Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, bad behaviour napisał:

🥦

A twoje dziecko gdzie? 😎

A kto ci powiedział, ze nie mam? Wylecz anemię, przytyj, wycisz się, bo w stresie w ciążę nie zajdziesz.. Zresztą stara już jesteś, także ten 💃

Pozostaje zaciskanie zębów, pozory, wychowywanie 10 latki lub powrót pociagiem. Do ojca i mamy od tarota 😅

• Haha 1

2 minuty temu, bad behaviour napisał:

Że firma jest jednoosobowa sama się zdradziłaś, przecież dlatego skaczesz jak je.bnięta 😎

Jasne, jednoosobowy warzywniak w salonie 😎

9 minut temu, BabkaBożaBezbożna napisał:

Gdybym była grazyna i dowiedziała się co tu odpjerdalasz to bym cię do lysej klaty oskubala jak kurczaka co do grosza złamanego z twojej winy ofermo xD

hehe

mam wrazenie ze mnie podgryzasz ... nieumiejętnie 😁

Edytowano przez Ovidio Lopez

6 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

A później płaczesz, że jesteś hejtowana, a kanadyjski omamista jeszcze pieje za tobą że jesteś gołąbkiem pokoju 😄 razem bierzecie leki na gonitwę myśli przed wejściem na forum, czy jak?

Nigdy nie płaczę przez tutejszych hejterow bo nie jestem mięczakiem, wręcz przeciwnie, śmieje im się w twarz i będę się śmiać. Kundelek wrócił bezpański, znowu chcesz by cię nakarmić? Biedactwo - zachłanność to zła cecha. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

A kto ci powiedział, ze nie mam? Wylecz anemię, przytyj, wycisz się, bo w stresie w ciążę nie zajdziesz.. Zresztą stara już jesteś, także ten 💃

Pozostaje zaciskanie zębów, pozory, wychowywanie 10 latki lub powrót pociagiem. Do ojca i mamy od tarota 😅

Tak że piszemy kochanie. Ile jeszcze razy zanim pojmiesz? Jeśli masz to dzwonie do mopsu bo to nie jest normalne żeby matka je zaniedbywała na rzecz kafeterii. Kobietom nie zależy na wychowywaniu dzieci partnera bo to jego bagaż i jego sprawa. Z konia spadłaś?

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

ona nie potrafi inaczej jak rozmowa nie idzie po jej myśli, zaraz agresja i wulgaryzmy

I że jej zazdrościsz Gapcia 😄

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

hehe

mam wrazenie ze mnie podgryzasz ... nieumiejętnie 😁

No wiadomo. Każda sie kasa w jaja bo taki jesteś podniecający. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

A kto ci powiedział, ze nie mam?

To znowu będzie przez chwilę wersja, że masz dziecko? 😎 A matka aktualnie jak, żyje, czy nie żyje? 😁

O Bunię już nawet nie pytam 🤭

11 minut temu, Kocopoł napisał:

Nie dla psa kiełbasa a co złego w ułożonej Elce czy Iskrze?

Kto ci powiedział że jestem ułożona?

1 minutę temu, Get Out napisał:

Może ma na niego jakieś kompromitujące materiały i musi tańczyć jak mu zagra. 😅

I wjeżdżają teorie z 7 poziomu tajnego internetu. Albo już czekasz na bajki starożytnych kosmitów 😄

U ciebie na wiosce się hajtają pod wpływem kompromitujących materiałów? To pewnie dlatego płaciłeś bitcoinem za materiały na vałkę? 😄

3 minuty temu, bad behaviour napisał:

Że firma jest jednoosobowa sama się zdradziłaś, przecież dlatego skaczesz jak je.bnięta 😎

a za chwile znow bedziesz pyerdolić że sie związałam ze wspólnikiem, podczas gdy JDG nie ma wspólników. Włącz logikę, bo słabo ci to wychodzi póki co

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Jasne, jednoosobowy warzywniak w salonie 😎

Nic nie wiem o warzywniaku. Prowadzisz jednoosobowy grażynex z siedzibą w domu, tyle wiem i dlatego rzucasz się jak pomylona w nieutulonym żalu, próbując wreszcie dojść 😎

Siedzenie cały dzień wśród ludzi, nazywając ich śmieciami, to chyba jakieś zaburzenie psychiczne lub ostanie stadium masochizmu 😅

1 minutę temu, bad behaviour napisał:

To znowu będzie przez chwilę wersja, że masz dziecko? 😎 A matka aktualnie jak, żyje, czy nie żyje? 😁

O Bunię już nawet nie pytam 🤭

A co cię to obchodzi? Ty masz rozwodnika i musisz zaciskać zęby parząc na córkę, której nie chciał. Odbij kłamczuszko i pomyśl o tym co pisałam ☺️

Siedzenie cały dzień wśród ludzi, nazywając ich śmieciami, to chyba jakieś zaburzenie psychiczne lub ostanie stadium masochizmu 😅

Heheszki. Nazywanie ludzi alkoholikami cały dzień to ten sam sort ludzi. Ten emotikon idealnie oddaje próbę pojednania się twoich szarych komórek. Zgłoszone dla zasady.

• Like 1

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

I wjeżdżają teorie z 7 poziomu tajnego internetu. Albo już czekasz na bajki starożytnych kosmitów 😄

U ciebie na wiosce się hajtają pod wpływem kompromitujących materiałów? To pewnie dlatego płaciłeś bitcoinem za materiały na vałkę? 😄

😂

2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał:

Wegetacja to jest twoje 250 godzin.

💙

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Kto ci powiedział że jestem ułożona?

Jaki atrakcyjny facet weźmie jakaś Iskrę czy Salowa którym nawet baba by łeb ukręciła...

• Haha 1

8 minut temu, Qwerty88 napisał:

Dokładnie, cieszę się że się rozumiemy 😁 zresztą sam zainteresowany potwierdziły ponad wszelką wątpliwość że nie jest milionerem, więc dalsza dyskusja na ten temat jest bezzasadna.

Poważnie myślisz, ze podam ci ile zarabiam i ile mam oszczędności?  Kwestia podejścia, Qwerty. Tłumaczę ci jeszcze raz. Milioner to dla mnie ktoś bajecznie bogaty. Ktos kogo stac na jacht za np 20 milionów euro. Szczerze? Za 20 milionow złotych tez mnie nie stać. Teraz możesz sie pośmiać. Osobiście jestem od dłuższego czasu rozczarowany, bo na samym początku reklamowałas sie jako inteligentna. 

Edytowano przez Doktor z Zielonej Góry

9 minut temu, Qwerty88 napisał:

bo on taki poczciwy Gapcio sie wydaje i taki właśnie jest. To teraz cierp ciało ...

no ta poza mnie rozwala.. zgrywa opanowanego pana dobra rada.

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Chyba nie chcesz powiedzieć że twój flagowiec to v34 😅

A co cię to obchodzi? Ty masz rozwodnika i musisz zaciskać zęby parząc na córkę, której nie chciał. Odbij kłamczuszko i pomyśl o tym co pisałam ☺️

Ale to są twoje fantazje o naszej rodzinie. Czy ja fantazjuję i zmyślam o twoich kotach? 😎

1 minutę temu, bad behaviour napisał:

Nic nie wiem o warzywniaku. Prowadzisz jednoosobowy grażynex z siedzibą w domu, tyle wiem i dlatego rzucasz się jak pomylona w nieutulonym żalu, próbując wreszcie dojść 😎

A co cię obchodzą cudze pieniądze i interesy? Nie zarabiasz, bo żyjesz z chłopa i 800+na jego córkę. Śmieszna jesteś z tym udawaniem, ty arystokratko od Izabeli Łęckiej 😄🤣

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Nie gadaj, że od jutra będziesz miała dziecko? Nie wiem co pijesz, czy ćpasz, ale zmniejsz dawki, a najlepiej porzuć to w ogóle.

A co cię obchodzą cudze pieniądze i interesy? Nie zarabiasz, bo żyjesz z chłopa i 800+na jego córkę. Śmieszna jesteś z tym udawaniem, ty arystokratko od Izabeli Łęckiej 😄🤣

Ale to wy za nami łazicie z wyciem i modlitwami o deszcz 😎

Corka jest na wychowaniu byłej więc ona zapewne je pobiera. I co można za 800 złotych zrobić? Kwas w usta i botoks w czoło? Arystokratka to twoja psiapsi. Pierdziel pasozytniczy haa haa

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie gadaj, że od jutra będziesz miała dziecko? Nie wiem co pijesz, czy ćpasz, ale zmniejsz dawki, a najlepiej porzuć to w ogóle.

😂

1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Poważnie myślisz, ze podam ci ile zarabiam i ile mam oszczędności?  Kwestia podejścia, Qwerty. Tłumaczę ci jeszcze raz. Milioner to dla mnie ktoś bajecznie bogaty. Ktos kogo stac na jacht za np 20 milionów euro. Szczerze? Za 20 milionow złotych tez mnie nie stać. Teraz możesz sie pośmiać. Osobiście jestem od dłuższego czasu rozczarowany, bo na samym początku reklamowałas sie jako inteligentna. 

Skoro tak dużo zarabiasz, to co robisz tutaj wśród szaraków, motłochu i ludzi śmieci? Nie masz znajomych? Wiem wstyd pokazać się z taką babą, mało tego że paskudna, okropna to jeszcze awantury robi. 

Ile razy spałeś osobno, bo awantury robiła? 😌Chłopie bierz rozwód i odpocznij 😌

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się