Szpinak 2 Napisano 9 godzin temu Dodam tylko ze to nie był zaden odwet na mój hejt ani nic;) ot sam zadzwonił, irytująco doprasza sie uwagi a ten user mógłby dla mnie nie istnieć. Nie jestem w stanie przebrnąć przez ten bełkot i nigdy go nie czytam a wiec i nie hejtuje bo nie wiem co moalabym hejtowac gdyż ponieważ go nie czytam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Dodam tylko ze to nie był zaden odwet na mój hejt ani nic;) ot sam zadzwonił, irytująco doprasza sie uwagi a ten user mógłby dla mnie nie istnieć. Nie jestem w stanie przebrnąć przez ten bełkot i nigdy go nie czytam a wiec i nie hejtuje bo nie wiem co moalabym hejtowac gdyż ponieważ go nie czytam Ok, ale teraz ładnie go przeproś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 54 Napisano 9 godzin temu 28 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: No i tak właśnie wygląda typowa akcja tego Janusza (wobec różnych kobiet, wczoraj wobec Pokraki, która opisywała swoje szkolenie z pracy, a ten zaczął majaczyć, że pracuje na taśmie i ogólnie ją obrażać). A jak jeszcze napiszesz, że nie masz najmniejszych wątpliwości, że u niego sprząta się tylko na święta oraz Grażyna zaharowuje się bez żadnej pomocy tego jełopa, to zostaniesz hejterem biednego misia i jego połowicy (która fakt, zasługuje na najgłębsze współczucie) Myślę, że on nawet nie chciał obrażać ino mu się w głowie nie mieści, że można pracować inaczej niż fizycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Szpinak napisał: Dodam tylko ze to nie był zaden odwet na mój hejt ani nic;) ot sam zadzwonił, irytująco doprasza sie uwagi a ten user mógłby dla mnie nie istnieć. Nie jestem w stanie przebrnąć przez ten bełkot i nigdy go nie czytam a wiec i nie hejtuje bo nie wiem co moalabym hejtowac gdyż ponieważ go nie czytam Przy okazji tego typu absurdów ze strony obrończyń przed hejtem, miałaś okazję przeczytać wczorajszą wpadkę gazeli biznesu (aż skopiowałam dla Ciebie i oficjalnie napisałam, że kopiuję)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Myślę, że on nawet nie chciał obrażać ino mu się w głowie nie mieści, że można pracować inaczej niż fizycznie. Myślę, że w jego głowie ogólnie niewiele się mieści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 54 Napisano 8 godzin temu Natomiast był okres, że ani ja ani Brum nie mogłyśmy się pojawić na forum by Ogór nie przyczepił się z hejtem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Natomiast był okres, że ani ja ani Brum nie mogłyśmy się pojawić na forum by Ogór nie przyczepił się z hejtem. No tam wchodziła wówczas jego obsesyjna zazdrość o Miecza i o to, że z nim chciałyście rozmawiać, a ogór był zlewany. I chyba jakieś ogórowe wbity na priv też były, zakończone niepowodzeniem... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 54 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Myślę, że w jego głowie ogólnie niewiele się mieści To też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: To też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 54 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: No tam wchodziła wówczas jego obsesyjna zazdrość o Miecza i o to, że z nim chciałyście rozmawiać, a ogór był zlewany. I chyba jakieś ogórowe wbity na priv też były, zakończone niepowodzeniem... Ja to mam inna hipotezę, to był też okres kiedy Ogór zaprzeczał posiadaniu żony i trwaniu w szczęśliwym związku. Wyszukiwanie rozwiązłych starych bab na forum miało zapewnie jakieś uzasadnienie. Edytowano 8 godzin temu przez taka_pokraka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 2 Napisano 8 godzin temu No to kolejna biedna ofiara hejtu wyjaśniona po 1 nutce miłego weekendu dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Ja to mam inna hipotezę, to był też okres kiedy Ogór zaprzeczał posiadaniu żony i trwaniu w szczęśliwym związku. A to niespodzianka ;D Ale fakt, on był kiedyś wyraźnie w trybie "łowczym" na forum, więc możliwe, że dopiero, gdy się zorientował, że nie ma tu łani aż tak chorej, by się nim zainteresować, to przypomniał sobie o swoim szczęśliwym małżeństwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: No to kolejna biedna ofiara hejtu wyjaśniona po 1 nutce miłego weekendu dziewczyny E, a zostań jeszcze moment, bo chcę Ci wkleić post gazeli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 54 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: A to niespodzianka ;D Ale fakt, on był kiedyś wyraźnie w trybie "łowczym" na forum, więc możliwe, że dopiero, gdy się zorientował, że nie ma tu łani aż tak chorej, by się nim zainteresować, to przypomniał sobie o swoim szczęśliwym małżeństwie Plus może ona wróciła do niego a on wybaczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Plus może ona wróciła do niego a on wybaczył. A... rzeczywiście było coś takiego, co sugerowało, że żona go zostawiła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, taka_pokraka napisał: Wyszukiwanie rozwiązłych starych bab na forum miało zapewnie jakieś uzasadnienie. I teraz dopiero zatrybiłam Jesteś mistrzynią subtelnych aluzji jak dla takiej prostej kobiety jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 54 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: A... rzeczywiście było coś takiego, co sugerowało, że żona go zostawiła... No, zanim będzie, że go hejtuje to powiem, że biorąc pod uwagę ile za mną lazil i co wypisywał takie tylko delikatnie przypomnienie o tych faktach jest dowodem, że naprawdę nie jestem mściwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 54 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: I teraz dopiero zatrybiłam Jesteś mistrzynią subtelnych aluzji jak dla takiej prostej kobiety jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 2 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: E, a zostań jeszcze moment, bo chcę Ci wkleić post gazeli Jade robić pewna rzecz która spowodowała ostatnio trzask tylka 2 osób:p if you know what i mean Ale wklej przeczytam Edytowano 8 godzin temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 55 minut temu, Fifofa napisał: Wyjeżdżasz na święta na wyżerkę? cię nie stać zrobić Dokładnie tak ogór - chcieliśmy spędzić święta jak ty, na jednym pokoju w bloku socjalnym, ale nie było nas stać, więc wyruszamy za chlebem (znaczy za karpiem) Edytowano 8 godzin temu przez NieTakiKróliczekZły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Jade robić pewna rzecz która spowodowała ostatnio trzask tylka 2 osób:p if you know what i mean Ale wklej przeczytam Mm... to połamania strun głosowych Wkleję Ci, jak będziesz nie pali się, udanego wieczoru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1396 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Dokładnie tak ogór - chcieliśmy spędzić święta jak ty, na jednym pokoju w bloku socjalnym, ale nie było nas stać, więc wyruszamy za chlebem (znaczy za karpiem) Coś sie tak Pitera uczepila? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, taka_pokraka napisał: No, zanim będzie, że go hejtuje to powiem, że biorąc pod uwagę ile za mną lazil i co wypisywał takie tylko delikatnie przypomnienie o tych faktach jest dowodem, że naprawdę nie jestem mściwa Tak, Tobie te szkolenia z dobrej komunikacji naprawdę są zbędne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Coś sie tak Pitera uczepila? Czy Ty udajesz, czy naprawdę masz coś nie tak intelektualnie? Czytałaś w ogóle tę stronę i poprzednią? Czytałaś swojego 'Pitera" oraz co inne kobiety właśnie napisały o jego zachowaniu? Ja po prostu nie wiem, jak cię traktować. Robisz sobie jaja, czy masz problemy z podstawowym myśleniem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu Typ wchodzi, hejtuje, pisze, że mnie nie stać na jadło na święta, ja mu odpowiadam adekwatnie (przy okazji inne kobiety kawa na ławę opisują swoje hejterskie doświadczenia z nim), wchodzi Jeż i odklejona kompletnie pyta, dlaczego Piotrusia się ktoś uczepił. To jest troll chyba jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 54 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Tak, Tobie te szkolenia z dobrej komunikacji naprawdę są zbędne Lubię miękkie szkolenia, to taka rozrywka i odskocznia. Zawsze oprócz przypomnienia też się dowiesz i coś nowego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 2 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Czy Ty udajesz, czy naprawdę masz coś nie tak intelektualnie? Czytałaś w ogóle tę stronę i poprzednią? Czytałaś swojego 'Pitera" oraz co inne kobiety właśnie napisały o jego zachowaniu? Ja po prostu nie wiem, jak cię traktować. Robisz sobie jaja, czy masz problemy z podstawowym myśleniem. Mam to samo. Co pomyśle ze głupia to zaskakuje ze nie aż tak. Co pomyśle ze mądrzejsza, to wyskakuje z jakaś skrajna bezmyślnością. Dlatego ja odpuszczam temat analizy jeża bo czasem nasuwają sie tylko wyzwiska a tez nie jestem jakos z tego dumna Edytowano 8 godzin temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Mam to samo. Co pomyśle ze głupia to zaskakuje ze nie aż tak. Co pomyśle ze mądrzejsza, to wyskakuje z jakaś bezmyślnością. Dlatego ja odpuszczam temat analizy jeża bo czasem nasuwają sie tylko wyzwiska a tez nie jestem jakos z tego dumna Ona jest niewiarygodna. Mnie tam walą jej rozmowy z widmokiem, ale jak już włazi mi przed oczy ze swoją odklejką, to sorry, ale odpowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 54 Napisano 8 godzin temu 54 minuty temu, Baba napisał: Emaliowanych garnków nie lubię, te które zamówiłam mają powłokę do której nic nie przywiera. Mam z tej firmy dużą brytfannę (8 rok) i ani jednej ryski. Piekę w niej mięso, zapiekanki i nawet wszystkie ciasta. W tym roku dokupiłam kwadratowy żeby sitko na frytki pasowało. Tak się fajnie w tym piecze i gotuje, że zamówiłam 3 następne. Nie chodzi o świąteczne gotowanie. Już dawno nie szykuję tyle, żeby wojsko wykarmić Oki już wiem o jakie garnki chodzi... druga myśl pojawiła się taka, że marmur przecież inaczej wygląda i skojarzyłam z emalią. Konkretne gary : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 54 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Szpinak napisał: Mam to samo. Co pomyśle ze głupia to zaskakuje ze nie aż tak. Co pomyśle ze mądrzejsza, to wyskakuje z jakaś skrajna bezmyślnością. Dlatego ja odpuszczam temat analizy jeża bo czasem nasuwają sie tylko wyzwiska a tez nie jestem jakos z tego dumna 5 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Ona jest niewiarygodna. Mnie tam walą jej rozmowy z widmokiem, ale jak już włazi mi przed oczy ze swoją odklejką, to sorry, ale odpowiem. A zauważyłyście, że ona potrafi cisnąć suptelna ale jednak bekę, z tych których przed Wami broni? Zwłaszcza gdy na forum jest Chwilunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach