baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 17:23 Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Jeszcze byś jej zaplacila za testerke wiernosi gruby hajs. Zwłaszcza że twój lubi drobne kobiety Nie wiem, po co nieustannie ośmieszasz tę swoją niby miłość, raczej powinieneś ją chronić przed beką, zważywszy, że i tak ma pozamiatane z uwagi na sposób zarabiania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 20 Napisano poniedziałek o 17:23 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To kiedy zobaczymy twojego męża? Bo ja się mogę pokazać Jasne, jak na priwie się bałes podać imię to teraz nagle selfie pokażesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 292 Napisano poniedziałek o 17:29 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Nie wiem, po co nieustannie ośmieszasz tę swoją niby miłość, raczej powinieneś ją chronić przed beką, zważywszy, że i tak ma pozamiatane z uwagi na sposób zarabiania. Ja jak coś pisze mam twarde podstawy wszystko wylinkowac jaka uroda kobiet swiadczy takie usługi. Ty opierasz się na subiektywnej ocenie urody. I oczywiście wszystko zależy jak ci pasuje gdy przeciwko mnie to dumbo była piękność gdy ci wlazla pod pazokiec to jusz średnia uroda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 292 Napisano poniedziałek o 17:30 6 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Jasne, jak na priwie się bałes podać imię to teraz nagle selfie pokażesz. Sylwetke mogę pokazać i wyjdzie czy jest bednarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 17:30 Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja jak coś pisze mam twarde podstawy wszystko wylinkowac jaka uroda kobiet swiadczy takie usługi. Ty opierasz się na subiektywnej ocenie urody. I oczywiście wszystko zależy jak ci pasuje gdy przeciwko mnie to dumbo była piękność gdy ci wlazla pod pazokiec to jusz średnia uroda. Nigdy nie napisałam najmniejszego złego słowa o urodzie Dumbo i podtrzymuję w pełni swoje słowa, że jest ładną dziewczyną, a jej problemy tkwią gdzie indziej. Za ładną oczywiście na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 17:31 2 minuty temu, hedeh napisał: ruda ...o nie hejć bo blokne XD Jesteś głupsza niż noga od stołu Nikola, skoro myślisz, że mnie cokolwiek obchodzą twoje blokady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 17:32 Przed chwilą, hedeh napisał: ptaszki cwierkały ruda bezpłodna i bezrobotna więc skończ gwiazdozyc XD Ptaszki ćwierkały, że masz grzybicę na brudnych stopach i nawet udowodniły to fotką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 17:32 Dobra, bo rzucanie się kupą z przegrywami i chorymi psychicznie pijaczkami, umniejsza mej inteligencji, nara patologio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 292 Napisano poniedziałek o 17:33 2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Nigdy nie napisałam najmniejszego złego słowa o urodzie Dumbo i podtrzymuję w pełni swoje słowa, że jest ładną dziewczyną, a jej problemy tkwią gdzie indziej. Za ładną oczywiście na ciebie I na tym skonczymy Hhttps://postimg.cc/68wT2HbQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 17:34 Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: I na tym skonczymy H Bednarz, przecież to post do szlory, a nie do Dumbo IQ 80 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 17:35 Od kiedy Shameless AngeR to nick Dumbo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 292 Napisano poniedziałek o 17:36 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Bednarz, przecież to post do szlory, a nie do Dumbo IQ 80 Kiedy i gdzie widziałaś zdjęcia geny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 17:38 Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Kiedy i gdzie widziałaś zdjęcia geny? Bednarz, właśnie się totalnie skompromitowałeś i próbujesz odwrócić kota ogonem Napisałeś, że powiedziałam cokolwiek złego o urodzie Dumbo, a wklejasz screen z mojego postu do szlory O atrakcyjności szlory wnioskuję z jej własnych opisów w chwilach słabości oraz trybie puszczania się, znamionującego często mało atrakcyjne desperatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 292 Napisano poniedziałek o 17:38 2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Od kiedy Shameless AngeR to nick Dumbo? O dumbo tesz pisałaś no trudno tak zlapalem Dumbo atakowala i jechalas jom tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 17:38 Co za kre.tyn, nara, spaślaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 292 Napisano poniedziałek o 17:39 Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Bednarz, właśnie się totalnie skompromitowałeś i próbujesz odwrócić kota ogonem Napisałeś, że powiedziałam cokolwiek złego o urodzie Dumbo, a wklejasz screen z mojego postu do szlory O atrakcyjności szlory wnioskuję z jej własnych opisów w chwilach słabości oraz trybie puszczania się, znamionującego często mało atrakcyjne desperatki Bywa nie moja bajka zbierac screeny ja nie elka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 80 Napisano poniedziałek o 17:39 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Kiedy i gdzie widziałaś zdjęcia geny? wrzucala, takie z hełmofonami w dolnym rzedzie, Gina to byla ta taka całkiem ładna szatynka ze srodka ja to tu ludzi nie lubie bo dla nich 53 kilo przy 162 to gruba baba nawet jak ma miesnie mi sie nie chce czytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 292 Napisano poniedziałek o 17:39 Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Co za kre.tyn, nara, spaślaku Pokaż męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 17:39 Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: O dumbo tesz pisałaś no trudno tak zlapalem Dumbo atakowala i jechalas jom tesz Kłamiesz, gruby, w żywe oczy Nigdy nie atakowałam wyglądu Dumbo, ponieważ jest ładną dziewczyną, co potwierdzają jej zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano poniedziałek o 17:40 Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Pokaż męża Sam go poproś o fotę, wielki cycu, tylko się nie wyhuśtaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 292 Napisano poniedziałek o 17:41 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: wrzucala, takie z hełmofonami w dolnym rzedzie, Gina to byla ta taka całkiem ładna szatynka ze srodka ja to tu ludzi nie lubie bo dla nich 53 kilo przy 162 to gruba baba nawet jak ma miesnie mi sie nie chce czytac Nie wierz w to wszystko coraz bardziej wychodzi jako to cham i prostak Będzie tesz pewnie niski i spasiony Życie mnie nauczylo że nie ma nic za darmo jeśli jest podrecznom to coś za coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 292 Napisano poniedziałek o 17:42 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Sam go poproś o fotę, wielki cycu, tylko się nie wyhuśtaj Czyli nawet nie ma klaty to słabo nie znam nikogo plaskiego oprócz jednego co się mnie boi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 221 Napisano wczoraj o 09:06 17 godzin temu, Doktor ZG napisał: Dziękuję. Wszystko jasne. Podsyła Wam jakieś głupoty... nie wiem po co i jaki ma z tego fan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski film 0 Napisano wczoraj o 09:23 Taki nie za mądry ten Bednarz, a 4379 postów świadczy o definitywnym upadku tego forum. Komunikat od WP o zamknięciu za 3,2,1... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano 20 godzin temu Dzisiaj sobie pobiegałem, pochodziłem po lesie na boso, i nie mogę się doczekać jak błota nie będzie, bo będe sobie chodził za miasto nad wodę lub do lasu grać w gierki na moim handheld xD. W lesie oczywiście wycinka drzew i piła zdrowo napieerdala, ehh. Ludzie to szkodniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 114 Napisano 20 godzin temu 19 godzin temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Mnie się znudziło, nawet stwierdziłam, że już nie będę się śmiać, gdy nieuchronnie nastąpi kolejny 2-tygodniowy ciąg alkoholowy (jak w zegarku, już można odliczać), ale łazi za mną sama Ty obślizgła dżdżownico, frustracje wylewane przez to, że ci Chlapcio rogi przyprawia na każdym kroku nie są powodem, by tak mitomanić. Widziałam wczorajszy twój post o sądzie i ogromnych pieniądzach wyżej wspomnianego. Weź mnie nie rozśmieszaj, bo już dawno to tutaj zostało podsumowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano 20 godzin temu W lesie super, cisza spokój, zero ludzi. Poza drwalami oczywiście. Polacy w pracy, a cały las i wszystko dla mnie :). Jutro też idę oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano 20 godzin temu 28 minut temu, Shameless AngeR napisał: Ty obślizgła dżdżownico, frustracje wylewane przez to, że ci Chlapcio rogi przyprawia na każdym kroku nie są powodem, by tak mitomanić. Widziałam wczorajszy twój post o sądzie i ogromnych pieniądzach wyżej wspomnianego. Weź mnie nie rozśmieszaj, bo już dawno to tutaj zostało podsumowane. Ewidentnie ci się odbija wczorajszymi flakami, a fujka (może przyjmij te ziółka na wątrobę, co je tam popijasz z tytułu alkoholizmu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczękëtte 6 Napisano 19 godzin temu Dzisiaj już jest stabilnie. Spacerek z miasta zaliczyłem, pobiegałem topless bez koszulki i mnie obczajały młode polki xD. Mam całkiem niezle mięśnie na ciele. Ciekawe od czego mam takie mięśnie na brzuchu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 114 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 32 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Ewidentnie ci się odbija wczorajszymi flakami, a fujka (może przyjmij te ziółka na wątrobę, co je tam popijasz z tytułu alkoholizmu) Zrób pożytek i się stąd usuń, a większość odetchnie od twojego jazgotu podręczna. Edytowano 19 godzin temu przez Shameless AngeR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach