Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
obly

idz spac, malowany

Polecane posty

Przed chwilą, Mgła napisał:

Tia i teraz powiedz mi, na jakiej podstawie mam Ci wierzyć? Może ku pamięci Twojej rozmowy z Boni że cyt:"być szczerym to tylko gdy się opłaca Babko". He he dobra jesteś. Spadaj już i mnie nie cytuj bo mi🤢

To mnie nie porównuj do sytuacji z lexem i jakimiś cyberkami bo tu nie ma porównania.

13 minut temu, +RC+ napisał:

A mieszkanie na górze u rodziców to szczerze odradzam, zwłaszcza, że jest opcja we dwoje sami - to jest jednak nie do przecenienia. Rodzice, a szczególnie teściowe zawsze się będą wtrącać i próbować układać wam życie, to będzie rodzić niepotrzebne konflikty i napięcia... Już lepiej odnowić kwadrat w Wawa śródmieście, tuż obok PKiN 😉

U rodziców to małolata mogą sobie mieszkać a dorośli ludzie zazwyczaj uciekają od tego.

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

To jest kolega, tylko tyle i aż tyle więc nie wiem po co te docinki.

Tak samo pisałam o Lexie Twojemu, "tylko koledze" od wysyłania tzipy, a teraz leć do Malowanego i mu się zapytaj skąd ta zemsta, na moich rodzicach nawet! 

malowany to prawda ze fantazjowales o salowej na stole ? w wiele jestem w stanie uwierzzyc ale w to ze chlop mial fantazje seksualne o niej to nie uwierzę dopoki nie potwierdzisz 😄

• Haha 1

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

To mnie nie porównuj do sytuacji z lexem i jakimiś cyberkami bo tu nie ma porównania.

Tiaaa?  To jak to widzisz Ty hmm? Obie rzeczy?

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Nie wiem. Cytat "Ale można śmiało uznać że sie zauroczyłam w Macie" to skojarzyło mi sie z tym gościem. Może Malowany jest do niego podobny. 

tam padlo morda cygana od iskry

1 minutę temu, Mgła napisał:

Przecież o tych rzeczach które stoją na przeszkodzie rozmawialiśmy już wielokrotnie, a Ty teraz tak tworzysz narrację jakbym pierwszy raz Tobie powiedziała o nich. Czy Ty się dobrze czujesz? Nawet przyznawałeś mi rację i odpowiedziałeś że nie chciałbyś mieć kobiety uzależnionej, więc mi się nie dziwisz że nie chcę pijącego, więc musisz wziąć się za siebie żebyś przestał pić- nie pisałeś tak? Skończ już zmyślać i robić z siebie ofiarę, Ela i tak jest Twoja.

Ale ty się boisz spotkać, bo nie masz połowy zębów? Ty przecież do żadnej pracy nie pójdziesz. No i nie mówiłaś o cyberku, a jak wyszło, to że się omsklo i to normalne 😆 twoje ciało się psuje od środka,na ty nawet ubezpieczenia nie masz. Możesz postekac ewentualne, bo ty jak żona to tylko problemy. Mentaln 15 latka? Miesiąc w życiu przepracowałas? I ty sie z domu mamusi nie ruszysz, bo jeszcze nie doroslas. Koleś ma przyjechać, dodatkowa para rąk i kasa. Mama lubi jak pracowity, bo wtedy może dalej siedzieć z córką. Przekonana o swojej wyjątkowości czystej karty bez dzieci i faceta, a chętnych brak. Masz ból dopy do elka , czy gabcio układają sobie życie, bo ty uważasz się za bardziej atrakcyjna , bo karta czysta.

• Haha 1

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

U rodziców to małolata mogą sobie mieszkać a dorośli ludzie zazwyczaj uciekają od tego.

No mówię, że to by rodziło tylko dodatkowe napięcia. Zaraz by teściu się wściekał, że zięć śpi do 13  godziny 😆 

1 minutę temu, lybed napisał:

malowany to prawda ze fantazjowales o salowej na stole ? w wiele jestem w stanie uwierzzyc ale w to ze chlop mial fantazje seksualne o niej to nie uwierzę dopoki nie potwierdzisz 😄

Przecież to jaja były, ale musi cos powiedzieć

1 minutę temu, lybed napisał:

malowany to prawda ze fantazjowales o salowej na stole

Dokładnie. Ale tylko mi nie może przemknąć myśl o tym z innym facetem niż M🤫

1 minutę temu, Mgła napisał:

Tak samo pisałam o Lexie Twojemu, "tylko koledze" od wysyłania tzipy, a teraz leć do Malowanego i mu się zapytaj skąd ta zemsta, na moich rodzicach nawet! 

Tyle ze malowany żadnych cyberków mi nigdy nie proponował.

19 minut temu, Żwirbilis napisał:

Chcę Ci napierdzieć luźnym schabowym na ten kozi pysk

Dumbo? 

Boze jaki krindz. Weźcie się już schowajcie z tym romansem bo na mdłości bierze. Starzy dorośli ludzie a robią szopke z życia na publiku. Jesteście popjerdoleni

• Haha 1

Przed chwilą, Mgła napisał:

Dokładnie. Ale tylko mi nie może przemknąć myśl o tym z innym facetem niż M🤫

To były jaja na publiku

1 minutę temu, Koralgor napisał:

tam padlo morda cygana od iskry

On wrzucał z 2 lub trzy razy na krótko swoje zdjęcie w avatarek, więc to nie tajemnica jak wygląda i tutejszym paniom trzeba uczciwie przyznać, że raczej nie wyglądem je ujął, tylko czymś innym 😉

2 minuty temu, lybed napisał:

Uwierzyć jak już matole 🤦

Przed chwilą, +RC+ napisał:

On wrzucał z 2 lub trzy razy na krótko swoje zdjęcie w avatarek, więc to nie tajemnica jak wygląda i tutejszym paniom trzeba uczciwie przyznać, że raczej nie wyglądem je ujął, tylko czymś innym 😉

jak wyglonda ? 

2 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał:

Bo nabijanie na kolce słychać 

Głośne jęki.

1 minutę temu, JajaWywalonė napisał:

Boze jaki krindz. Weźcie się już schowajcie z tym romansem bo na mdłości bierze. Starzy dorośli ludzie a robią szopke z życia na publiku. Jesteście popjerdoleni

Mamy głos rozsądku wreszcie! 😆 

1 minutę temu, Toya napisał:

No i nie mówiłaś o cyberku, a jak wyszło

A co Ty se myślisz że kim jesteś że mam Ci mówić? Moim spowiednikiem?!😂 Czy ojcem? Niby z jakiej paki ja mam Ci takie rzeczy mówić tu i teraz zaraz jak padło pytanie? Robisz za samozwańczego obrońcę mojej cnoty czy jak? Lecz sie.

13 minut temu, Mgła napisał:

Było myśleć zanim rozłożyłaś nogi równocześnie pisząc na publiku że my ze sobą kręcimy, teraz ponosisz konsekwencje, ale zawsze masz wybór i możesz iść do sąsiadki na kawę. 

Ty wiedziałaś o tym i rozkładałas po niej bez żadnych oporów, nie graj teraz 😆

• Haha 1

3 minuty temu, Toya napisał:

Ale ty się boisz spotkać, bo nie masz połowy zębów? Ty przecież do żadnej pracy nie pójdziesz. No i nie mówiłaś o cyberku, a jak wyszło, to że się omsklo i to normalne 😆 twoje ciało się psuje od środka,na ty nawet ubezpieczenia nie masz. Możesz postekac ewentualne, bo ty jak żona to tylko problemy. Mentaln 15 latka? Miesiąc w życiu przepracowałas? I ty sie z domu mamusi nie ruszysz, bo jeszcze nie doroslas. Koleś ma przyjechać, dodatkowa para rąk i kasa. Mama lubi jak pracowity, bo wtedy może dalej siedzieć z córką. Przekonana o swojej wyjątkowości czystej karty bez dzieci i faceta, a chętnych brak. Masz ból dopy do elka , czy gabcio układają sobie życie, bo ty uważasz się za bardziej atrakcyjna , bo karta czysta.

to sie babie muwi idz sie zarejestruj w up to dostaniesz ubezpieczenie

Przed chwilą, Koralgor napisał:

jak wyglonda ? 

No dobrze niedoszła partnerka opisała 😆 

3 minuty temu, +RC+ napisał:

No mówię, że to by rodziło tylko dodatkowe napięcia. Zaraz by teściu się wściekał, że zięć śpi do 13  godziny 😆 

I gołąbków nie chce zrobić na obiad 😄

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Tyle ze malowany żadnych cyberków mi nigdy nie proponował.

Tobie nie trzeba akurat 😂 od słowa do słowa i pyk.

3 minuty temu, Toya napisał:

Ty przecież do żadnej pracy nie pójdziesz. No i nie mówiłaś o cyberku, a jak wyszło, to że się omsklo i to normalne 😆 twoje ciało się psuje od środka,na ty nawet ubezpieczenia nie masz.

Soo hot

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się