parabataii 110 Napisano wczoraj o 20:50 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A którego jeszcze lubisz? Bo ja Davida Duchownego. Duchowny to niekoniecznie moja bajka ale w Archiwum X go lubiłam. Lubię Josepha Morgana, nie zbyt popularny, ale też ma to coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano wczoraj o 20:56 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Spoko zdarza się każdemu. Luzik, za dużo emocji chyba i stąd taka akcja i reakcja Ok nie ma problemu. Widocznie tak, więc to chyba talent wrodzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1826 Napisano wczoraj o 20:57 22 minuty temu, Spaghetti... napisał: Masz mnie kuźwa za i.diotę czy kogo ? Zobacz co pisałaś '' Ten film kojarzę ale mi chodziło o ten' i pokazałaś dziką orchidee Ty naprawdę chcesz mnie wkurzyć Grzeczniej się odzywaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1826 Napisano wczoraj o 20:59 7 minut temu, parabataii napisał: Duchowny to niekoniecznie moja bajka ale w Archiwum X go lubiłam. Lubię Josepha Morgana, nie zbyt popularny, ale też ma to coś Travoltę jeszcze lubie i DiCaprio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano wczoraj o 21:03 6 minut temu, parabataii napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano wczoraj o 21:03 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Travoltę jeszcze lubie i DiCaprio Jako aktorów też ich lubię. Travolta bardzo mi się podobał w "Bez twarzy" tam z Cagem gra. Tak naprawdę jest bardzo wielu aktorów których cenię. Mogłabym tu pokaźną listę zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano wczoraj o 21:03 5 minut temu, Onaaaa napisał: Grzeczniej się odzywaj Wiesz jaki jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1826 Napisano wczoraj o 21:10 3 minuty temu, parabataii napisał: Jako aktorów też ich lubię. Travolta bardzo mi się podobał w "Bez twarzy" tam z Cagem gra. Tak naprawdę jest bardzo wielu aktorów których cenię. Mogłabym tu pokaźną listę zrobić Tak Nicolas Cage jeszcze spoko. I moja lista już zaczyna się kończyć. Jeszcze tomek Hanks i Tom Cruse i Stalone bo Rocky lubiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1826 Napisano wczoraj o 21:12 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiesz jaki jestem Wiem ale nie każdy musi tego doświadczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano wczoraj o 21:15 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak Nicolas Cage jeszcze spoko. I moja lista już zaczyna się kończyć. Jeszcze tomek Hanks i Tom Cruse i Stalone bo Rocky lubiłam. A to ja Toma Cruse nie lubię czasem nie oglądam filmu jeśli on tam gra. Choć nie powiem kilka nie najgorszych z nim oglądałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano wczoraj o 21:16 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiem ale nie każdy musi tego doświadczyć Nie przesadzaj, są gorsi ode mnie na forum i potrafisz przymknąć oko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1826 Napisano wczoraj o 21:25 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie przesadzaj, są gorsi ode mnie na forum i potrafisz przymknąć oko Przecież nie pisze że nie ma gorszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1826 Napisano wczoraj o 21:28 10 minut temu, parabataii napisał: A to ja Toma Cruse nie lubię czasem nie oglądam filmu jeśli on tam gra. Choć nie powiem kilka nie najgorszych z nim oglądałam DeNiro jeszcze lubie. Linda fajnie grał i Pazura. Chłopaki nie płaczą super i poranek kojota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano wczoraj o 21:32 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Przecież nie pisze że nie ma gorszych Więc nie rozumiem dlaczego mi wytykasz zachowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano wczoraj o 21:34 3 minuty temu, Onaaaa napisał: DeNiro jeszcze lubie. Linda fajnie grał i Pazura. Chłopaki nie płaczą super i poranek kojota. Lindy nie lubię ale Psy 2 i 3 całkiem fajne. Bo 1 jest dla mnie totalnie nudna całkiem jak Potop wielokrotnie podchodziłam do obejrzenia jednego i drugiego i musiałam na raty bo zawsze usnęłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano wczoraj o 21:56 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1826 Napisano wczoraj o 21:59 23 minuty temu, parabataii napisał: Lindy nie lubię ale Psy 2 i 3 całkiem fajne. Bo 1 jest dla mnie totalnie nudna całkiem jak Potop wielokrotnie podchodziłam do obejrzenia jednego i drugiego i musiałam na raty bo zawsze usnęłam Człowiek widmo 2 oglądałam niedawno ale słaby. Lubię komedię ale już dawno fajnej żadnej nie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano wczoraj o 22:03 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Człowiek widmo 2 oglądałam niedawno ale słaby. Lubię komedię ale już dawno fajnej żadnej nie widziałam. Jak Człowiek Widmo to Kevin Bacon - jego też lubię Jeśli chodzi o komedie to bardzo lubię dobrze zrobione parodie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1826 Napisano wczoraj o 22:04 Fajna jest ta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano wczoraj o 22:16 16 minut temu, Onaaaa napisał: Człowiek widmo 2 oglądałam niedawno ale słaby. Lubię komedię ale już dawno fajnej żadnej nie widziałam. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1826 Napisano wczoraj o 22:17 1 minutę temu, parabataii napisał: Dobranoc Dobranoc i miłych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano wczoraj o 22:25 6 minut temu, Onaaaa napisał: Dobranoc i miłych snów A dziękuję i wzajemnie a Widmo już świętuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1826 Napisano wczoraj o 22:29 3 minuty temu, parabataii napisał: A dziękuję i wzajemnie a Widmo już świętuje? Gotuje i sprząta bo jutro ma gości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano wczoraj o 22:31 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Gotuje i sprząta bo jutro ma gości Aaa ok, bo właśnie coś go nie widziałam i myślałam że może on w gości się udał już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach