Thoosa 27 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, IV Knur RP napisał: jak nie ma w glowie to musi czym innym nadrabiac myslisz ze w jej szerokosci geograficznej to latwo o kogos lepszego ? a tam baba bez chlopa to czarna owca w rodzinie i wstyd na cala wies. I jeszcze nieślubne dziecko, pewnie dyskwalifikuje ja na tej jej wiosce doszczętnie, stąd zero wymagań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: zlodziej sie wlamie do ciebie i wezmie kredyt ? znowu masz urojenia No wystarczy mieć dane osobowe i sim zaloguje się wezmie przelehe wyplaci i co mu zrobisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu Biżuterię Lezakowi by też poodjeebali xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Szpinak napisał: I tam na tym Podkarpaciu to i tak pewnie jakiegos przegranego alkusa można pozyskać wiec dla niej żadna różnica czy degenerat z Olkusza który tylko wacha klej czy jakis Mietek alkus podkarpacki. no o tym pisze tam polowa to pewnie widmoki a ci madrzejsi wyjechali na studia i juz nie wrocili zostaly bezrobotne lesery albo pijusy ktore pracuja za granica i przyjezdzaja co jakis czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu Dobra widzę że tu nuda to ja spadam sobie w gierkę pograć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: No wystarczy mieć dane osobowe i sim zaloguje się wezmie przelehe wyplaci i co mu zrobisz? Zrobiłeś sobie zastrzeżenie Peselu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Thoosa napisał: I jeszcze nieślubne dziecko, pewnie dyskwalifikuje ja na tej jej wiosce doszczętnie, stąd zero wymagań. Zero wymagan zerem wymagan, ale ze peedofil mając dziecko? Rozumiem ze na Podkarpaciu gorszy od peedobeara jest tylko brak portek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 12 Napisano 3 godziny temu Elcia to wy żej brzmi jak o tobie, zero wymagan prezencja 1/10 ...ka wypinająca dupę na lewo i prawo totalnie nie myśląc o konsekwencjach leżak ta szlora jest z Warszawy i nie powinieneś się bać, śródmieście xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zrobiłeś sobie zastrzeżenie Peselu? Nie bo korzystam z kk 7k i musiałem mieć odbezpieczony na sprzedaż ziemi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Muszę się przygotować i poćwiczyć Dopóki nie nauczysz się kłamać, to nici z mojego misternego planu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: No wystarczy mieć dane osobowe i sim zaloguje się wezmie przelehe wyplaci i co mu zrobisz? bzdury piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu Haha srunek jak majaczy do Elci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie bo korzystam z kk 7k i musiałem mieć odbezpieczony na sprzedaż ziemi Co to ma do rzeczy? Jaka ziemia? Znowu coś wymyślasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 27 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Zero wymagan zerem wymagan, ale ze peedofil mając dziecko? Rozumiem ze na Podkarpaciu gorszy od peedobeara jest tylko brak portek A tam dziecko, dziecko można mieć kolejne, jak się złapie te portki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, IV Knur RP napisał: no o tym pisze tam polowa to pewnie widmoki a ci madrzejsi wyjechali na studia i juz nie wrocili zostaly bezrobotne lesery albo pijusy ktore pracuja za granica i przyjezdzaja co jakis czas. Beka będzie jak wyjdzie że sam jesteś spod podkarpackiego, bo za bardzo jesteś zafiksowany akurat na punkcie tego regionu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: bzdury piszesz Były przypadki że się wlamali zakneblowali ludzi i torturowali aż porobili przelewy i kredyty bzdurom to ty jesteś bez majątku że wchodzi się jak do meliny a tam cały majątek komputer ze smietnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Chyba twoja żona nosi już pieluchy i powinna być błogosławiona mając takiego męża barana jak ty.. Ty też nie wiedziałem, bierzesz do siebie nie widzisz związku z tematem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Roksana Wójcik, OPS Włochy napisał: Elcia to wy żej brzmi jak o tobie, zero wymagan prezencja 1/10 ...ka wypinająca dupę na lewo i prawo totalnie nie myśląc o konsekwencjach leżak ta szlora jest z Warszawy i nie powinieneś się bać, śródmieście xD Twoja Franczeska to też takie 2 na 10 a podnietę wzbudza w tobie więc skoncz udawac czada. Nic lepszego ci nie wysyla tandetnych pończoch. Fantazje z odbytu cie ponoszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Były przypadki że się wlamali zakneblowali ludzi i torturowali aż porobili przelewy i kredyty bzdurom to ty jesteś bez majątku że wchodzi się jak do meliny a tam cały majątek komputer ze smietnika Za dużo filmów się naoglądałeś Jprd jaki odlot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcié.;P napisał: Haha srunek jak majaczy do Elci xD Weźcie go ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Co to ma do rzeczy? Jaka ziemia? Znowu coś wymyślasz. Krótko: nie możesz aktywować ani korzystać z Allegro Pay, jeśli Twój numer PESEL jest zastrzeżony. � Allegro Zastrzeżenie PESEL oznacza, że Twój numer trafia do Rejestru zastrzeżeń PESEL, co ma chronić Cię przed wyłudzeniem kredytu czy pożyczki bez Twojej zgody. � Niestety firmy finansowe (w tym Allegro Pay) sprawdzają ten rejestr, zanim zgodzi się na usługę pożyczki lub odroczonej płatności, i jeśli Twój PESEL jest zastrzeżony — nie dojdzie do aktywacji Allegro Pay. � Sprzedałem ziemię rolnom miastu za 40tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Оut napisał: Beka będzie jak wyjdzie że sam jesteś spod podkarpackiego, bo za bardzo jesteś zafiksowany akurat na punkcie tego regionu. z pod karpacia jestem widze ze rozne warianty probujesz moze wreszcie kiedys dobrze napiszesz i ten cym.bal innych poprawia ze bledy robia przez 3 lata nie nauczyc sie napisac poprawnie Edytowano 3 godziny temu przez IV Knur RP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ty też nie wiedziałem, bierzesz do siebie nie widzisz związku z tematem . Widzę twoją głupotę i współczuję całym sercem twojej żonie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu Dziwne że na mnie się tak rzucają a do srunka który się rzuca na elcie to nikt nie zgłasza, frajerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, 250GodzinTak napisał: Znaczy się spółdzielni mieszkaniowej A masz domofon? A uj cie to wszystko obchodzi łysa czy on jest na przesłuchaniu u ciebie Wścibska ruro wiecznie wszystkich przepytujaca z życiorysów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: z pod karpacia jestem widze ze rozne warianty probujesz moze wreszcie kiedys dobrze napiszesz i ten cym.bal innych poprawia ze bledy robia przez 3 lata nie nauczyc sie napisac poprawnie Z pod xD hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Były przypadki że się wlamali zakneblowali ludzi i torturowali aż porobili przelewy i kredyty bzdurom to ty jesteś bez majątku że wchodzi się jak do meliny a tam cały majątek komputer ze smietnika bez obaw jak sie wlamuja na meline to tylko te w ktorej wiedza ze jest alkohol tobie nic nie grozi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu Dzieci z podstawówki pisza lepiej niż knur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Krótko: nie możesz aktywować ani korzystać z Allegro Pay, jeśli Twój numer PESEL jest zastrzeżony. � Allegro Zastrzeżenie PESEL oznacza, że Twój numer trafia do Rejestru zastrzeżeń PESEL, co ma chronić Cię przed wyłudzeniem kredytu czy pożyczki bez Twojej zgody. � Niestety firmy finansowe (w tym Allegro Pay) sprawdzają ten rejestr, zanim zgodzi się na usługę pożyczki lub odroczonej płatności, i jeśli Twój PESEL jest zastrzeżony — nie dojdzie do aktywacji Allegro Pay. � Sprzedałem ziemię rolnom miastu za 40tyś Mało tych arów jak za taką cenę Nie korzystam z Allegro Pay. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdomna napisał: Z pod xD hahah Spodlaski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach