obly 5 Napisano 6 godzin temu czlowiek musi spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 20 Napisano 6 godzin temu Zaraz glosowki puszcze w neta i na całą jej wiochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 5 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Toya napisał: Zaraz glosowki puszcze w neta i na całą jej wiochę Przesada, pijany jestes. Mozesz tylko mi i lezakowi dac nudle i starczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 5 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Toya napisał: I co wysylasz nudle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 20 Napisano 5 godzin temu Czasem mam ochotę Ci napisać że Cię kocham ale wiem że to głupie bo to net, Ty wiesz najlepiej jaka jest różnica w odczuciu. Ale można śmiało uznać że sie zauroczyłam w Macie 05:37 Wstyd pisać to na k.. 05:38 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 20 Napisano 5 godzin temu Tutaj nie oczekiwałas zmian? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 29 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Toya napisał: Czasem mam ochotę Ci napisać że Cię kocham ale wiem że to głupie bo to net, Ty wiesz najlepiej jaka jest różnica w odczuciu. Ale można śmiało uznać że sie zauroczyłam w Macie 05:37 Wstyd pisać to na k.. 05:38 czym jest mata ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1157 Napisano 4 godziny temu 29 minut temu, Koralgor napisał: czym jest mata ? Mata podłogowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 5 Napisano 4 godziny temu Malowany nawet nudli nie dostal a pravik dostal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 76 Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, Toya napisał: Tutaj nie oczekiwałas zmian? My z Asiom sobie wyznalismy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 120 Napisano 4 godziny temu 32 minuty temu, Koralgor napisał: czym jest mata ? To raper. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 20 Napisano 4 godziny temu Nie chcesz żeby wyszło że Twój kumpel to kur ..a? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 76 Napisano 4 godziny temu Ale mam ochotę rznac iskre jest taka psychiczna huh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 20 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ze robi z siebie czada a ci płacze do poduszki) Edytowano 4 godziny temu przez Toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 20 Napisano 4 godziny temu Ze jest tak wyposzczona że przyjacielski cyberk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 20 Napisano 4 godziny temu Mit lexa yebnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 288 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Toya napisał: Nie chcesz żeby wyszło że Twój kumpel to kur ..a? Masz z nim problem to do niego z tym. Ja mam już dość tej walki kogutów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Masz z nim problem to do niego z tym. Ja mam już dość tej walki kogutów. To na huy go tak bronisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 733 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Toya napisał: Mit lexa yebnal Może już wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 76 Napisano 4 godziny temu Dumbusia przegapila takom drame huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 76 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Może już wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 54 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Toya napisał: Mit lexa yebnal przeciez to lex sie najlepiej ustawil w domu baba na kafeterii dwie kochanki ma jednak chlop podryw nie docenialem go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 288 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Toya napisał: Ze jest tak wyposzczona że przyjacielski cyberk? Powiedz co Ty robisz wyposzczony.. publik chętnie wysłucha jak się nie szanujesz. On jest facetem jak każdy, tylko pravviki mi nigdy nie proponowali popierdywania o doopie Maryni. Każdemu może odwalić, Tobie ostro po alko jak srraczka odwala, co obserwują tu cała noc i pół dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 54 Napisano 4 godziny temu malowany nie spales ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 54 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Powiedz co Ty robisz wyposzczony.. publik chętnie wysłucha jak się nie szanujesz. On jest facetem jak każdy, tylko pravviki mi nigdy nie proponowali popierdywania o doopie Maryni. Każdemu może odwalić, Tobie ostro po alko jak srraczka odwala, co obserwują tu cała noc i pół dnia. iskra mam takie techniczne pytanie jak lex zaproponuje trojkat on ty i elka to sie zgodzisz ? i co na to jezus ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 20 Napisano 4 godziny temu Ojciec trójki dzieci żona cyberek a ty że normalne bo facet?stary ziomal. Ziomal? Gardzisz takim słownictwem i nie używasz. Myślisz, że jak tak napiszesz, to zarobisz z niego bardziej kumpla, niż faceta któremu coś się omsklo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 288 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Toya napisał: To na huy go tak bronisz? Siebie bronię bo mnie boli jak potraktowałes mnie i rodzinie moją. Nawet rodziców ośmieszałes. Dopiero wtedy wyszłam z tym że zadzwonię do Twojej matki- zobacz jak długo czekałam do ostatecznego argumentu siłowego aż się opanujesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 733 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 20 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Powiedz co Ty robisz wyposzczony.. publik chętnie wysłucha jak się nie szanujesz. On jest facetem jak każdy, tylko pravviki mi nigdy nie proponowali popierdywania o doopie Maryni. Każdemu może odwalić, Tobie ostro po alko jak srraczka odwala, co obserwują tu cała noc i pół dnia. Masturbuje się z tobą i tu jest problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach