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Tak bo by mi nie napluł.

Nikt o zdrowych zmysłach nie wymysla takich rzeczy. Tak szczerze, to ja bym się bał z nim spotkać, w obawie, że skończę w czarnym worku i serio ci to mówię.

Brakuje jeszcze Carycy od Boryny i Choroszcz w komplecie. 

Caryca widzę cię. Będą wpisy "Jazda z ku... ą? 😄

• Haha 1

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ciebie w desperacji nikt nie przebije masturbatorze wiesz czego i kogo 😅

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Nikt o zdrowych zmysłach nie wymysla takich rzeczy. Tak szczerze, to ja bym się bał z nim spotkać, w obawie, że skończę w czarnym worku i serio ci to mówię.

Przecież nigdy się nie spotkają. Jeż upozoruje śmierć i będzie następna do spacerów po forum 😄

4 minuty temu, lufcik napisał:

Zaraz poszukam cytatu .

pisala ze 12 latek mógł popełnić taka zbrodnie bo to nie 18 latek i nie ma jeszcze empatii 😑

wiedza psychologiczna taka nie za pokaźna. I matka niby no ale pewnie zamiast czytać książki o wychowaniu wolała pisać listy do więzienia 

Ojejku bo nie ma jeszcze takiej empati jak 18 latek.

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Ja o tej co zabilała chyba 12 łatce.

Było w wiadomościach i nawet jakaś psycholog skwitowała, że dzieci nie mają empatii , bo sie jej uczą dopiero dlatego nie można zostawiać dzieci bez opieki to oczywiste jest.

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Przecież nigdy się nie spotkają. Jeż upozoruje śmierć i będzie następna do spacerów po forum 😄

Może, ale z pieprzem gazowym i to w galerii.

Przed chwilą, Perihelion napisał:

Beata się zrobiła mocno natarczywa, wręcz krindżowa miejscami. Czyżby coś  w pracy nie wyszło, bo poszła z mokrą głową? 

Ciekawe że jak srunek pisał np o biciu  starszej kobiety, to już takiej Beaty nie zbulwersowało. Głowa w piasek i nie widziała co zwyrol wypisuje bo ma obsesję na punkcie jednej osoby. 

Moon po alkoholu nazwał Krejzi ku.. ą, a męża rudej, że ma autyzm. Ale udają, że nie widzą. Ty też nie jesteś święty. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się