250GodzinTak 1149 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Razorblade napisał: Plujesz im w twarz, a oni że deszcz pada. Nigdy nie dotrze do zakutych łbów. Nie lubię używać takich określeń, ale czasami się nie da inaczej, ile można być cierpliwym… Chyba zacznę wróżyć z kart. Chociaż wróć, wolę jednak fotografować i latać po lesie z myśliwymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: 7, tępa ...õ. To ty byś mogła być jego matką, stara krowo gdyby nie to że jesteś bezpłodna. Wróci do ciebie kiedyś, oj wróci. Nie rób bliźniemu, co tobie niemiłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Chyba zacznę wróżyć z kart. Chociaż wróć, wolę jednak fotografować i latać po lesie z myśliwymi Przystojniaki? Może i mi by się przydała randka w lesie… dawno nie byłam na żadnej hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 51 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zginęły posty i pewnie poleci temat. Na 10 stronie dokładnie napisałam co o tym myślę i wrzuciłam śmieci do ignora Dosyć karmienia i na dziś bycia gwiazdą. Moderatorzy jak to czytają, to chyba załamują ręce i tak masz szczescie ze bana za te posty ktore zniknely nie dostalas wiec nie rumakuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 134 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Chyba zacznę wróżyć z kart. Chociaż wróć, wolę jednak fotografować i latać po lesie z myśliwymi I jak tam romantyczny wypad do myśliborza? Bo sądząc po tym, jak cały dzień wściekle ujadasz na forum, to atmosfera musiała być wyjątkowo gorąca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: 7, tępa ...õ. To ty byś mogła być jego matką, stara krowo gdyby nie to że jesteś bezpłodna. Screen i idzie na spotted do Poznania. Powinnaś podleczyć nerwy, a nie ciągle interesować się cudzą płodnością Jesteś lekarzem, bo nie przypominam sobie żebym z tobą rozmawiała o mojej płodności 40 letnia hejtero w rajtuzach Jesteś upadkiem człowieka i żal mi twojego chłopa. Oby kogoś normalnego poznał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, lybed napisał: i tak masz szczescie ze bana za te posty ktore zniknely nie dostalas wiec nie rumakuj Bo co? Krejzi cię zostawiła i teraz całe forum będziesz terroryzował? Ja cię unikam, więc odpłyń w końcu do Choroszczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Razorblade napisał: Przystojniaki? Może i mi by się przydała randka w lesie… dawno nie byłam na żadnej hihi. Żonaci. Niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 16 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Screen i idzie na spotted do Poznania. Powinnaś podleczyć nerwy, a nie ciągle interesować się cudzą płodnością Jesteś lekarzem, bo nie przypominam sobie żebym z tobą rozmawiała o mojej płodności 40 letnia hejtero w rajtuzach Jesteś upadkiem człowieka i żal mi twojego chłopa. Oby kogoś normalnego poznał Poscreenuj swoje posty żeby był kontekst, zostaniesz gwiazdą internetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 134 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Razorblade napisał: Przystojniaki? Może i mi by się przydała randka w lesie… dawno nie byłam na żadnej hihi. Jeśli kręcą cię faceci 50 plus z brzuchem i dubeltówką, to faktycznie trafiłaś w dziesiątkę. Powodzenia, tylko uważaj gienek żeby cię z sarną albo dzikiem nie pomylili. Edytowano 10 godzin temu przez orkiestra księżniczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 10 godzin temu Jak warują hejtery w krzakach razem z Bobem Guccione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Jeśli kręcą cię faceci 50 plus z brzuchem i dubeltówką, to faktycznie trafiłaś w dziesiątkę. Powodzenia, tylko uważaj gienek żeby cię z sarną nie pomylili. Skąd wiesz kto tu jest? Znowu to widzisz z kartach jak dług chwili w wysokości 40 złotych? Nie zazdrość ruda i się przeloguj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Jeśli kręcą cię faceci 50 plus z brzuchem i dubeltówką, to faktycznie trafiłaś w dziesiątkę. Powodzenia, tylko uważaj gienek żeby cię z sarną nie pomylili. Wolę szczupłych w przedziale 20-40. I spływaj, bo z tobą nie rozmawiam nudziaro. Edytowano 10 godzin temu przez Razorblade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 51 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Bo co? Krejzi cię zostawiła i teraz całe forum będziesz terroryzował? Ja cię unikam, więc odpłyń w końcu do Choroszczy. tak dokladnie tak samo jak ciebie twoj byly maz tez z tego powodu jestes taka wredna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Wolę szczupłych w przedziale 20-40. I spływaj, bo z tobą nie rozmawiam nudziaro. To jest grupa myśliwych w różnym przedziale wiekowym. Właściwie to co obchodzi tą sztywniarę ile kto ma lat? To, że ona ma fioła na punkcie swojej wagi i wieku to nie znaczy, że każdy jest stary i gruby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, lybed napisał: tak dokladnie tak samo jak ciebie twoj byly maz tez z tego powodu jestes taka wredna ? Dostosowuje się do twojego poziomu oraz twoich koleżanek kawalerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 134 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Skąd wiesz kto tu jest? Znowu to widzisz z kartach jak dług chwili w wysokości 40 złotych? Nie zazdrość ruda i się przeloguj O czym ty w ogóle bredzisz? Jaki dług, jakie 40 złotych? A co do tych przystojniaków, to średnia wieku w kołach łowieckich, klępo, to jakieś 60 lat, jak nie więcej. Jeśli to dla ciebie materiał na randkę, to faktycznie gratuluję gustu i współczuję desperacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 79 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Screen i idzie na spotted do Poznania. Powinnaś podleczyć nerwy, a nie ciągle interesować się cudzą płodnością Jesteś lekarzem, bo nie przypominam sobie żebym z tobą rozmawiała o mojej płodności 40 letnia hejtero w rajtuzach Jesteś upadkiem człowieka i żal mi twojego chłopa. Oby kogoś normalnego poznał A ty jesteś hematologiem ze sie interesujesz cudzą anemia? Jesteś toksyczna jak barbara z sanatorium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 51 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dostosowuje się do twojego poziomu oraz twoich koleżanek kawalerze ciesze sie rozwodko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 79 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dostosowuje się do twojego poziomu oraz twoich koleżanek kawalerze Kobieta z klasą nie dostosowuje się do żadnego poziomu bo trzyma własny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: O czym ty w ogóle bredzisz? Jaki dług, jakie 40 złotych? A co do tych przystojniaków, to średnia wieku w kołach łowieckich, klępo, to jakieś 60 lat, jak nie więcej. Jeśli to dla ciebie materiał na randkę, to faktycznie gratuluję gustu i współczuję desperacji. Ciebie nikt nie chce, stąd frustracja. 40 plus na karku a horyzont pusty. Edytowano 10 godzin temu przez Razorblade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, lybed napisał: tak dokladnie tak samo jak ciebie twoj byly maz tez z tego powodu jestes taka wredna ? Nie mam byłego męża, jest jeden od lat nie licząc konkubinatu. Co cię interesują cudze chłopy?Za innymi latasz i pytasz czy walą pod wpisy i tu nasuwa się myśl-Jaką masz tak naprawdę orientację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: To jest grupa myśliwych w różnym przedziale wiekowym. Właściwie to co obchodzi tą sztywniarę ile kto ma lat? To, że ona ma fioła na punkcie swojej wagi i wieku to nie znaczy, że każdy jest stary i gruby Jej się PESEL przecież zatrzymał a wręcz się cofa. Jest niezwykle rozjuszona, gdy jej przypominam, że czwórka z przodu, reaguje wtedy agresją. A przecież to wciąż młodość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 51 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam byłego męża, jest jeden od lat nie licząc konkubinatu. Co cię interesują cudze chłopy?Za innymi latasz i pytasz czy walą pod wpisy i tu nasuwa się myśl-Jaką masz tak naprawdę orientację? ale masz urojenia wiec dostosowuje jezyk do twoich urojen a co cie interesuja cudze baby ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Jej się PESEL przecież zatrzymał a wręcz się cofa. Jest niezwykle rozjuszona, gdy jej przypominam, że czwórka z przodu, reaguje wtedy agresją. A przecież to wciąż młodość. Libed musi monitorować forum i wszystko wiedzieć co baby piszą. A może to baba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 51 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Libed musi monitorować forum i wszystko wiedzieć co baby piszą. A może to baba? a moze trans ? bylabys wtedy niejedynym koniem na tym forum 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Razorblade napisał: Jej się PESEL przecież zatrzymał a wręcz się cofa. Jest niezwykle rozjuszona, gdy jej przypominam, że czwórka z przodu, reaguje wtedy agresją. A przecież to wciąż młodość. Dobrej nocy i nie daj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dobrej nocy i nie daj się Dobranoc Skarbie. 🩷 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 134 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 22 minuty temu, Razorblade napisał: Ciebie nikt nie chce, stąd frustracja. 40 plus na karku a horyzont pusty. Skąd ty w ogóle możesz wiedzieć, czy i kto mnie chce? Ja w przeciwieństwie do ciebie pilnuję, żeby mi horyzontu nie zasłaniał żaden oblech cuchnący wódą piwskiem i tygodniowym postojem, priscilko. Edytowano 9 godzin temu przez orkiestra księżniczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 20 Napisano 9 godzin temu Zakończyły dyżur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach