Daniel86 76 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Witam. Był grudzień 2019 roku. Ja siedziałem przy komputerze na stronie głównej YouTube'a, aż tu nagle YT proponuje mi poniższą kompilację wietnamskiej muzyki Zachęcony liczbą wyświetleń, ja postanowiłem kliknąć, a to odmieniło moje życie, bo ja lubię tę muzykę do tej pory Edytowano 9 godzin temu przez Daniel86 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 9 Napisano 6 godzin temu wole kuchnie wietnamską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 1 Napisano 6 godzin temu To już nie muzyka z Mega Manów? Wcześniej deklarowałeś, że to jedyna, słuszna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 76 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Sassy&Wicked napisał: To już nie muzyka z Mega Manów? Wcześniej deklarowałeś, że to jedyna, słuszna. Ja nadal uwielbiam muzykę z Mega Manów, a że to niby muzyka jedynie służna to było półżartem pisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach