Fifofa 272 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Niestety bycie bezbekiem nie jest ujęte w regulaminie. Trochę z nami popiszesz i wyjdziesz na ludzi, dam ci szansę. Lepiej nie, bo skrzywi sobie światopogląd. Każda mężatka szuka coś w sieci zamiast u swojego chłopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 100 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Wczułam się w amerykański film. wczuj się w fejsbuka 50+ Kubeczek dobrego humoru dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: I tak nic ani nikt nie przebije Giny, pisał do niego milutko i fajnie a jak się dowiedziala ile ma naprawdę lat to od razu zmiana zachowania 180° Fak brutalne to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 325 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Leżę. To ja na tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Za dobrze się tu z tobą bawimy! Koragol jest bajką o misiu który ma marzenia. Ale też jest nieudolny i tępy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To ja na tobie A na górze małolat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 212 Napisano 12 godzin temu W ogóle net się tak zaczął dzielić wiekowo jak w USA, u nas też ten trend przyszedł... Fb był w zasadzie uniwersalną platformą, teraz bardziej dla starszych, młodzi poszli na insta, tiktok, a najbardziej czerwone lewaki na bluesky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Lepiej nie, bo skrzywi sobie światopogląd. Każda mężatka szuka coś w sieci zamiast u swojego chłopa. Szuka bodźca potem lepiej z mynzami jest jak są do doopy, na coś się to przydaje bo by były całkiem wysuszone już Edytowano 12 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: I tak nic ani nikt nie przebije Giny, pisała do niego milutko i fajnie a jak się dowiedziala ile ma naprawdę lat to od razu zmiana zachowania 180° Nooo widziałam jak się odpaliła z wulgarami na niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Fak brutalne to było Tak. Jest na czarnej liście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 558 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To ja na tobie 100kg może być ciężko ale dam radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Lepiej nie, bo skrzywi sobie światopogląd. Każda mężatka szuka coś w sieci zamiast u swojego chłopa. Masz rację. Chłop nie wie jak wyleczyć bóle krocza po nacięciu w szpitalu a sieć wie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Koragol jest bajką o misiu który ma marzenia. Ale też jest nieudolny i tępy To macie coś wspólnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Nooo widziałam jak się odpaliła z wulgarami na niego Nie tylko ona. Parę osób też mnie już zbluzgalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Koralgor napisał: To macie coś wspólnego To twój nick. Nie ja. Ja zaczynam też się dobrze bawić niedorbku Edytowano 12 godzin temu przez Patryk20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wczuj się w fejsbuka 50+ Kubeczek dobrego humoru dla Ciebie Kiedyś kumpela mamy wysyłała jej całe prezentacje w PowerPoint na maila pełne głębokich przemyśleń i obrazów. Memy z kawusią to przy tym pikuś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Patryk20 napisał: Koragol jest bajką o misiu który ma marzenia. Ale też jest nieudolny i tępy I brzydki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 558 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A na górze małolat Na górze róże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: To twój nick. Nie ja. Ja zaczynam też się dobrze bawić niedorbku Coś nie trafiasz w klawiaturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Na górze róże... Mi się to śniło ale trójkąt był na łyżeczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Nie tylko ona. Parę osób też mnie już zbluzgalo A co się stało, byłeś gorszy w podrywie od Maćka0X? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Mi się to śniło ale trójkąt był na łyżeczkę Też miałam dziwny sen ale nie pamiętam Ciekawe jak z każdym człowiekiem nie empatyzowac bo to męczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Coś nie trafiasz w klawiaturę Brzydki, tępy ale spostrzegawczy jak reklama żabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 558 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Mi się to śniło ale trójkąt był na łyżeczkę Nie moje klimaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 100 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Na górze róże... na dole Ela trudno mi uwierzyć co tu się odpierdziela 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Patryk20 napisał: Brzydki, tępy ale spostrzegawczy jak reklama żabki Ale już się przedstawiałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 12 godzin temu Pod łóżkiem lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Patryk20 napisał: Koragol jest bajką o misiu który ma marzenia. Ale też jest nieudolny i tępy Zależy ja znam taką wersje. Miś Koralgol jest sam, wypił pòł litra i śpi sam. Teraz sobie smacznie śpi, gołe baby mu się śnią. Tak to leciało. Edytowano 12 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Pod łóżkiem lezak Z dumbo wcinajacy donuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 558 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: na dole Ela trudno mi uwierzyć co tu się odpierdziela Nawet Ci wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach