starra mendah balkonova 14 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Twoje zachowanie na to wyraźnie wskazuje że jednak przeżywasz ciągle nawiązujesz jak nie do elci to do malowanego wracasz do nich w rozmowach i komentarzach, jakby wciąż byli w centrum twoich myśli. Może nawet nie ich przeżywa tylko to jest reguła w jego życiu że beczułka jego kosztem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: On tu naprawdę sporo sensownych wskazówek pomiędzy wyśmiewaniem dostaje, tylko pewnie trudno je przyjąć, bo nie zawsze brzmią jak komplementy. Jakby nie był zafiksowany na temacie sexu, jakaś dla niego znalazła raczej sama nim zainteresowała. Wbrew pozorom kobiety szukają aby im się żyło dobrze. Raczej przedstawia raczej jest na odwrót jak w krzywym zwierciadle co pisze jest na odwrót. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 193 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Lubię kreic z nimi beke jak ty mnie hejtowac Chyba bardziej to oni kręcą z ciebie, a ty się co raz podkładasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Chyba bardziej to oni kręcą z ciebie, a ty się co raz podkładasz. To że ich jest wicej nie znaczy że prowadzom beke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 9 godzin temu Przyjdzie taki siur i nie ma lepszego zajęcia niż wyśmiewać lerzaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Chyba bardziej to oni kręcą z ciebie, a ty się co raz podkładasz. Ocenmy co jest bardziej smieszne - nie była zainteresowana [śmiesznosc 3/10] - tak nie byla ze pochwa i sexy [śmiesznosc 7/10] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 9 godzin temu A nic mu powiedzieć nie można bo inteligentny pan Epstin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Przyjdzie taki siur i nie ma lepszego zajęcia niż wyśmiewać lerzaka Ale przytykać nieraz leżakowi ktoś jest lepszy ma lepiej? porwanie tego samego poziomu. Bez sensu ten to, a tamten nie lepszy. Tak wprawdzie jedno i to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 9 godzin temu Hejtowanie niczka? A skąd my to znamy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ale przytykać nieraz leżakowi ktoś jest lepszy ma lepiej? porwanie tego samego poziomu. Bez sensu ten to, a tamten nie lepszy. Tak wprawdzie jedno i to samo. To jest ściema że ludzie som rowni i takie tam, niestety, może przyjść taran i po nim jeździć a nawet gwaucic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 193 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To że ich jest wicej nie znaczy że prowadzom beke Zazwyczaj ten olany jest na przegranej pozycji gdy nadal ciągnie temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Hejtowanie niczka? A skąd my to znamy Ludzie są zazwyczaj mniej oryginalni niż im się wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: To jest ściema że ludzie som rowni i takie tam, niestety, może przyjść taran i po nim jeździć a nawet gwaucic Emocjonalnie nie dojrzali? nie są równi. Może być bogaty a będzie mu żal dać 1 zł albo mieć podejście przedmiotowe. Nieraz wybierze biedaka niż chada co sra wszędzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Zazwyczaj ten olany jest na przegranej pozycji gdy nadal ciągnie temat. Masz nieaktualne informacje ostatni to ja elke olalem i z tego co pamiętam poleciala do munka po odblokowanie skrzynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Emocjonalnie nie dojrzali? nie są równi. Może być bogaty a będzie mu żal dać 1 zł albo mieć podejście przedmiotowe. Nieraz wybierze biedaka niż chada co sra wszędzie . Przeżywajom te restauracje że ich stać jak ważniejsze jak się czujesz i tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Zazwyczaj ten olany jest na przegranej pozycji gdy nadal ciągnie temat. Przy całym rozległym systemie wyparcia stosowanym przez leżaka to są jedne z mniejszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Hejtowanie niczka? A skąd my to znamy Pogodziłem się z tym bo albo wiek albo to co między nogami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Przeżywajom te restauracje że ich stać jak ważniejsze jak się czujesz i tak Restauracji trzeba wiedzieć można mieć sraczkę po tym. Polecam gdzie jest dużo ludzi tam chodzić przynajmniej jest w miarę świeże sprzedaje. Edytowano 9 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Pogodziłem się z tym bo albo wiek albo to co między nogami Czeba dyskryminować bo będziesz dyskryminowany nie wiem już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 557 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Masz nieaktualne informacje ostatni to ja elke olalem i z tego co pamiętam poleciala do munka po odblokowanie skrzynki Co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Czeba dyskryminować bo będziesz dyskryminowany nie wiem już Ani jedno ani drugie nie ma nic wspólnego z cyfrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 9 godzin temu Ludzie to zawsze tak muszom zrobić ze komuś udowodniom że jest najgorszy i nieprzyjemna atmosfera jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Co. Nikt w to nie wierzy i tak ale ujztym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 193 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, taka_pokraka napisał: Przy całym rozległym systemie wyparcia stosowanym przez leżaka to są jedne z mniejszych No, ale trzeba mu przyznać, że ma wieloletnią wprawę w tym odwracaniu kota ogonem. W sekundę wszystko wyprze Edytowano 9 godzin temu przez Śliwka z Grójca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Co. Stestuj mnie to się odczepiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 557 Napisano 9 godzin temu 32 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie wiem co by z tobą było, gdyby rym nie próbował zastąpić ci Eli. Fakt, pomógł wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 181 Napisano 9 godzin temu Na rocznik 1920 nie wyglądasz... trochę Cię odmłodziłam... raczej z młodą osobą się skojarzyles : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Patryk20 napisał: Ani jedno ani drugie nie ma nic wspólnego z cyfrą Można zgadywać? 20 kilko nadwagi. 20 tys długu. 20 lat odsiadki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Leżak kocham cie wrócisz do mnie? Nie wracaj do małolat pierogi lepic huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Można zgadywać? 20 kilko nadwagi. 20 tys długu. 20 lat odsiadki. Nic z tych 3 rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach