murb 649 Napisano 4 godziny temu Znowu zablokowali temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 4 godziny temu Doktor nie mógł znieść, że go wyganiam i zablokował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Koralgor napisał: Doktor nie mógł znieść, że go wyganiam i zablokował. Sorry, że się wtrące, ale sama nie chciałaś/eś ostatnio by do Ciebie pisał Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 4 godziny temu A taki ciekawy temat był ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Doktor nie mógł znieść, że go wyganiam i zablokował. Będziesz mogła z tym spać spokojnie? Bo ja tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 297 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A taki ciekawy temat był ;/ Plaskaczach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A taki ciekawy temat był ;/ No. I zawsze takie tematy blokują zazdrośnicy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Sorry, że się wtrące, ale sama nie chciałaś/eś ostatnio by do Ciebie pisał Kobieta jest zmienna. Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Sorry, że się wtrące, ale sama nie chciałaś/eś ostatnio by do Ciebie pisał Dokladnie! Tez to pamietasz. I on mi obiecal, ze nie bedzie pisal. Po czym nie sprostal wyzwaniu. I znowu pisze, ze teraz to juz na pewno nie bedzie pisal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Znowu zablokowali temat. Zawsze jak jest awantura, to pojawia się bloker. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 4 godziny temu Stare niedorùchane ero baby latają za cudzym mezem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: No. I zawsze takie tematy blokują zazdrośnicy! Niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Będziesz mogła z tym spać spokojnie? Bo ja tak. Bede mogla spac spokojnie jak oni skoncza te wywczasy i przestana tu oboje wchodzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Doktor nie mógł znieść, że go wyganiam i zablokował. Rym Cym kiedyś pisał, że Doktor też blokuje tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Plaskaczach? O wariatkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Stare niedorùchane ero baby latają za cudzym mezem Znowu dostałaś bana za wyzwiska jak stary chłop? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Stare niedorùchane ero baby latają za cudzym mezem Ja nie wiem, jak tak można. To okropne!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Kobieta jest zmienna. Cześć. Jak pory roku Cześć Brum dawno Cię nie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Rym Cym kiedyś pisał, że Doktor też blokuje tematy Niech sobie zablokuje moj nick tym razem skutecznie, bo dzisiaj rano znowu nie wytrzymal napiecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Znowu dostałaś bana za wyzwiska jak stary chłop? A co cię to obchodzi stara babo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Rym Cym kiedyś pisał, że Doktor też blokuje tematy Trudno, co zrobić. Wszystkiego nie zablokują! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Ja nie wiem, jak tak można. To okropne!!!! No żałosne bardziej. Swojego za pento chwyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: A co cię to obchodzi stara babo Bo jesteś z Kowbojek starsza ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 297 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: O wariatkach. Elę intetrsował bdsm bez orgazmu. On daje plaskacza a potem ona coś ten deseń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Jak pory roku Cześć Brum dawno Cię nie widziałem Miałam przerwę w pisaniu na forum. Taki detoksik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Stare niedorùchane ero baby latają za cudzym mezem Fajnie się gadało ale się zesrało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1218 Napisano 4 godziny temu Zaczyna się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Dokladnie! Tez to pamietasz. I on mi obiecal, ze nie bedzie pisal. Po czym nie sprostal wyzwaniu. I znowu pisze, ze teraz to juz na pewno nie bedzie pisal. Spoko, nie będę wnikał kto pierwszy zaczepia itd. ale widzę, że często o nim piszesz, więc może Ci wpadł w oko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unlike 3 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Jeszcze raz wrzucam odp. na Twój post: Że mało kto przebije je we wzajemnym lizaniu sobie du psk? Przecież to fakt i chyba każdy to zauważył. Zabawne też z jaką zapalczywością owe TWA próbuje zawsze strofować każdego, kto nie zamierza tego robić. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach