Nerwowy skoczek 124 Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, szmul napisał: 80s 🧸🥰 Stars tv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 36 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Stars tv? nie znam, juciub rekomendacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 124 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: nie znam, juciub rekomendacje Taki kanał na satelicie. Dzisiaj mają top 300 z lat 80. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1836 Napisano 3 godziny temu Gadowskiego to ta najlepsza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 613 Napisano 3 godziny temu 28 minut temu, parabataii napisał: Nie lubię Gagi ale w tym filmie pozytywnie mnie zaskoczyła. Fajne to brzmi choć filmu nie widziałem, a ten znasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 114 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Spaghetti... napisał: Fajne to brzmi choć filmu nie widziałem, a ten znasz ? Kawałek znam bardzo dobrze i to nie tylko w wykonaniu Phila, teledysk znam ale nie jestem pewna czy film widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 114 Napisano 2 godziny temu Lubię ten film a tą scenę szczególnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 77 Napisano 2 godziny temu Ten gej fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 613 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, parabataii napisał: Kawałek znam bardzo dobrze i to nie tylko w wykonaniu Phila, teledysk znam ale nie jestem pewna czy film widziałam W innym wykonaniu tego kawałka nie znam, więc możesz zapodać tutaj jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1836 Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, parabataii napisał: Lubię ten film a tą scenę szczególnie A ja tą 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 114 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Spaghetti... napisał: W innym wykonaniu tego kawałka nie znam, więc możesz zapodać tutaj jak chcesz Proszę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: A ja tą Kocham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 613 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, parabataii napisał: Proszę Dziękuję 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1836 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Kocham. Kochasz muldera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 114 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Dziękuję Jak Aerosmith to koniecznie to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 114 Napisano 1 godzinę temu Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 613 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, parabataii napisał: Jak Aerosmith to koniecznie to Zgadzam się, więc wiesz co dodam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1836 Napisano 1 godzinę temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1836 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, parabataii napisał: Dobranoc Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 613 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, parabataii napisał: Dobranoc Dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach