250GodzinTak 753 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Miałem tyle podszywów, że już nawet nie wiadomo który to ja, a które podszywy są śliwkowego, a tutką już zostaniesz , bo fajna ksywa. A sam ile podszywów zrobiłeś? Wiec rachunek wyszedł na 0 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, IV Knur RP napisał: no z twojego opisu to wynika ze na mnie lecisz bo nikt cie tak nie umie odpalic jak ja nie pamietasz juz jak chciales kopac po cyckach i wybijac zeby jak sobie nie dawalas rady w dyskusji ze mna ? nie wiedzialem widmok ze ci sie podobam na siurka w sumie tez musisz leciec bo jak tylko sie pojawial to pisales mu cos o spinaczach i skodach no i jest jeszcze moon tez ciagle go widzisz w innych nickach podobnie jak sliwke oranie tego imbecyla jest proste a jednak zabawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Gnida to wy jesteście xD. Ja jestem super chłopak xD Nie będę z wami smieszkował jak mnie wiele razy tu obrazaliscie frajerzy To co mi pisal widmo to nic w porównaniu jak mnie hejtowali jakieś rymcymy, libedy czy salowe Edytowano 1 godzinę temu przez KochamĒlcię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Głupcze cytujesz coś co było do sernika. przhkro mi miałeś gotowy tekścik i koniecznie chcuales to puścić w świat? scierwok nie jest godny mojej uwagi jako wyjątkowy socjopata i degenerat ale ty jak lubisz możesz zając sie jego flakiem bo sobie ładnie z dziobków spijaliście ostatnio Socjopata ? Skąd w ogóle taka myśl pewnie z filmów i nie przesadzasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Lipedz możesz już zdechnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Krejzi za dużo się bełkotu lipedzia nasłuchała i się rzuca xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 92 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie nadążam dawać go do ignorowanych, Zoba https://ibb.co/pvcW9db6 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Zaraz założę kolejny nick specjalnie dla moich fanów którzy daja mnie do ignora :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie broń go, to było do niego i niech sam mi odpowiada. Lubisz być szmacona przez najgorszy, warszawski element, przy którym Teddy Boys 95 to aniołki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 710 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Miałem tyle podszywów, że już nawet nie wiadomo który to ja, a które podszywy są śliwkowego, a tutką już zostaniesz , bo fajna ksywa. kłam że nie byłeś w Jukonie, nie bylo plastikowych wiader i siusiaków niestających ani płacenia botcoinem za info do teczek Nagle magicznie historia kafe się zmieni bo sysio wsadzi głowę w piasek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Miałem tyle podszywów, że już nawet nie wiadomo który to ja, a które podszywy są śliwkowego, a tutką już zostaniesz , bo fajna ksywa. Chyba tylko twoje zidjociale psiapsi mogą łyknąć te naprędce wymyśloną zalosna wymówkę ze to podszywy, Kresko. Kto ma wiedzieć wie wiec w najgorszym razie porechoczemy z ciebie we własnym gronie, plastickowe wiadro 🪣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 5 Napisano 1 godzinę temu 44 minuty temu, KochamĒlcię napisał: Srun do piachu cwelu za obrażanie Elcii i Klaudiusza, które nic ci nie zrobiły patałachu ACZKOLWIEK ELCIA NIE JESTEŚ TEŻ ŚWIĘTA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu A tak poza tym to mi się nie chce w tym uczestniczyć, nie przychodzę się tu wykłócać z ludźmi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie broń go, to było do niego i niech sam mi odpowiada. pomylily ci sie role ja nie lex ze ci odpowiadam na zawolanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 92 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, IV Knur RP napisał: schizofrenia to nie jedyny jego problem Dokumentacja, by pewnie była objętości encyklopedii PWN. W każdym razie ostatni dzwonek by się ratował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, _RC+ napisał: Zoba 11 razy jelop zalozy konto zanim odplynąl w niebyt.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 28 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, _RC+ napisał: No, jak go będzie gdzieś na chodniku zaczepiał, to trzeba dokumentować. Na poprzedniej stronie zrobił opis i jeśli ten Leżaka opis to fakty, no to mamy do czynienia z osobą z problemami psychicznymi. Dasz takiemu strzała, zakładając, że ma dokumentację, to jeszcze sobie kłopotów narobisz, więc co można robić jak nie dokumentować i zgłaszać? Zdrowemu można sprzedać lepę, ale uderz typa na papierach, to będzie grubo. ciezko mi uwierzyć w ten opis, jakies poszukiwania pod łóżkiem, wtf? Leżak ma chyba bujną wyobraźnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, KochamĒlcię napisał: Lipedz możesz już zdechnąć juz ci pisalem pare stron wczesniej ze dzisiaj nie moge bo sie obzarlem moze jutro zdechne a ty jak tam sie trzymasz ? masz minusowa temperature ? to moze jutro juz rodzina odetchnie z ulga jak zamarzniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A tak poza tym to mi się nie chce w tym uczestniczyć, nie przychodzę się tu wykłócać z ludźmi. Święta są oni jak na melinie masz rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: 11 razy jelop zalozy konto zanim odplynąl w niebyt.... Nie gadaj bo ładne miał nicki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, KochamĒlcię napisał: Zaraz założę kolejny nick specjalnie dla moich fanów którzy daja mnie do ignora to pokazuje wlasnie twoj wredny charakter zrobisz to specjalnie schizofrenia nie ma z tym mysleniem nic wspolnego a kazdy cie nia usprawiedliwa Edytowano 1 godzinę temu przez IV Knur RP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: pomylily ci sie role ja nie lex ze ci odpowiadam na zawolanie maly downik stara sie blyskać i tak cale forum sie z ciebie smieje.. Edytowano 1 godzinę temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A tak poza tym to mi się nie chce w tym uczestniczyć, nie przychodzę się tu wykłócać z ludźmi. ale uczestniczysz. Osiągasz ta swoja bezkonfliktowością tyle ze latają tu twoje dane zdjęcia i znajomi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 1 godzinę temu Nie ma Thosy z tajemniczą emotą na końcu zdania? () Zastanawiające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 92 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: ciezko mi uwierzyć w ten opis, jakies poszukiwania pod łóżkiem, wtf? Leżak ma chyba bujną wyobraźnie No są wariaci, a autentyczność opisów Leżaka ciężko mi weryfikować. Ciężko z takimi też sobie radzić, bo mam wśród znajomych kolegę, co takiego natrętnego wariata potraktował, powiedzmy jak zdrowego za bycie nachalnym gdzieś na jakimś spotkaniu towarzyskim i potem po sądach latał... także widzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie ma Thosy z tajemniczą emotą na końcu zdania? () Zastanawiające Bardzo. sprawdź po IP, przecież tu moderujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 5 Napisano 1 godzinę temu 42 minuty temu, KochamĒlcię napisał: Przykro mi że Klaudiusz właśnie.zostala obrażona przez sruna od lafirynd 43 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: On tak skacze jak pchla ale jest chudy 1,7m i nie bardzo może bo sam się boi mnie TEN CO MU NIE OTWORZYLES? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szpinak napisał: ale uczestniczysz. Osiągasz ta swoja bezkonfliktowością tyle ze latają tu twoje dane zdjęcia i znajomi. Pierwszy syn ma z 10 lat, na pewno jego znajomi nigdy nie trafią na kafetrie i nie zobaczą tej ...ki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie gadaj bo ładne miał nicki. wiesz ze jest ...em i te niki nic nie znaczą? nie rozroznia dnia ani osoby z ktorą pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Mam super charakter i odbij lipedz, bo Krejzi nigdy nie obraze, bo ja kocham xD A co takiego Elcia zrobiła, żeby srun tak ja obrazal albo Klaudiusza od lafirynd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach