Spaghetti... 535 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: To teraz tak się nazywa kobiete letkich obyczajów... Widać takich masz kolegów na forum Boni Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, pedryl napisał: DLATEGO BARDZO CHCE JĄ WYRUUUCHAĆ I STRACIĆ PRAWICTWO Jak bardzo chcesz, to zapłać dziwce ze swojej wioski i skończ pjerdolić mi kocopały Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Letkich obyczaji? No dobrze dam 50 za majteczki. Znaj mu gest To daj Prawiczkowi wyżej aż kwiczy z dużych liter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, pedryl napisał: U MNIE NA WIOSCE NIE MA ŻADNYCH DZIWEK POZA TYM I TAK NIE MAM PIENIĘDZY. A SZYNSZYLA DAJE KAŻDEMU SKORO NAWET Z TOBĄ SIĘ RUUCHAŁA Posłuchaj dziadu, mnie ani jej twój hejt nie ruszy, ale twoja desperacja sięga poziomu dna i dobrze o tym wiesz. Weż się za siebie zanim skończysz na ulicy bez internetu Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 8 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Szynszyla daje makaronom, murzynom, arabom XD Dlaczego miałaby nie dac pravikowi. Edytowano 7 godzin temu przez kochamelcie12 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 8 Napisano 7 godzin temu Mnie dzisiaj jakiś gościu w pubie mówi że mam big diick haha ja prdl A ja mowie, ze mam małego, a on akurat haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Dlaczego wy nie jesteście razem tak wogle? A co Ciebie to obchodzi, bo nie kumam Jesteś inteligentna podobno, więc powinnaś wiedzeć, że ludziom czasem nie wychodzi ze sobą rozstają się i idą dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 8 Napisano 7 godzin temu A ty szczerbaty co za Avatar i nicki zakładasz Chyba znowu trzeba będzie zacząć komentować szczekette i kleszczette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Zasadniczo guwno ale skoro wszem wobec ciągle o szynszyli to czuje sie uprawniona do zadawania pytań o cokolwiek. Masz widły w dupje i to są fakty. W sumie to się nie dziwię szyszce...tak że bajojajo i se zostan że swojom muzom forever Mnie twoje zdanie nie interesuje. Nie znasz jej ani mnie prywatnie, ale na forum jedyne co potrtafisz to obrażać i hejtować do bólu, więc powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Szyszka była fajna ty nie jesteś. Ok, więc się zdecyduj, bo ją też wyzywasz z prawiczkami od dawana chociaż jej tu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 8 Napisano 7 godzin temu Bycie praviczkiem to jakiś dramat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, WywaloneJajåBoże napisał: Ona mnie rozumie a ty tu gnij. I daj jej spokój bo to nie twoja baba żebyś ludziom dyktował co mają pisać i o kim. Posłuchaj, wież drugą dawkę ketrolu, bo zwyczajnie dziś Ci na moim punkcie i jej odpjerdala i piszesz od rzeczy Zaczepiasz mnie pierwsza powtarzam, obrażasz Szyszkę i jeszcze masz pretensje. Coś jeszcze, czy trzeba Ci 50 razy to wytłumaczyć ? Wypad hejtero. Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 8 Napisano 7 godzin temu No dobra niech ci będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 8 Napisano 7 godzin temu Ja prdl srakaron golnij sobie flache i do spania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, pedryl napisał: NIE NO POJEEBANA BYŁA BO OBRAŻAŁA NIMFE ALE FAJNE MIAŁA CYCKI A gdybym Ci powiedział, że to nie było jej prawdziwe foto, to co Ty na to teraz hejterze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pedryl napisał: Nie byłbym zaskoczony bo za ładna na tym FOTO była Widzisz, a na żywo jest jeszcze ładniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, pedryl napisał: I chciała mieć kontakt z takim dziadem jak ty ciężko w to uwierzyć A kto Ci tak powiedział ksiądz z łyszkowic ? Dziadem to jesteś Ty bezrobotnym i nawet kraść nie potrafisz. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach