250GodzinTak 1149 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: nie kazdy moze trzeba wspierac A ty wspierasz? Bo ja starsze babcie sąsiadki, psy i osoby po wypadkach. Zawsze 1 %podatku daje na schroniska dla zwierząt, a babciom kasę. Warto być dobrym człowiekiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 48 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Dobra dajmy se spokój wszyscy przecież i tak doskonale wiemy że ten dzban ma zakrzywione widzenie rzeczywistości i co by tu człowiek nie napisał prawdziwego na jej temat to i tak odpowie ze to z zazdrości. Gdyby nie uwaga jaka jest obdarzana to już dawno by zdechla śmiercią naturalna bo same słodkie pierdy z drugą uposla hipokrytka by jej nie wystarczyły. A nic tak nie boli narcyza jak ignorancja calkowita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 114 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: nie kazdy moze trzeba wspierac Nie uznaję. Nie wspieram chorych, biednych, zwierząt, glodujacych dzieci w Afryce itd. Nie wierzę w to. Raz zlitowałem sie i przelałem wieksza sumę dla brata znajomej, chociaż bylem sceptyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Napisała wysuszona decha z wielkim kinolem, która nawet prawa jazdy nie potrafi zrobić. Weź się utkaj, bo od całodobowego jazgotu zmarszczki ci nie ubędą. To taka dobra rada. Daj spokój i puść głupszego przodem. Bolą mnie dziś zęby ale od śmiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 48 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Napisała wysuszona decha z wielkim kinolem, która nawet prawa jazdy nie potrafi zrobić. Weź się utkaj, bo od całodobowego jazgotu zmarszczki ci nie ubędą. To taka dobra rada. Moja rada jest taka, żebyś się odtoczyla na wózku, próbując nie wjechać w ścianę po tramalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 114 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Dobra dajmy se spokój wszyscy przecież i tak doskonale wiemy że ten dzban ma zakrzywione widzenie rzeczywistości i co by tu człowiek nie napisał prawdziwego na jej temat to i tak odpowie ze to z zazdrości. Gdyby nie uwaga jaka jest obdarzana to już dawno by zdechla śmiercią naturalna bo same słodkie pierdy z drugą uposla hipokrytka by jej nie wystarczyły. A nic tak nie boli narcyza jak ignorancja calkowita Fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 16 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Dobra dajmy se spokój wszyscy przecież i tak doskonale wiemy że ten dzban ma zakrzywione widzenie rzeczywistości i co by tu człowiek nie napisał prawdziwego na jej temat to i tak odpowie ze to z zazdrości. Gdyby nie uwaga jaka jest obdarzana to już dawno by zdechla śmiercią naturalna bo same słodkie pierdy z drugą uposla hipokrytka by jej nie wystarczyły. A nic tak nie boli narcyza jak ignorancja calkowita Problem w tym, że te dwie idiõtki są w stanie cały dzień zawalać forum cycami, garsonkami, anemią, rozwodem, alimentami, drogimi jajami, sołtysem, tarotem, płaską deską, proboszczem, oborą i resztą z ich zestawu małego hejtera. Nie potrzebują do tego żadnej reakcji obmawianych, bo to ich stała pasza w korycie. Co jedna wyrzyga to druga zeżre i zaraz to idzie w drugą stronę. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 28 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Nie uznaję. Nie wspieram chorych, biednych, zwierząt, glodujacych dzieci w Afryce itd. Nie wierzę w to. Raz zlitowałem sie i przelałem wieksza sumę dla brata znajomej, chociaż bylem sceptyczny. i co sie stalo ? niewierzysz w glodujacych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 16 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Warto być dobrym człowiekiem. To co stoi na przeszkodzie żebyś była? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 28 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A ty wspierasz? Bo ja starsze babcie sąsiadki, psy i osoby po wypadkach. Zawsze 1 %podatku daje na schroniska dla zwierząt, a babciom kasę. Warto być dobrym człowiekiem. ludzie pamietajal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 76 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Widać że obie typowe toksyczki. Zobacz jak jedna się pastwi nad wyglądem innych kobiet wytyka anemie kinole itp a nasza najpiękniejsza jedzie rynsztokiem po czym się chwali jakim to jest dobrym człowiekiem bo daje datki na stare babcie xD i cisnie nam od patoli. Obie koegzystuja tylko dlatego ze siebie potrzebują w walce z innymi. To w chùj żałosne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Daj spokój i puść głupszego przodem. Bolą mnie dziś zęby ale od śmiechu Tematem nr 1 w próbie „pojechania” Ci dziś jest Twoja wycieczka. Cokolwiek nie napiszesz będą się czepiali. Miałkie to i trywialne. To, że całymi dniami siedzą w swoich cuchnących klitkach to już ich problem, a jak ktoś korzysta z wiosny to powoduje wściekłość. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: i co sie stalo ? niewierzysz w glodujacych ? Ale mnie rozśmieszyłaś wziął sobie bezrobotną przez całe życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 76 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Problem w tym, że te dwie idiõtki są w stanie cały dzień zawalać forum cycami, garsonkami, anemią, rozwodem, alimentami, drogimi jajami, sołtysem, tarotem, płaską deską, proboszczem, oborą i resztą z ich zestawu małego hejtera. Nie potrzebują do tego żadnej reakcji obmawianych, bo to ich stała pasza w korycie. Co jedna wyrzyga to druga zeżre i zaraz to idzie w drugą stronę. No wiem a my niepotrzebnie się wkrecamy jak zawsze. Obie są obrzydliwymi zawistnymi i podłymi babami których każdy mądry w realu unika. Obie straciły a w sumie to nie wiadomo czy kiedykolwiek miały obiektywne poczucie rzeczywistości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Widać że obie typowe toksyczki. Zobacz jak jedna się pastwi nad wyglądem innych kobiet wytyka anemie kinole itp a nasza najpiękniejsza jedzie rynsztokiem po czym się chwali jakim to jest dobrym człowiekiem bo daje datki na stare babcie xD i cisnie nam od patoli. Obie koegzystuja tylko dlatego ze siebie potrzebują w walce z innymi. To w chùj żałosne. O jechaniu rynsztokiem napisał jeden z najwulgarniejszych bytów na owym forum. Weź się nie ośmieszaj ruro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Razorblade napisał: Tematem nr 1 w próbie „pojechania” Ci dziś jest Twoja wycieczka. Cokolwiek nie napiszesz będą się czepiali. Miałkie to i trywialne. To, że całymi dniami siedzą w swoich cuchnących klitkach to już ich problem, a jak ktoś korzysta z wiosny to powoduje wściekłość. Zauważ, że temat nie jest zablokowany. Coś dodać Przeciez można pisać z każdego zakamarka świata. Kto mi zabroni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 134 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Tematem nr 1 w próbie „pojechania” Ci dziś jest Twoja wycieczka. Cokolwiek nie napiszesz będą się czepiali. Miałkie to i trywialne. To, że całymi dniami siedzą w swoich cuchnących klitkach to już ich problem, a jak ktoś korzysta z wiosny to powoduje wściekłość. Hahaha to jest jeden z tych momentów w których mam nieodparte wrażenie że gienek trolluje magdalenę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 114 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: i co sie stalo ? niewierzysz w glodujacych ? Umarł. Miał SLA, to bylo logiczne, ze umrze. Wierzę, że każdy powinien zadbac o siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 28 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Umarł. Miał SLA, to bylo logiczne, ze umrze. Wierzę, że każdy powinien zadbac o siebie a ty sam wszystko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: No wiem a my niepotrzebnie się wkrecamy jak zawsze. Obie są obrzydliwymi zawistnymi i podłymi babami których każdy mądry w realu unika. Obie straciły a w sumie to nie wiadomo czy kiedykolwiek miały obiektywne poczucie rzeczywistości Pożycz dywan.. I nic o 0dbytach? Ciężko mi gadać z kimś, kto wiecznie wyzywa po alkoholu, czepia się mnie, Giny i innych wyładowując swoją frustrację i operuje językiem menela. Nie pozdrawiam. A na koniec dam ci babka radę - pokochaj siebie, a ktoś pokocha ciebie i nie będzie musiał zmieniać nicku, by się od ciebie i twojego podłego charakteru uwolnić, ty stara wredna babo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 76 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Razorblade napisał: O jechaniu rynsztokiem napisał jeden z najwulgarniejszych bytów na owym forum. Weź się nie ośmieszaj ruro. Jeśli liczysz ze mnie sprowokujesz to się przeliczysz. I tak już za długo cie karmiłam polonistka za dychę która jebje błędy w co 2 zdaniu mając wszystkich wokół za patologię zza kamienicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 114 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Hahaha to jest jeden z tych momentów w których mam nieodparte wrażenie że gienek trolluje magdalenę. Nie ty jedna. Tez czasem mam takie podejrzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 60 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Hahaha to jest jeden z tych momentów w których mam nieodparte wrażenie że gienek trolluje magdalenę. I co podoba się ta w czerwonym dobrze się rusza smukla ladna sowa twarz przeciętna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zauważ, że temat nie jest zablokowany. Coś dodać Przeciez można pisać z każdego zakamarka świata. Kto mi zabroni? Nie taki króliczek zły i bad behaviour w natarciu. I czy to normalne jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Jeśli liczysz ze mnie sprowokujesz to się przeliczysz. I tak już za długo cie karmiłam polonistka za dychę która jebje błędy w co 2 zdaniu mając wszystkich wokół za patologię zza kamienicy. 🫸🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 9 godzin temu Nie taki zły króliczek widzę cię. Podziwiam, że ciągle masz czas i chce ci się przelogowywać. Wszyscy w domu zdrowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 76 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pożycz dywan.. I nic o 0dbytach? Ciężko mi gadać z kimś, kto wiecznie wyzywa po alkoholu, czepia się mnie, Giny i innych wyładowując swoją frustrację i operuje językiem menela. Nie pozdrawiam. A na koniec dam ci babka radę - pokochaj siebie, a ktoś pokocha ciebie i nie będzie musiał zmieniać nicku, by się od ciebie i twojego podłego charakteru uwolnić, ty stara wredna babo Kocham się zdrowa miłością ty natomiast jesteś w sobie bezgranicznie ślepo zakochana i dlatego nie widzisz swoich ohydnych przywar. I skoncz powtarzac te naiwne plotki dla ubogich jakoby bene boży ukrywał się tu przede mną bo to śmieszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Nie taki króliczek zły i bad behaviour w natarciu. I czy to normalne jest. Nie, bo nie jest normalna. Ale jutro pewnie skończy się przepustka i tata odwiezie do szpitala. Ma jeszcze nick WiłaCzerwcowa i Kociak oraz wiele innych. Haha Dajmy się im nacieszyć, bo gdzie pójdą wyzywać? Do Kościoła z Pieprz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 76 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: 🫸🫸 No dokładnie. Taki obraz twój. I dobrze Ci tak kaleko że cię los pokarał. Nie współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: No dokładnie. Taki obraz twój. I dobrze Ci tak kaleko że cię los pokarał. Nie współczuję. Tylko bez kalek. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach