Sassy&Wicked 37 Napisano 1 Styczeń Nci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 1 Styczeń Żyleta wróciła do domu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 37 Napisano 1 Styczeń Jestem na chodzie chłopaki hihi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 1 Styczeń Ale nie na czworaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 37 Napisano 1 Styczeń Zglosojezz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 1 Styczeń (edytowany) 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Zglosojezz Zgłoszone mam nadzieję? Oj gina Edytowano 1 Styczeń przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 37 Napisano 1 Styczeń Przed chwilą, Zero cukru napisał: Zgłoszone mam nadzieję? Yup 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 528 Napisano 1 Styczeń Do tej pory nie wiem czy ona naprawdę piszę tu w takich stanach czy trolluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 1 Styczeń 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Do tej pory nie wiem czy ona naprawdę piszę tu w takich stanach czy trolluje. Zglosojezz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 528 Napisano 1 Styczeń Przed chwilą, Zero cukru napisał: Zglosojezz Nie napisałam nic takiego co można by było zgłosić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 37 Napisano 1 Styczeń Była afera….. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 37 Napisano 1 Styczeń Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie napisałam nic takiego co można by było zgłosić. Wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 528 Napisano 1 Styczeń Opowiadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 1 Styczeń Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Była afera….. Połóż się spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 528 Napisano 1 Styczeń Nie mogę niestety wypaść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 37 Napisano 1 Styczeń Hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 1 Styczeń 36 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Yup Obstawiam, że nie jesteś w stanie zrobić tego teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
,,,...,,,..,,, 147 Napisano 1 Styczeń 1 godzinę temu, Sassy&Wicked napisał: Była afera….. Gdzie? Na kafe?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 26 Napisano 1 Styczeń 55 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Gdzie? Na kafe?? Nie, u szlory pewnie jakieś spiny z innymi szlorzyskam no i co ja w takim razie obchodzi srafe jak ma życie takie ciekawe nie to co wy no lify Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 37 Napisano 1 Styczeń H E L L O 2 0 2 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 37 Napisano 1 Styczeń Pobiła mnie ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 37 Napisano 1 Styczeń D z i w i a 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 37 Napisano 1 Styczeń O naiwna ja…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 64 Napisano 1 Styczeń Hello! Jak mija dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 37 Napisano 1 Styczeń Jeszcze szmacisko do mnie z gachem z łapami i że ja pierwsza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 64 Napisano 1 Styczeń To znaczy jeszcze nie czas na powroty. Dobra, to czekam se. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 64 Napisano 1 Styczeń 10 godzin temu, Sassy&Wicked napisał: Jeszcze szmacisko do mnie z gachem z łapami i że ja pierwsza Musiał to być jakiś głupek w pantoflach Gucciego pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 64 Napisano 1 Styczeń 10 godzin temu, KochamËlcię napisał: Zasuwałem ostatnio w nocy pod Birming'ham kiwnąłem od siebie, jak było bezchmurne niebo i gwiazdy. Co to był za spacer. Fajnie było. Niedługo to powtórzę, ale pójdę do miasta Szekspira xD. Kanałem też jest fajnie. W nocy to już w ogóle będzie nieziemsko. Pewnie będę szedł dwa dni xD Mieszkasz rzut beretem i jeszcze żeś nie był? Wstyd i granda. Tyle cudownych miejsc do zwiedzania a ty pleciesz kocopoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 64 Napisano 1 Styczeń 10 godzin temu, KochamËlcię napisał: Na rowerze byłem dwa razy. Na nogach jeszcze nie, bo to kawał drogi. Z 60-70km pewnie Wiosną pójdziesz? Chociaż teraz jest wiosennie to śmiało można. Co? Nie masz chęci czy dlaczego nie wędrujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 37 Napisano 1 Styczeń 3 minuty temu, Seven napisał: Musiał to być jakiś głupek w pantoflach Gucciego pewnie. Prostak i wsiarz. Nie mam zamiaru się denerwować. Buziak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach