karmazynowy przyplyw 105 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: No i wyklikala rodzinne spotkanie z krewniakami z prowincji. Szkoda, bo szlo się pośmiać. Edytowano 8 godzin temu przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 36 Napisano 8 godzin temu 80s 🧸🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 36 Napisano 8 godzin temu Zdajcie za mnie egzamin pls Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 77 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Szkoda, bo szlo się pośmiać. Za chwilę powroci uznając za niebyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, JajâWywalone napisał: Myślisz że obmyśla kolejna destynacje? Nie wiem, jak ona już wszędzie była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 77 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Nie wiem, jak ona już wszędzie była. Przyczajony tygrys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, libedovski napisał: w starym zglaszala prawie kazdy post a teraz w kolejnym temacie zaczyna urojenia od poczatku i za chwile bedzie zglaszac kon jest nie do zdarcia A później "kto wyklikał" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 38 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: Zdajcie za mnie egzamin pls z czego ? 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie wiem, jak ona już wszędzie była. pora na tworki po dwutygodiowym turnusie powinna byc poprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 8 godzin temu To nawet giny nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, libedovski napisał: z czego ? pora na tworki po dwutygodiowym turnusie powinna byc poprawa Byłeś Francuzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 77 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Byłeś Francuzie? Każdemu życiorys dorobiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, JajâWywalone napisał: Za chwilę powroci uznając za niebyle Mnie gołębie po parapecie nie srają i prania nie kradną. Gdzie ty mieszkasz, że ludzie nie mają w czym chodzić i twoje wypierdziane majtki kradną? Patologia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 8 godzin temu Niech ktoś zadzwoni po hycla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mnie gołębie po parapecie nie srają i prania nie kradną. Gdzie ty mieszkasz, że ludzie nie mają w czym chodzić i twoje wypierdziane majtki kradną? Patologia. Co ty się tak dzisiaj rzucacz do każdego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, JajâWywalone napisał: Każdemu życiorys dorobiłaś? Tak jak Libed widząc mnie na koncercie. Coś jeszcze? Bo okropnie natrętna jesteś i rzucasz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 77 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mnie gołębie po parapecie nie srają i prania nie kradną. Gdzie ty mieszkasz, że ludzie nie mają w czym chodzić i twoje wypierdziane majtki kradną? Patologia. Bynajmniej nigdzie nie napisałam nic o majtkach. Pod pojęciem pranie kryje się wiele materiałów i rzeczy. Reszta to jak zwykle twoje chore twory lepsza od nas Madziu napjerdalajaca 3 doby pod rząd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 77 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Tak jak Libed widząc mnie na koncercie. Coś jeszcze? Bo okropnie natrętna jesteś i rzucasz się To są twoje urojenia skarbie. Nikt tu się nie rzuca z powodu twojej zajebistosci. Potrafisz rozroznic kpinę od realnej zazdrości? Pytanie retoryczne kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, JajâWywalone napisał: Bynajmniej nigdzie nie napisałam nic o majtkach. Pod pojęciem pranie kryje się wiele materiałów i rzeczy. Reszta to jak zwykle twoje chore twory lepsza od nas Madziu napjerdalajaca 3 doby pod rząd. Jak zwał tak zwał gołębiarzu. Który na forum dla matołów i spamerów pisze, że ktoś ma urodzić mu dziecko. Sama tu gnijesz od lat i wiecznie czepiasz się ludzi. Bujaj gołębie i pilnuj prania, bo ci znowu majtki ukradną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 38 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Byłeś Francuzie? tak bylem tak samo jak bylem u ciebie w ignorowanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 77 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jak zwał tak zwał gołębiarzu. Który na forum dla matołów i spamerów pisze, że ktoś ma urodzić mu dziecko. Sama tu gnijesz od lat i wiecznie czepiasz się ludzi. Bujaj gołębie i pilnuj prania, bo ci znowu majtki ukradną Lubię patrzeć jak sie podniecasz byle guwnem o którym tylko twój chory umysł pamieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 38 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, chоroszcz jukon welcome napisał: Seba a chcesz bloka no juz od dwoch godzin powinienem miec ale jakos jej to urojenie z byciem modka nie wyszlo 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mnie gołębie po parapecie nie srają i prania nie kradną. Gdzie ty mieszkasz, że ludzie nie mają w czym chodzić i twoje wypierdziane majtki kradną? Patologia. jak wymyslasz te historie z zycia kafeterian to zamykasz oczy albo patrzysz w jakas kule czy jak sie to objawia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Tak jak Libed widząc mnie na koncercie. Coś jeszcze? Bo okropnie natrętna jesteś i rzucasz się Jest dzisiaj wyjątkowo spokojna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 38 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jak zwał tak zwał gołębiarzu. Który na forum dla matołów i spamerów pisze, że ktoś ma urodzić mu dziecko. Sama tu gnijesz od lat i wiecznie czepiasz się ludzi. Bujaj gołębie i pilnuj prania, bo ci znowu majtki ukradną nie pij juz wiecej bo padniesz zaraz na pysk dobrze ci radze bo juz widac ze majaki pijackie bez kontaktu z ziemia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 105 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, chоroszcz jukon welcome napisał: Jebałeś już paryżanke sebuś Od dzisiaj mów do niego francuz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 38 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, chоroszcz jukon welcome napisał: Jebałeś już paryżanke sebuś no dzisiaj jako moderatorka wyznala swiatu prawde ze crazy to moje nicki i tylko ja udaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, libedovski napisał: nie pij juz wiecej bo padniesz zaraz na pysk dobrze ci radze bo juz widac ze majaki pijackie bez kontaktu z ziemia Nie jestem tobą żeby pić i widzieć ludzi w Radomiu, litości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, libedovski napisał: no juz od dwoch godzin powinienem miec ale jakos jej to urojenie z byciem modka nie wyszlo jak wymyslasz te historie z zycia kafeterian to zamykasz oczy albo patrzysz w jakas kule czy jak sie to objawia ? Ty wymyślasz i widzisz ludzi koncertach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 613 Napisano 3 godziny temu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 114 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 114 Napisano 3 godziny temu Nie lubię Gagi ale w tym filmie pozytywnie mnie zaskoczyła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach