250GodzinTak 1149 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, lybed napisał: tak dokladnie tak samo jak ciebie twoj byly maz tez z tego powodu jestes taka wredna ? Dostosowuje się do twojego poziomu oraz twoich koleżanek kawalerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 134 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Skąd wiesz kto tu jest? Znowu to widzisz z kartach jak dług chwili w wysokości 40 złotych? Nie zazdrość ruda i się przeloguj O czym ty w ogóle bredzisz? Jaki dług, jakie 40 złotych? A co do tych przystojniaków, to średnia wieku w kołach łowieckich, klępo, to jakieś 60 lat, jak nie więcej. Jeśli to dla ciebie materiał na randkę, to faktycznie gratuluję gustu i współczuję desperacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 79 Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Screen i idzie na spotted do Poznania. Powinnaś podleczyć nerwy, a nie ciągle interesować się cudzą płodnością Jesteś lekarzem, bo nie przypominam sobie żebym z tobą rozmawiała o mojej płodności 40 letnia hejtero w rajtuzach Jesteś upadkiem człowieka i żal mi twojego chłopa. Oby kogoś normalnego poznał A ty jesteś hematologiem ze sie interesujesz cudzą anemia? Jesteś toksyczna jak barbara z sanatorium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 51 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dostosowuje się do twojego poziomu oraz twoich koleżanek kawalerze ciesze sie rozwodko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 79 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dostosowuje się do twojego poziomu oraz twoich koleżanek kawalerze Kobieta z klasą nie dostosowuje się do żadnego poziomu bo trzyma własny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: O czym ty w ogóle bredzisz? Jaki dług, jakie 40 złotych? A co do tych przystojniaków, to średnia wieku w kołach łowieckich, klępo, to jakieś 60 lat, jak nie więcej. Jeśli to dla ciebie materiał na randkę, to faktycznie gratuluję gustu i współczuję desperacji. Ciebie nikt nie chce, stąd frustracja. 40 plus na karku a horyzont pusty. Edytowano 10 godzin temu przez Razorblade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, lybed napisał: tak dokladnie tak samo jak ciebie twoj byly maz tez z tego powodu jestes taka wredna ? Nie mam byłego męża, jest jeden od lat nie licząc konkubinatu. Co cię interesują cudze chłopy?Za innymi latasz i pytasz czy walą pod wpisy i tu nasuwa się myśl-Jaką masz tak naprawdę orientację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: To jest grupa myśliwych w różnym przedziale wiekowym. Właściwie to co obchodzi tą sztywniarę ile kto ma lat? To, że ona ma fioła na punkcie swojej wagi i wieku to nie znaczy, że każdy jest stary i gruby Jej się PESEL przecież zatrzymał a wręcz się cofa. Jest niezwykle rozjuszona, gdy jej przypominam, że czwórka z przodu, reaguje wtedy agresją. A przecież to wciąż młodość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 51 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam byłego męża, jest jeden od lat nie licząc konkubinatu. Co cię interesują cudze chłopy?Za innymi latasz i pytasz czy walą pod wpisy i tu nasuwa się myśl-Jaką masz tak naprawdę orientację? ale masz urojenia wiec dostosowuje jezyk do twoich urojen a co cie interesuja cudze baby ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Jej się PESEL przecież zatrzymał a wręcz się cofa. Jest niezwykle rozjuszona, gdy jej przypominam, że czwórka z przodu, reaguje wtedy agresją. A przecież to wciąż młodość. Libed musi monitorować forum i wszystko wiedzieć co baby piszą. A może to baba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 51 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Libed musi monitorować forum i wszystko wiedzieć co baby piszą. A może to baba? a moze trans ? bylabys wtedy niejedynym koniem na tym forum 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Razorblade napisał: Jej się PESEL przecież zatrzymał a wręcz się cofa. Jest niezwykle rozjuszona, gdy jej przypominam, że czwórka z przodu, reaguje wtedy agresją. A przecież to wciąż młodość. Dobrej nocy i nie daj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dobrej nocy i nie daj się Dobranoc Skarbie. 🩷 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 20 Napisano 10 godzin temu Zakończyły dyżur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 79 Napisano 10 godzin temu Światło w Choroszczy i duszy im zgasło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 28 Napisano 10 godzin temu 42 minuty temu, lybed napisał: ciesze sie rozwodko Buniof@ker Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Skąd ty w ogóle możesz wiedzieć, czy i kto mnie chce? Ja w przeciwieństwie do ciebie pilnuję, żeby mi horyzontu nie zasłaniał żaden oblech cuchnący wódą piwskiem i tygodniowym postojem, priscilko. Mogę wywnioskować na podstawie profilu psychologicznego, jaki sama sobie tutaj rysujesz swoją bytnością. Larwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 134 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Razorblade napisał: Mogę wywnioskować na podstawie profilu psychologicznego, jaki sama sobie tutaj rysujesz swoją bytnością. Larwo. Analizujesz mój profil psychologiczny? Odważnie jak na kogoś kto podaje się za polonistkę, a sadzi błędy jak przedszkolak. Twoje diagnozy mają tyle wspólnego z prawdą, co twoja ortografia z językiem polskim. Może zamiast bawić się w freuda wróć do nauki zasad pisowni. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 844 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Razorblade napisał: Wróci do ciebie kiedyś, oj wróci. Nie rób bliźniemu, co tobie niemiłe. Do ciebie już wróciło wmawianie ludziom jeżdżenia na wózku i dalej szczekasz. Więc po co te mentorskie pouczenia. Edytowano 10 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 28 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, Razorblade napisał: Mogę wywnioskować na podstawie profilu psychologicznego, jaki sama sobie tutaj rysujesz swoją bytnością. Larwo. Dawaj Gienia bo Ruda się za mocno panoszy tutaj 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 2 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Analizujesz mój profil psychologiczny? Odważnie jak na kogoś kto podaje się za polonistkę, a sadzi błędy jak przedszkolak. Twoje diagnozy mają tyle wspólnego z prawdą, co twoja ortografia z językiem polskim. Może zamiast bawić się w freuda wróć do nauki zasad pisowni. siemka wymiana nudli ? spraw radosc incelowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Łysa z brazzers napisał: Dawaj Gienia bo Ruda się za mocno panoszy tutaj 🫡 No raczej, że tak. Każdy z ilorazem wyższym od orangutana to widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Analizujesz mój profil psychologiczny? Odważnie jak na kogoś kto podaje się za polonistkę, a sadzi błędy jak przedszkolak. Twoje diagnozy mają tyle wspólnego z prawdą, co twoja ortografia z językiem polskim. Może zamiast bawić się w freuda wróć do nauki zasad pisowni. Czy ty poza wiecznym jazgotem coś sobą reprezentujesz? Nie wydaje mi się. Nadąsana, niezadowolona, naburmuszona i krnąbrna salix utyskuje każdego dnia, a karawana jedzie dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Do ciebie już wróciło wmawianie ludziom jeżdżenia na wózku i dalej szczekasz. Więc po co te mentorskie pouczenia. 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 2 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Procesor już chyba całkiem ci się przegrzał od tych murzyńskich pał, którymi żyjesz od dnia kobiet ja nie jestem ani nigdy nie była ruda. a jakie masz wlosy napiszesz? p.s. popiszmy sobie na priw tak powaznie , bede sie zachowywal ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 28 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Razorblade napisał: No raczej, że tak. Każdy z ilorazem wyższym od orangutana to widzi. Za bardzo się sralixova wymądrza jak dla mnie skoro wszystkie rozumy pozjadala to plus size raczej jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 28 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Procesor już chyba całkiem ci się przegrzał od tych murzyńskich pał, którymi żyjesz od dnia kobiet ja nie jestem ani nigdy nie była ruda. Ale ty mi ciągle piszesz o murzyńskich pałach a głodnemu chleb na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 844 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Razorblade napisał: 🫸 Jaskiniowiec normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jaskiniowiec normalnie Przestań mnie cytować, wredne babiszcze, bo szkoda nerwów i klawiatury na takie coś jak ty. Dobrałyście się w korcu maku z tą księżniczką na ziarnku grochu od siedmiu boleści do uprzykrzania ludziom czasu na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 2 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Za bardzo się sralixova wymądrza jak dla mnie skoro wszystkie rozumy pozjadala to plus size raczej jest sralixowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach