Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Zakrecona na maxa.

Nasze male codzienne gafy

Polecane posty

O rany, pop艂aka艂am si臋 ze 艣miechu :D Z pilotami i telefonami te偶 mam przeboje, kiedy艣 usi艂owa艂am prze艂膮czy膰 kana艂 w telewizorze telefonem i pieni艂am si臋, 偶e nie dzia艂a, bo pewnie baterie si臋 wyczerpa艂y tak szybko. Odbieraj膮c pieni膮dze z bankomatu grzecznie powiedzia艂am \"dzi臋kuj臋\". Ale to i tak piku艣, bo s艂ysza艂am o facetce, kt贸ra w ferworze rozmowy na ulicy wpad艂a na s艂up i powiedzia艂a \"przepraszam\" :p Wchodz膮c do sklepu z kole偶ank膮 nie zauwa偶y艂am schodka w d贸艂 i wpad艂am do lokalu z okrzykiem \"kurwa!!!!!!\" Troch臋 mi g艂upawo by艂o... Wychodz膮c od kolegi zagada艂am si臋 i zamiast wyj艣膰 z klatki wparowa艂am do jakiego艣 obcego mieszkania, a koledzy omal nie poprzewracali si臋 ze 艣miechu :p jak sobie przypomn臋, to podopisuj臋...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 trelemoreleee
No no, ale si臋 u艣mia艂am!!! :-) Mi te偶 cz臋sto zdarzaja si臋 gafy typu "dobranoc" zamiast "dzie艅 dobry" (by艂am lekko "zaspana" po imprezie, wi臋c mo偶na mi wybaczy膰;-)), a jeszcze pamietam jak kiedy艣 wpu艣ci艂am do domu koleg臋 bez wcze艣niejszego patrzenia w lustro... gdybym spojrza艂a to wiedzia艂膮bym ze mam na twarzy mn贸stwo bia艂ych kropek z punktowego kremu na wypryski :D a on sie tak dziwnie patrzy艂.... Albo "dzien dobry" powiedziane z kamienn膮 twarz膮 do kumpla na klatce, bo myslalam ze to jego ojciec.. (ah ten m贸j wzrok...) Ze juz nie wspomn臋 o upadkach ze schod贸w na forum szko艂y.. jejku mn贸stwo tego by艂o, nie spos贸b spami臋ta膰 :P

Udost臋pnij ten post

Super temat! Niedawno posz艂am z c贸reczk膮 do hurtowni z odzie偶膮 na wag臋. Dla mnie prawdziwy raj, wi臋c 偶eby c贸rka da艂a mi troch臋 pobuszowa膰 pozwoli艂am jej tez wybierac sobie ciuszki. Co chwile Marysia pozkazywa艂a mi jakie艣 spodenki r贸偶owe, b艂臋kitne bluzeczki z falbankami - samo fe. P贸藕niej spyta艂a gdzie wrzuci膰 te wszystkie rzeczy, wi臋c mimochodem, na odczepne wskaza艂am palcem koszyk. Niestety przy kasie okaza艂o si臋, 偶e tych rzeczy nie by艂o w moim koszyku - tylko w koszczku starszego emeryta. Nie odezwa艂am si臋 nic i posz艂am. Przez ca艂膮 drog臋 do domu 艣mia艂am si臋 pod nosem wyobra偶aj膮c sobie starszego Pana jak wyk艂ada na lade r贸偶owe sukieneczki z koronk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 praco
hhhaaaa, ale ubaw, a ja ostatnio na poczcie do pani w okienku powiedzi艂am dzi臋kuje i zapraszam ponownie ( to choroba zawodowa) ale to nic, zamiast :prosz臋 si臋 rozejze膰 m贸wi臋 prosz臋 sie rozej艣膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marylu
Rewelacyjny topik :D Ostatnio po powrocie z tygodniowego pobytu w Niemczech odpowiedzia艂am do pani w sklepie (na jej propozycj臋 kupienia czego艣) "nie, danke" - spojrza艂a na mnie jak na wariatk臋:) Podczas tego pobytu w pubie, kt贸ry si臋 nazwa艂 "Przy poczcie" i faktycznie by艂 umiejscowiony przy poczcie:) chcia艂am kupi膰 znaczki na list:) Na zakupach przytuli艂am si臋 do plec贸w kolesia, kt贸ry mia艂 tak膮 sam膮 kurtk臋 jak m贸j m膮偶 m贸wi膮c s艂odko: Kochanie a mo偶e wr贸ciliby艣my ju偶 do domciu i naszego 艂贸偶eczka?. Ju偶 m贸wi膮膰 to wiedzia艂am, 偶e to m贸j m膮偶 ale ju偶 nie mog艂am przesta膰. Facet odpowiedzia艂, 偶e ch臋tnie:D a ja my艣la艂am, 偶e umr臋 ze wstydu. Id膮c zamy艣lona ulic膮 ju偶 par臋 razy uderzy艂am o s艂up (ale nie m贸wi艂am przepraszam:) ) Moja kuzynka, bardzo lubi te suszone warzywka kt贸re zostaj膮 na dnie gor膮cego kubka. Ostatnio posz艂a do swojego szefa, kt贸ry j膮 po co艣 zawo艂a艂 i podczas gdy on jej cos m贸wi艂 ona podnios艂a szklank臋 po gor膮cym kubku, kt贸ra sta艂a u niego na biurku (chcia艂a go przy okazji wynies膰). Gdy on sko艅czy艂 ona powiedzia艂a ok szefie, podnios艂a szklank臋 do ust i wypi艂a pozostaj膮ce w niej resztki:D Jak sobie co艣 jeszcze przypomn臋 to dam zna膰:)

Udost臋pnij ten post

A ja kiedy艣 dla zgrywy \"przywita艂am\" si臋 z manekinem w sklepie Telimeny i ta cholerna d艂o艅 jego zosta艂a mi w mojej d艂oni :):) Sta艂am tak kilka sekund i patrzy艂am na moja matk臋 rodzon膮, kt贸ra ze 艣miechu si臋 dusi艂a. Odlo偶y艂am r臋k臋 na pod艂og臋 i szybko wysz艂am :):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiuuuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trelemoreleee
AAAAA jeszcze mi sie co艣 przypomnia艂o :D po z艂ozeniu meldunku na PO zamiast tradycyjnej formu艂ki "baczno艣膰 spocznij WYCHODZI膯" powiedzia艂am "baczno艣膰 spocznij WYSIADA膯!!!" :) :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marylu
R贸wnie偶 podczas pobytu w Niemczech pan w kasie w Woolworth-cie co艣 do mnie powiedzia艂 (gwoli wyja艣nienia - nie znam niemieckiego) Ja si臋 starsznie zestresowa艂am i odpowiedzia艂am, 偶e nie rozumiem. A on dalej swoje. No to ja kr臋c臋 g艂ow膮 i m贸wi臋, 偶e nie m贸wi臋 po niemiecku (to akurat umiem powiedzie膰). A on nadal swoje i si臋 przy tym dziwnie u艣miecha. No to ja mu na to w naszym ojczystym j臋zyku: Jasne, m贸w do mnie jeszcze, przechodz膮 mnie dreszcze. A on na to: Zapakowa膰? :) i si臋 do tego idiotycznie szczerzy. Uciek艂am stamt膮d z pr臋dko艣ci膮 wiatru :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 danae
nie, no nie moge :D :D :D swietny topik :D staram sie przypomniec ciekawsze gafy z mojego zyciorysu :) dajcie mi troche czasu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jiiikkk
a mnie ostatnio klient poprosi艂 o zer偶ni臋cie koszulki do przymierzalni, ale si臋 u艣mia艂y艣my hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a on ..........biedak nie wiedzia艂 co z sob膮 zrobi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam czest gafy typu
wkladam szczotke do lodowki lub brune ciuchy zamiast do kosza na brudy, to do kosza na smieci. heh a kiedys mialam taka gafe, ze w ogromnym pospiechu w szkole, bo tak mi sie strasznie siusiu chcialo :( nasikalam na deske od kibelka bo byla muszla zamknieta......to bylo cos taka zenada!!! a najgorsze, ze wtedy ktos byl w wc, a siusiu zaczelo wyplyac za drzwi :( czy ktos tez juz strzelil cos takiego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trelemoreleee
ojeeeej.. jeszcze :) ciagle cos mi sie przypomina! To znam z opowie艣ci : Kolezanki w cukierni zastanawiaj膮 si臋 nad wyborem ciacha. Mi臋dzy soba: "Hmmm, wuzetka... mo偶e papieskie... hmmm...., albo.... ZABAJONE!!!" Ekspedientka : "Co poda膰?" Kumpela: " Jedno ZAJEBANE" :D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osiedlowa
nocowa艂am kiedy艣 u kole偶anki i rano, troch臋 niewyspana po nocnych pogaduchach krytycznie ocenia艂am sw膮 fizjonomi臋 w lustrze.Nic by nie by艂o w tym dziwnego, gdyby nie fakt 偶e mia艂o to miejsce w ciemnawym przedpokoju do kt贸rego przed chwil膮 wszed艂 jaki艣 znajomy jej rodzic贸w -i fakt nie by艂 zbyt przystojny...:-P A ja w tym momencie ni to patrz膮c w lustro ni to na kole偶ank臋: BO呕E JAKI POTW脫R !! I wszyscy opr贸cz mnie byli przekonani 偶e to moja opinia o tym panu....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 danae

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 danae
chociazby powyzej - samo sie "puscilo" ;) w liceum zyczylam udanej zabawy sylwestrowej nauczycielce z problemami zdrowotnymi (ledwo chodzila, kobiecina, kulala na jedna noge) w czasie rozmowy z kolezanka i jej chlopakiem narzekalam na jedengo goscia, w knajpie ktorego organizowalismy polowinki, a okazalo sie, ze ten gosciu jest ojcem jej chlopaka... a ja mowilam, ze to kurwiarz i takie tam :) jak sobie jeszcze przypomne, to dam znac ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osiedlowa
m贸wcie jeszcze bo g臋ba sama si臋 艣mieje :-)

Udost臋pnij ten post

ja swoje gafy odziedziczylam chyba po tatusiu, ktory kiedy ogladajac lozka do sypialni w salonie meblowym zarwal jedno kladac sie na nim!!! okazalo sie ze lozko bylo tylko prowizorycznie skrecone:D huk podobno byl na caly salon, moj tata z predkoscia swiatla zerwal sie z lozka i zaczal poprawiac poduszki oraz narzute...moja mama w tym czasie byla juz na drugim koncu sklepu i nie mogla wytrzymac ze smiechu...obydwoje rownie szybko znalezli sie juz w samochodzi jadac do innego salonu:D jeszcze jedna gafa rowniez mojego taty byla taka ze kiedys po suto zakrapianym wieczorze u znajomych tata wraz ze swoim kumplem ogladali mecz (wszystko dzialo sie w mieszkaniu znajomych) nagle moj tata z nieco ciezkim do zrozumienia \"akcentem\" powiedzial \"ale macie brudny ekran......syf!....jak na melinie!...\" w tym momencie zapadla grobowa cisza a ja i mama myslalysmy ze zapadniemy sie pod ziemie:D

Udost臋pnij ten post

no i wtopki z parkowaniem samochodu... - proby wjazdu do garazu, gdy jest ktos obok i sie gapi: nieskonczona ilosc nieudanych prob - proby wjazdu do garazu, gdy nie ma nikogo w poblizu: za pierwszym razem... -meczarnie z zaparkowaniem laguny kombi na zatloczonym parkingu pod blokiem... no i nie moglam wycofac sie z tego parkingu... poszlam po kolezanke, zeby mnie pokierowala...

Udost臋pnij ten post

chyba tylko ja tu teraz zostalam... tak wiec wyznan ciag dalszy: wypad z moim chlopakiem do castoramy po jakas czesc do kranu, a ze nie wiedzielismy, gdzie tego szukac, wiec poszlam do informacji. a tam taaaaki ladny brunecik, ze hmmmmm.... :D te niebiesko-granatowe oczy.... oczywiscie taaaki burak na twarzy... normalnie zarowa... a moje kochanie do mnie: co ci sie stalo?? no i oczywiscie sie domyslil.... cale szczescie jakos to na wesolo sie zakonczylo.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trelemoreleee
Le偶a艂am ju偶 i pr贸bowa艂am przypomniec sobie moje gafy, po艣wieci艂am sie i nawet wsta艂am :-) Sytuacje ko艣cielne.... 1. podczas spowiedzi : "Pali艂am alkohol, pi艂am papierosy " (hmm hmm swoja droga, zdolna jestem, nie? :P ) 2. zakrecona jak chinskie osiem, gdy wszyscy jeszcze siedzieli, ja sobie zadowolona wsta艂am , bo my艣la艂am ze juz trzeba... i tak sobie posta艂am samotnie az sie opamieta艂am :D 3. na samym koncu zapomnia艂am jak sie robi znak krzy偶a (!) i sta艂am z bezmy艣lnie uniesion膮 r臋k膮.... :) Przypomnia艂 mi sie tez fajny tekst- nie moj, ale z zycia wziety- nie gafa, ale co mi tam- si臋 przyda kiedys:) --> Idzie facet i probuje zaczepic dziewczyn臋: " EEEE.... ma艂olata...!" a ona mu na to : "Jak ci MA艁O LATA to sobie rozhu艣taj..." :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osiedlowa
danae - jeszcze!

Udost臋pnij ten post

na razie nic wiecej nie moge sobie przypomniec, ale nocka jeszcze dluga.. osiedlowa - moze tobie tez sie cos jeszcze zdarzylo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osiedlowa
wiesz danae mnie to mn贸stwo, tylko tak na poczekaniu nie chce si臋 przypomnie膰 Ale na pewno napisz臋 jak co艣 mi za艣wita!

Udost臋pnij ten post

no to kolejne: wizyta u ginekologa.. lekarz wyjatkowo niedelikatny. wklada wziernik (czy jak to tam sie nazywa, ale wyglada jak kaczy dziob) a ja... puscilam baka:0 i o malo co mu z piety nie przywalilam....

Udost臋pnij ten post

sorki za ten ostatni hard core, ale nie moglam sie powstrzymac... jak juz sie przypomnialo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osiedlowa
danae jeste艣 boska :-) wi臋cej poprosz臋!

Udost臋pnij ten post

o tym ginekologu to myslalam ze z krzesla spadne :D a ja sobie nic przypomniec nie moge.. kurcze nooo.. siedze i mysle.. a wiem ze troche tego bylo :D

Udost臋pnij ten post

orzesz...q... jestem oferma... ale za to ile smiechu moge dac innym :D ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osiedlowa
wiecie, ja kiedy艣 opowiedzia艂am kawa艂 o 艣lepym w towarzystwie ch艂opaka kt贸ry mia艂 powa偶n膮 wad臋 wzroku - widoczn膮. Wtedy w sumie nic si臋 nie sta艂o, on si臋 bardzo 艣mia艂 z tego kawa艂u i uwa偶am 偶e wtedy tak powinno zostac....Ale reszta towarzystwa mnie zgromi艂a 偶e jak ja mog艂am pope艂ni膰 taki nietakt.....i przeprosi艂am go cho膰 on powiedzi膮l 偶e naprawd臋 nic si臋 nie sta艂o....Dzi艣 te偶 tak uwa偶am,ale wtedy by艂am m艂oda i g艂upia :-)

Udost臋pnij ten post