Ovidio Lopez 14 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Einstein i Hawking mieli po jakieś 160. Jeden stworzył teorię względności, drugi teorię czasu urojonego. Twoje extra 20 punktów pozwoliło ci stworzyć pochwonoga w dżinsach kuzynki. ajkiu to nie wskaźnik wygrywu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 30 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Wszystko to i tak bzdury co zostanom obalone po prostu poddali się nauce a ja masturbacji Jaś fasola ma 178 Chyba obu wam mierzyła Marianka Szrajber. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 30 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: ajkiu to nie wskaźnik wygrywu Ale to leżak dzwoni, jemu objaśniaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu Nie zawsze iq idzie z naukom można zostać komikiem albo masturbacji albo mieć wszystko w dopie Tak samo jak masz 85" nie znaczy że masz używać ja se wolę 120" rzutnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Ale to leżak dzwoni, jemu objaśniaj. Nie to ty tego nie wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Ale to leżak dzwoni, jemu objaśniaj. kopac sie z koniem? thx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 30 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Nie to ty tego nie wiesz To ty się nim chełpisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu Np ostatnio u notariusza pierwszy wylapalem tylko z obserwacji stołu że jedna osoba podpisala dwa razy przez pomyłkę a mieliśmy asystenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 29 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Przegląd od AI +1 Aktor wcielający się w postać Jasia Fasoli, czyli Rowan Atkinson, jest osobą o bardzo wysokim IQ, często szacowanym na około 178 I ty się do niego porównujesz. Rozumiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: To ty się nim chełpisz. Nie ja tylko wspomniałem że nie interesowala mnie normalność przeciętność po prostu ja się dusze w takim czymś stąd moje kolekcjonerstwo zajawki na minimalizm brutalizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Np ostatnio u notariusza pierwszy wylapalem tylko z obserwacji stołu że jedna osoba podpisala dwa razy przez pomyłkę a mieliśmy asystenta I wiecie jak to wygląda notariusza asystent prezent a leżak zwraca uwagę że ktoś się jèbnol pierwszy i narzeka na brak profesjonalizm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 29 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Nie ja tylko wspomniałem że nie interesowala mnie normalność przeciętność po prostu ja się dusze w takim czymś stąd moje kolekcjonerstwo zajawki na minimalizm brutalizm Ja bym to inaczej nazwała. Bo jednak inteligencja zakazuje i nakazuje pewnych rzeczy. Zreszto hu kers. Każdy może być odbytem tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 45 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Ovidio Lopez napisał: one orbitują obok Lex... co poradzić. lubie tak. Jasne, nie pompowalbys Elce ego za fotkę cìpy na privie gdybyś miał lepsze opcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 30 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: I wiecie jak to wygląda notariusza asystent prezent a leżak zwraca uwagę że ktoś się jèbnol pierwszy i narzeka na brak profesjonalizm... Wtedy wszyscy wstali i zaczęli bić brawo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Ja bym to inaczej nazwała. Bo jednak inteligencja zakazuje i nakazuje pewnych rzeczy. Zreszto hu kers. Każdy może być odbytem tutaj. Dlatego problem mam z dziewczynami bo dla mnie wszystko jest żałosne i zachowanie małpy w zoo iq60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Monty napisał: Jasne, nie pompowalbys Elce ego za fotkę cìpy na privie gdybyś miał lepsze opcje. nie projektuj graża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 176 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Monty napisał: Jasne, nie pompowalbys Elce ego za fotkę cìpy na privie gdybyś miał lepsze opcje. W łeb się piêrdolnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu Czyli muszę być pod wpływem alkoholu by kora przeczolowa przestała filtrować a że nie pije to jest jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 29 Napisano 7 godzin temu Mnie nikt nie chce wysyłać pėnisow na priw w necie. To pewnie energia samca ich odpycha bo czują we mnie konkurencję. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 45 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Ovidio Lopez napisał: nie projektuj graża A to jednak tyle było gadania o tym, że smalec kleks za darmo to nic, a jednak na sucho pompujesz ego każdej chętnej na priv z tobą. W sumie do przewidzenia. Malowany to choć nudeski sobie pooglądał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 45 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Еlciаа napisał: W łeb się piêrdolnij. Spokojnie kochana jesteś wyjątkowa inna niż wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Monty napisał: A to jednak tyle było gadania o tym, że smalec kleks za darmo to nic, a jednak na sucho pompujesz ego każdej chętnej na priv z tobą. W sumie do przewidzenia. Malowany to choć nudeski sobie pooglądał. super ze ci malowany podchodzi... tylko po co mi to mówisz? jeszcze nie bylo buzi buzi a juz byś zmieniala Lex... dlatego wlasnie jestes sama. zaden facet nie bedzie sie dla baby zmienial.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 176 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Monty napisał: Spokojnie kochana jesteś wyjątkowa inna niż wszystkie Wal się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 76 Napisano 5 godzin temu Wracając do głównego pytania, ja żałuję, że ja w 2009 roku nie odważyłem się nawet na pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 176 Napisano 5 godzin temu Ledwie wlazlam i temat usunięty. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Daniel86 napisał: Wracając do głównego pytania, ja żałuję, że ja w 2009 roku nie odważyłem się nawet na pytanie nie ma czego zalować, jest ladna pogoda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 176 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Daniel86 napisał: Wracając do głównego pytania, ja żałuję, że ja w 2009 roku nie odważyłem się nawet na pytanie Minęło prawie 17 lat, czas przestać to przeżywać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 76 Napisano 4 godziny temu 44 minuty temu, Еlciаа napisał: Minęło prawie 17 lat, czas przestać to przeżywać. Ja dziękuję za radę, ale łatwiej by było, gdyby takich okazji było więcej, a tymczasem już prawie 17 lat minęło i nic. Ewentualnie, gdyby z tamtej porażki wynikła jeszcze większa szansa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 109 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Daniel86 napisał: Ja dziękuję za radę, ale łatwiej by było, gdyby takich okazji było więcej, a tymczasem już prawie 17 lat minęło i nic. Ewentualnie, gdyby z tamtej porażki wynikła jeszcze większa szansa. Wracanie do przeszłości, a zwłaszcza idealizowanie jej zawsze objawi się marazmem i nie ma wtedy opcji żadnego rozwoju. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Get Out napisał: Wracanie do przeszłości, a zwłaszcza idealizowanie jej zawsze objawi się marazmem i nie ma wtedy opcji żadnego rozwoju. glowny problem to idealizowanie kobiet. one sobie nakladają centymetr pudru na glowe ,scisną sie w tali jakims sznurkiem a facetom sie wydaje ze muszą sie starać w realu one nie mają nic ciekawego, nawet z sexem są problemy bo nie umią albo sie wstydzo. Edytowano 4 godziny temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach