Barnaba 234 10 Napisano 13 godzin temu To jest problem emocjonalny, czy rozwojowy ?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 248 Napisano 13 godzin temu Emocjonalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elgiebetysta 4 Napisano 13 godzin temu To jest problem z...ego ryja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 12 godzin temu Emocjonalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 12 godzin temu It Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: It Chociaż jak na cb to dobrze że nie napisales że pienięzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Chociaż jak na cb to dobrze że nie napisales że pienięzy. Czasy się zmieniajo, prompta mogę mu napisać huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Czasy się zmieniajo, prompta mogę mu napisać huh No nie wierze, chyba cie ktoś podmienił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 12 godzin temu 18 minut temu, Еlciаа napisał: No nie wierze, chyba cie ktoś podmienił... Nadal rekord 4 godziny heblowania Hhttps://www.tiktok.com/@hadzbe/video/7610014731994139926 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 400 Napisano 11 godzin temu idz na msze swieta daj na tace i modl sie slowami ojcze nasz wysluchaj mnie a jezus znajdzie ci jakas fajne doope Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, 84Michal84 napisał: idz na msze swieta daj na tace i modl sie slowami ojcze nasz wysluchaj mnie a jezus znajdzie ci jakas fajne doope Jak zrobię to samo to też mogę liczyć na fajnego 20latka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 248 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Bóg to nie jin do spełniania życzeń. Natomiast jeżeli z czystym sercem o coś prosisz, traktujesz wiarę poważnie, to jeśli jest to dla Ciebie dobre, Bóg ci to da. "Proście, a będzie wam dane. Szukajcie, a znajdziecie." Wyciągał mnie z różnych trudnych zakrętów w życiu, także sam mogę z pierwszej ręki poświadczyć. Edytowano 10 godzin temu przez +RC+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Bóg to nie jin do spełniania życzeń. Natomiast jeżeli z czystym sercem o coś prosisz, traktujesz wiarę poważnie, to jeśli jest to dla Ciebie dobre, Bóg cię wysłucha. Wyciągał mnie z różnych trudnych zakrętów w życiu, także sam mogę z pierwszej ręki poświadczyć. Ale wiesz ze ja nie pisze na poważnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 248 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ale wiesz ze ja nie pisze na poważnie? Wiem, dlatego nie użyłem formy cytowania. Istnieje niemniej mała szansa, że jakimś cudem temat nie wyleci w powietrze i ktoś może kiedyś przeczytać, dlatego taka klaryfikacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 10 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, Elgiebetysta napisał: To jest problem z...ego ryja Coś w tym jest , na niektórych wystarczy że się spojrze i się człowiek śmieje . Teraz smieję z gościa bo ma śmieszny głos . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, +RC+ napisał: Wiem, dlatego nie użyłem formy cytowania. Istnieje niemniej mała szansa, że jakimś cudem temat nie wyleci w powietrze i ktoś może kiedyś przeczytać, dlatego taka klaryfikacja. Istnieje szansa, co prawda jest to jakies 0,00001% szansy ale jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 50 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, Еlciаа napisał: Istnieje szansa, co prawda jest to jakies 0,00001% szansy ale jednak. Weź nie karm się tym bo pikawa siadzie. Za dużo imocji jest zle dla zdrowia. Polecam wysiłek fizyczny, medytacje i journaling. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 50 Napisano 10 godzin temu Weź też leki tylko przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 9 godzin temu 26 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Weź też leki tylko przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania Jakie leki? Mam parogen, clonozepam, xanax i setaloft? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 50 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Jakie leki? Mam parogen, clonozepam, xanax i setaloft? Możecie brać clonozepam i xanax doraźnie jak wam się korba odkreci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Możecie brać clonozepam i xanax doraźnie jak wam się korba odkreci Wiem, właśnie niedawno korbę wyjėbało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 274 Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, Barnaba 234 napisał: To jest problem emocjonalny, czy rozwojowy ?. Ani ten ani tamten problem. Znaleźć trzeba gdzieś iść aby z osobami kobietami przebywać. Mniej urodziwy jakaś zobaczy pierwszy raz, po nogach nie będzie sikać. Więc musisz znależć miejsce gdzie nie jeden raz, ani dwa, spotkasz jakaś aby poznała gdzie nadrobisz charakterm niż wyglądem czyli więcej poznała. Teraz miejsce nic za darmo nie ma trzeba mieć jakąs kasę gdzieś isc, stać cię na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 274 Napisano 9 godzin temu Prawda taka jak nie masz kasy za darmo możesz pójść do Parku, jak będzie ciepło, gorąco nad wode, długo chodzić regularnie jakaś będzie tak samo jak ty przychodzila. Za darmo możesz pograć w siatkówkę są darmowe boiska, inne atrakcje coś w tym stylu, gdzie dołączysz do kogoś kto gra tak spędza czas wolny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 274 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Nawet kogoś spotkasz i tak musisz miec kasę zaprosić na ciastko, lody czy do kina. Jak większość bezrobotnych jak mają coś, kupią piwsko albo co innego i brak. Perspektyw niewidzę nawet jakby butelki plastikowe zwrotne zbierał tak na co innego wyda. Edytowano 9 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, starra mendah balkonova napisał: xanax To coś biorom trejderzy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 50 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To coś biorom trejderzy huh ja sie czasem nakrece nawet sama nie wiem na co i mam napad paniki i sie zmecze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: ja sie czasem nakrece nawet sama nie wiem na co i mam napad paniki i sie zmecze Miałem kilka razy dwa pamiętam zawsze od zęba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 50 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Miałem kilka razy dwa pamiętam zawsze od zęba trzeba sie uziemic chyba bo ja wychodze z ciala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: trzeba sie uziemic chyba bo ja wychodze z ciala No ja pół roku 4 zęby leczyłem jusz mi nie grozi ded huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No ja pół roku 4 zęby leczyłem jusz mi nie grozi ded huh Ded bardziej przypomina daddy niż death. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach