250GodzinTak 1150 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Nie. Utrzymujesz żonę i płacisz alimenty na córkę i byłą żonę, więc staraj się o tym nie zapominać chociaż, kłamco z pustymi kontami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 286 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: mozesz uczyc przez obserwacje U zdrowych normalne widać jakoś postrzegam cię inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 114 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: bogaci dobrze jak dbajal o tych gorszej sytuacji Niech sami zarabiają, ja ciężko pracuję na to co mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 114 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Utrzymujesz żonę i płacisz alimenty na córkę i byłą żonę, więc staraj się o tym nie zapominać chociaż, kłamco z pustymi kontami Raz ci to wyjasnie. Nie płacę alimentów na byłą żonę, ponieważ ona pracuje i zarabia. Nie płacę alimentów na córkę, ponieważ mamy opiekę naprzemienną. Natomiast płacę, gdy nie jestem w stanie wziąć corki do siebie oraz za szkołę i zajęcia dodatkowe. Zapamiętaj, Madziu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, Koralgor napisał: dumbo muj blizniak Koralus miły jesteś możesz zostać moja rzona kiedyś jak Bicu żaden cie nie zamknie w stodole po tym jak cię zgarnie do torby na mieście huh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 15 godzin temu Z bagienko taki miałyśmy deal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Koralus miły jesteś możesz zostać moja rzona kiedyś jak Bicu żaden cie nie zamknie w stodole po tym jak cię zgarnie do torby na mieście huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Raz ci to wyjasnie. Nie płacę alimentów na byłą żonę, ponieważ ona pracuje i zarabia. Nie płacę alimentów na córkę, ponieważ mamy opiekę naprzemienną. Natomiast płacę, gdy nie jestem w stanie wziąć corki do siebie oraz za szkołę i zajęcia dodatkowe. Zapamiętaj, Madziu. Nie czytam. Możesz zablokować lub przelogować się Nudzisz stary, a ja tego nie czytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 16 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie czytam. Idiœtka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Z bagienko taki miałyśmy deal Ty i Koralgor to siostry bliźniaczki Cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 114 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie czytam. Możesz zablokować lub przelogować się Nudzisz stary, a ja tego nie czytam. Nie czytasz, ale regularnie zaczepiasz, pisząc kłamstwa. A prawdy nie czytasz. Logiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 48 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Ja też nie. Rzygam już tym jazgotem tępej urwy. Zakuty łeb do którego nigdy nic nie dotrze. W kontakcie z taką kupą mięsa bez rozumu, człowiek jest w stanie zrozumieć i rozgrzeszyć przemoc domową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Ja też nie. Rzygam już tym jazgotem tępej urwy. Zakuty łeb do którego nigdy nic nie dotrze. W kontakcie z taką kupą mięsa bez rozumu, człowiek jest w stanie zrozumieć i rozgrzeszyć przemoc domową . O proszę, jakie miłe słowo na niedzielę. Ciekawe, co by na to sołtysowa Monika powiedziała albo ksiądz, u którego na mszy siadasz zawsze w pierwszej ławce. Caryca, zarzuć obwisłego cyca ha ha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: W zyciu nie spotkałam tak podłej mentalnie ku..y jak ten tępy rupieć. Zgłoszone Mówisz o sobie i o wiadrach gnoju, które wylałaś na mnie i na Ginę? Masz wymyślonego oblecha, jesteś bezrobotną babą, która jedzie po wszystkich, ale jak jej się zwróci uwagę, to wielki lament. W byciu wulgarną przebiłaś wszystkich, nawet Pieprza w dopie, która robi ci za podnóżka. Płyń bezrobolu, bo więcej cię karmić nie będę, a od tego cycki przy 40 kg wagi ci nie urosną. Oddaje ciosy i żegnam. Możesz się przelogować na Gapę lub Salix w welonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 16 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Nie czytasz, ale regularnie zaczepiasz, pisząc kłamstwa. A prawdy nie czytasz. Logiczne Dzisiaj znowu wyjechała do mnie z kinderjajkami. Wydaje jej się, że w ten sposób wystawia mnie na pośmiewisko jako biedaczkę choć była wielokrotnie wyjaśniana. Nie widzi, że tymi tekstami ciągle potwierdza jaką jest krëtynką i wredną upierdliwą süką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ty i Koralgor to siostry bliźniaczki Cześć No nie wiem prosta baba jesteś lepiej się nie wysilaj my się nie znamy tylko tyle co tu pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, Doktor ZG napisał: Nie czytasz, ale regularnie zaczepiasz, pisząc kłamstwa. A prawdy nie czytasz. Logiczne I kto to mówi? Twoja chora żona nr 2 regularnie obraża mnie, Ginę i Lezaka, więc dziś ma za swoje. Tylko nie kłóć się z nią o forum. Bo nie chce, żebyś znowu spał oddzielnie lub wracał do żony nr 1 Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 114 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Dzisiaj znowu wyjechała do mnie z kinderjajkami. Wydaje jej się, że w ten sposób wystawia mnie na pośmiewisko jako biedaczkę choć była wielokrotnie wyjaśniana. Nie widzi, że tymi tekstami ciągle potwierdza jaką jest krëtynką i wredną upierdliwą süką. Ja tego bezpośrednio nie czytalem, ale tyle juz razy wiele osób wyjaśniało o co chodziło z tymi jajkami, ze to kolejne potwierdzenie, że Madzia jest upośledzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 28 Napisano 15 godzin temu 18 minut temu, Doktor ZG napisał: Niech sami zarabiają, ja ciężko pracuję na to co mam. nie kazdy moze trzeba wspierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 48 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: I kto to mówi? Twoja chora żona nr 2 regularnie obraża mnie, Ginę i Lezaka, więc dziś ma za swoje. Tylko nie kłóć się z nią o forum. Bo nie chce, żebyś znowu spał oddzielnie lub wracał do żony nr 1 Pa. Już ci pisałam, że jedno jest pewne - ty będziesz spała samotnie dziś i aż do śmierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 114 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: I kto to mówi? Twoja chora żona nr 2 regularnie obraża mnie, Ginę i Lezaka, więc dziś ma za swoje. Tylko nie kłóć się z nią o forum. Bo nie chce, żebyś znowu spał oddzielnie lub wracał do żony nr 1 Pa. Tak. Idz juz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 48 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Stań bliżej, podbiję ci oko cycem. Jak to jest być tołdim najgłupszego urwiszona na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: I już jest na miejscu ten drugi zamuł na wózku jako paź. Dwie tępe hejterki. Przecież ta druga to też jest niemal poziom upośledzenia. Nawet jej hejt wyglada, jakby wredne dziecko to pisało. Napisała wysuszona decha z wielkim kinolem, która nawet prawa jazdy nie potrafi zrobić. Weź się utkaj, bo od całodobowego jazgotu zmarszczki ci nie ubędą. To taka dobra rada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: nie kazdy moze trzeba wspierac A ty wspierasz? Bo ja starsze babcie sąsiadki, psy i osoby po wypadkach. Zawsze 1 %podatku daje na schroniska dla zwierząt, a babciom kasę. Warto być dobrym człowiekiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 48 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Dobra dajmy se spokój wszyscy przecież i tak doskonale wiemy że ten dzban ma zakrzywione widzenie rzeczywistości i co by tu człowiek nie napisał prawdziwego na jej temat to i tak odpowie ze to z zazdrości. Gdyby nie uwaga jaka jest obdarzana to już dawno by zdechla śmiercią naturalna bo same słodkie pierdy z drugą uposla hipokrytka by jej nie wystarczyły. A nic tak nie boli narcyza jak ignorancja calkowita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 114 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: nie kazdy moze trzeba wspierac Nie uznaję. Nie wspieram chorych, biednych, zwierząt, glodujacych dzieci w Afryce itd. Nie wierzę w to. Raz zlitowałem sie i przelałem wieksza sumę dla brata znajomej, chociaż bylem sceptyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Napisała wysuszona decha z wielkim kinolem, która nawet prawa jazdy nie potrafi zrobić. Weź się utkaj, bo od całodobowego jazgotu zmarszczki ci nie ubędą. To taka dobra rada. Daj spokój i puść głupszego przodem. Bolą mnie dziś zęby ale od śmiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 48 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Napisała wysuszona decha z wielkim kinolem, która nawet prawa jazdy nie potrafi zrobić. Weź się utkaj, bo od całodobowego jazgotu zmarszczki ci nie ubędą. To taka dobra rada. Moja rada jest taka, żebyś się odtoczyla na wózku, próbując nie wjechać w ścianę po tramalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 114 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Dobra dajmy se spokój wszyscy przecież i tak doskonale wiemy że ten dzban ma zakrzywione widzenie rzeczywistości i co by tu człowiek nie napisał prawdziwego na jej temat to i tak odpowie ze to z zazdrości. Gdyby nie uwaga jaka jest obdarzana to już dawno by zdechla śmiercią naturalna bo same słodkie pierdy z drugą uposla hipokrytka by jej nie wystarczyły. A nic tak nie boli narcyza jak ignorancja calkowita Fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 28 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Nie uznaję. Nie wspieram chorych, biednych, zwierząt, glodujacych dzieci w Afryce itd. Nie wierzę w to. Raz zlitowałem sie i przelałem wieksza sumę dla brata znajomej, chociaż bylem sceptyczny. i co sie stalo ? niewierzysz w glodujacych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach