KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu A ja mam fajne skiny w grze a ty nie bo cię nie stać nhahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: gruba berta byla anonimowa jak nie ma w glowie to musi czym innym nadrabiac myslisz ze w jej szerokosci geograficznej to latwo o kogos lepszego ? a tam baba bez chlopa to czarna owca w rodzinie i wstyd na cala wies. Liczą się fakty. Dalsza dyskusja zbędna bo ty i tak nie czujesz własnego krindzu i wysmiewania obcych ludzi w sieci bezkarnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Znaczy się spółdzielni mieszkaniowej A masz domofon? Mówię probowli mnie okraść jak matka zmarla dzwonili na domofon sprawdzic o której jestem w domu ale bylem o kazdej porze i dali se siana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, miss kelifornia napisał: JAKIE? MOŻNA WIEDZIEĆ? Ona majaczy jak pojeebana, bo chyba alfons nie dał jej na alkohol, a chce jej się pic, więc zaczyna mieć halucynacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 3 godziny temu Jak bym poszedł do pracy od razu by mi spladrowali mieszkanie pewnie cynk biorom z wywieszki że ktoś zmarl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1420 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Tajemnica. Muszę się przygotować i poćwiczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: O koorwa nie znasz życia jeszcze by komuś powiedzial ile mam i by mnie okradli mieszkanie a z czego cie mozna okrasc ? te podloge projektowana przez van gogha ci wyniesie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mi do śmiechu nie było 15zł ciężko wydane na promce hipermarket obecnom od spodu farbom podpisalem Skoro masz domofon, to ktoś złodzieja i zbłąkanego musiał wpuścić. W większości bloków jest monitoring. Poodbno nawet przy śmietnikach, więc segreguj śmieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 12 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Muszę się przygotować i poćwiczyć Przygotuj się na coś żenującego np starożytni kosmici wymyślili gaźnik Edytowano 3 godziny temu przez Roksana Wójcik, OPS Włochy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mówię probowli mnie okraść jak matka zmarla dzwonili na domofon sprawdzic o której jestem w domu ale bylem o kazdej porze i dali se siana Nie przesadzaj. Gdyby każdy tak podchodził do życia, jak ty, to gospodarka by padła. Jakby każdy musiał pilnować dobytku, żeby go nie okradli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: a z czego cie mozna okrasc ? te podloge projektowana przez van gogha ci wyniesie ? 60tys rtv 90tys towaru 10tys złota 60tys na koncie i jeszcze kredyty nabrać mając dostęp 7k+ Wystarczy że wejdziesz na 10s zlapiesz ipada pro 13 i ps5 czarne to ja jestem w plecy 10k żeby to kupić od nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: a z czego cie mozna okrasc ? te podloge projektowana przez van gogha ci wyniesie ? Moja znajoma zatłukli młotkiem za kilka złotych więc uwierz że można okrasc ze wszystkeigo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Еlciаа napisał: Skąd ma mieć moje cycki? ja nie wiem skad ludzie maja mnie nie pytaj poza tym to przenosnia byla. 10 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mi raz ukradli wycieraczke i kabel neta a co gdyby wiedzieli co jest za tymi drzwi które som bez szału jakby wiedzieli ze za drzwiami jest bezcenna sklad kupy to nie napadaliby na luwr tylko na twoja jame Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu No pewnie że można Nawet za 20zl xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, IV Knur RP napisał: gruba berta byla anonimowa jak nie ma w glowie to musi czym innym nadrabiac myslisz ze w jej szerokosci geograficznej to latwo o kogos lepszego ? a tam baba bez chlopa to czarna owca w rodzinie i wstyd na cala wies. I tam na tym Podkarpaciu to i tak pewnie jakiegos przegranego alkusa można pozyskać wiec dla niej żadna różnica czy degenerat z Olkusza który tylko wacha klej czy jakis Mietek alkus podkarpacki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 3 godziny temu 31 minut temu, Szpinak napisał: A on dalej pogania tych Wietnamczyków z batem i zabrania im wyjść do toalety? biedni ludzie co oni sobie myśleć o naszym narodzie jak taki ulom jest ich szefem Ty biedna robiłaś w pampersy nie trzymałaš moczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ty biedna robiłaś w pampersy nie trzymałaš moczu. Skończ z tymi obleśnymi tekstami, bo odniechciewa się jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Akurat u niego nie ma szaleństwa w oczach. jest ma typowe dla schizofreeników puste spojrzenie pewnie ujemna tem. w gb tylek marznie i odreagowuje wczoraj jak tu wszedlem to bylo to samo napisal ze rekawice ma zeby mu rece nie marzly i zaczal jechac wyzwiskami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 3 godziny temu I racja upośledzi nie ma co tu rujnować. Dlatego pytałam pewne osoby czy są w normie intelektualnej na pewno. Jak mi ktos zaświadczenie przedstawi, to ja nie będę tyrać bo i po co jak to nic nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu Zdychaj ty łysa lampucero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mi do śmiechu nie było 15zł ciężko wydane na promce hipermarket obecnom od spodu farbom podpisalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 5 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mówię probowli mnie okraść jak matka zmarla dzwonili na domofon sprawdzic o której jestem w domu ale bylem o kazdej porze i dali se siana SPOKOJNIE ŻADEN ZŁODZIEJ NIE WYTRZYMA SMRODU W TWOIM MIESZKANIU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu Oho oczywiście tyłeczek mi marznie, mam fajny tyłeczek ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Skończ z tymi obleśnymi tekstami, bo odniechciewa się jeść Dobrze czuć moczem ok święta są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu Zaraz mi tyłeczek zamarznie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcié.;P napisał: Zdychaj ty łysa lampucero Pójdziesz do budy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu Możesz uklęknąć i mi possac łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: 60tys rtv 90tys towaru 10tys złota 60tys na koncie i jeszcze kredyty nabrać mając dostęp 7k+ Wystarczy że wejdziesz na 10s zlapiesz ipada pro 13 i ps5 czarne to ja jestem w plecy 10k żeby to kupić od nowa zlodziej sie wlamie do ciebie i wezmie kredyt ? znowu masz urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Dobrze czuć moczem ok święta są Chyba twoja żona nosi już pieluchy i powinna być błogosławiona mając takiego męża barana jak ty.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, IV Knur RP napisał: ja nie wiem skad ludzie maja mnie nie pytaj poza tym to przenosnia byla. jakby wiedzieli ze za drzwiami jest bezcenna sklad kupy to nie napadaliby na luwr tylko na twoja jame Sam setup 85 to 40tys zł kiedyś wypisywalem u mnie odsuniesz byle szuflade i jest 2000zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach