Gosc3763 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Szarżujesz, to też wiesz. Nie pisałem? 28 minut temu, Gosc3763 napisał: Niepotrzebnie znowu jestem było lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Gosc3763 napisał: Nie pisałem? Dobra, rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 6 godzin temu Kiedyś się uwolnisz od mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 6 godzin temu Też mi niespodzianka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Też mi niespodzianka. I jaka pociecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Gosc3763 napisał: I jaka pociecha Się wie! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Mgła napisał: Coś jeszcze, gdy tu się pisze, bywa zabawnie. Wolę tylko tak. Z dużym naciskiem na cyt: bywa. Ale i tak lepiej niż tam, gdzie się nie musisz pilnować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 6 godzin temu Lepiej siebie pilnuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 6 godzin temu Sobie teraz przypomniałam te nieudolne próby wywalenia mnie z forum, swego czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 6 godzin temu ...ilem się z tobą a typ jebnol i hvj z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 6 godzin temu Wytrącił Tobie karty z ręki. Pomijam że i tak były słabe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 6 godzin temu W dupie to mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 6 godzin temu No teraz to zapewne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 5 godzin temu Wyszło na moje straciłaś natym aby że tyle tu jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 5 godzin temu Coś z logiki ma dziś:lej i nie becz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 5 godzin temu Dzięki, ale będę robić co zechcę. Dobrze to wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach