Onaaaa 1871 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Sama napsiałaś, że fajne by było mieć takiego rycerza, więc miej kuźwa Magi No to fajnie i chce mieć no i cieszę się że mogę mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Zauważyłem, więc bądż moją prawą ręką w tym temacie A mogę być prawą nogą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Sama napisałaś, że fajne by było mieć takiego rycerza, więc miej kuźwa Magi już mnie tak nie zachwalaj bo się rumienię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No to fajnie i chce mieć no i cieszę się że mogę mieć Super, więc dogaduj się na ten temat z Michałem lub farmerem smerfetko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: już mnie tak nie zachwalaj bo się rumienię Chłopak Ci robi reklamę to już tak nie narzekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: No to fajnie i chce mieć no i cieszę się że mogę mieć A gdzie Widmo, śpi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: już mnie tak nie zachwalaj bo się rumienię Widzisz, w przeciwieństwie do Ciebie potrafię odopuścić, ale Ty walczysz jak rycerz, więc powodzenia Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, parabataii napisał: Chłopak Ci robi reklamę to już tak nie narzekaj muszę się trochę krygować żebym nie wyszedł na próżniaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: A gdzie Widmo, śpi? idę go kocykiem przykryć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: że się facet nigdy na małżeństwie nie wzbogaci tylko zaraz majątek na pół... a posag chociaż masz? obrusy, talerze, prześcieradła i takie tam? i jeszcze będę musiał walczyć z dżdżownicami o jedzenie... Tak mam dużo plastikowych sztudzców, jedno zużyte prześcieradło i spłaszczoną poduszkę bo leżakami na niej za dlugo Najpierw dżdżownice będą jadły jak wrócisz z pracy a potem ty tak jak widmo mówi że tak trzeba karmić i to jest zasada savoir-vivre 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 7 godzin temu No to zapraszam do tańca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: muszę się trochę krygować żebym nie wyszedł na próżniaka Za późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, parabataii napisał: A gdzie Widmo, śpi? Zasnął skoro sie nie odzywa ale możliwe że sie przebudzi i cos jeszcze napisze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak mam dużo plastikowych sztudzców, jedno zużyte prześcieradło i spłaszczoną poduszkę bo leżakami na niej za dlugo Najpierw dżdżownice będą jadły jak wrócisz z pracy a potem ty tak jak widmo mówi że tak trzeba karmić i to jest zasada savoir-vivre chciałaby dusza do raju... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Za późno co zrobić jak ja mam same zalety, a jestem skromny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Super, więc dogaduj się na ten temat z Michałem lub farmerem smerfetko Może z gargamelem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: idę go kocykiem przykryć Może lepiej ja bo ciebie może sie przestraszyć w tej zboi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Może z gargamelem najlepiej to Marcina zapytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może lepiej ja bo ciebie może sie przestraszyć w tej zboi to to się nie da skradać w zbroi płytowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 7 godzin temu Ależ mnie naszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: najlepiej to Marcina zapytaj Może spytam Mikołaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Może z gargamelem Ja chcesz Magi byle bez stresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: co zrobić jak ja mam same zalety, a jestem skromny? No prawdziwy skarb 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może spytam Mikołaja. Mkołaj regularnie mnie odwiedza mógłby dać Ci dobra radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ja chcesz Magi byle bez stresu Nie będzie stresu bo lubie gargamela. W koncu stworzył on smerfetke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: co zrobić jak ja mam same zalety, a jestem skromny? Samochwała w kącie stała dalej nie szła bo się bała cały Ty Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Mkołaj regularnie mnie odwiedza mógłby dać Ci dobra radę A dlaczego mnie mało kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, parabataii napisał: No prawdziwy skarb Taki skarb trzeba złapać, powalić i schować aż przyjdą gorsze czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A dlaczego mnie mało kiedy? może masz za wąski komin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie będzie stresu bo lubie gargamela. W koncu stworzył on smerfetke Super, więc pogadaj z gargamelem, bo ja jak zwykle nie mam racji tylko Michał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach