JăjaWywalone 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Na szczęście istnieje ktoś i dlatego poświecę się Pozwolę mu odkryć to, a czego ty nigdy nie chciałeś mieć (donuty) Sakwę pokażesz ksysiowi łoł. Nie wiem czy chcemy to oglądać takie rozciągnięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 235 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Na szczęście istnieje ktoś i dlatego poświecę się Pozwolę mu odkryć to, a czego ty nigdy nie chciałeś mieć (donuty) trafiony - zatopiony a za donutami nie przepadam dziurka otoczona ciastem to nie dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 47 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Sakwę pokażesz ksysiowi łoł. Nie wiem czy chcemy to oglądać takie rozciągnięte Wiesz co odkrylem jak masz wyro 90x200 zamiast 70x200 to nie trzeba nic miękkie przy ścianie bo już nie przypierdzielisz kolanem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 47 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: trafiony - zatopiony a za donutami nie przepadam dziurka otoczona ciastem to nie dla mnie Bo pewnie nawet nie jadłes a wyglądają dziwnie i tesz bylem sceptyczny po co przepłacać vs inne słodycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Wiesz co odkrylem jak masz wyro 90x200 zamiast 70x200 to nie trzeba nic miękkie przy ścianie bo już nie przypierdzielisz kolanem huh Mam większe i zawsze się wale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 47 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Mam większe i zawsze się wale A ja jusz nie mogę w rozkroku spac jak lachon do misjonarza miliardera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: trafiony - zatopiony a za donutami nie przepadam dziurka otoczona ciastem to nie dla mnie Ja też nie za przepadam i wolę drożdżówkę. Ale że dziurka i za mało jedzenia masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: Bo pewnie nawet nie jadłes a wyglądają dziwnie i tesz bylem sceptyczny po co przepłacać vs inne słodycze Wolę delicje i jężyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: trafiony - zatopiony a za donutami nie przepadam dziurka otoczona ciastem to nie dla mnie Sam widzisz, że miałem rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, JăjaWywalone napisał: Sakwę pokażesz ksysiowi łoł. Nie wiem czy chcemy to oglądać takie rozciągnięte Ty nie musisz oglądać a nawet nie wskazane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Dobra dobra przyznaj się że chcesz bym wykończyła tego lokaja Nie mogę sie przyznać, bo wtedy ja będę winny za podżeganie do czynów zabronionych . Poradzisz sobie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ty nie musisz oglądać a nawet nie wskazane. Ale ze z zazdrosci się zasłonię własnymi czy o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 2 godziny temu Nudzi wam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 235 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Sam widzisz, że miałem rację o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 47 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wolę delicje i jężyki. Mi się przejadly. Całe siaty swego czasu tego kupowałem i wciagalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nudzi wam się. Nam nie ale tobie mocno. Co tam na kùrwicy ciekawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, JăjaWywalone napisał: Sakwę pokażesz ksysiowi łoł. Nie wiem czy chcemy to oglądać takie rozciągnięte Chcemy ? To ciebie jest kilka w jednej osobie, to nie pomogę, bo ze dwóch psychiatrów miało by co robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 9 Napisano 2 godziny temu Jezu mam loda przypomniało mi się Haha zaraz będzie oebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Nam nie ale tobie mocno. Co tam na kùrwicy ciekawego Nie wchodziłam dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: Ale ze z zazdrosci się zasłonię własnymi czy o co chodzi To że wstydzę sie kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 47 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nudzi wam się. Co ci jest kochana może wsadz se banana 5x dziennie czytam nuda nuda nudzi mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 47 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Jezu mam loda przypomniało mi się Haha zaraz będzie oebany O ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Chcemy ? To ciebie jest kilka w jednej osobie, to nie pomogę, bo ze dwóch psychiatrów miało by co robić. Widać że jesteś amatorem w sprawach kobiet. A pokazywałeś już psychiatrze swoje chore twory z wiadrem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: o co chodzi? O to za czym nie przepadasz, a co woli ktoś inny Jesteś inteligentny, więc chyba rozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 47 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To że wstydzę sie kobiet. Czemu pierożki tesz piękne som Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To że wstydzę sie kobiet. A chłopów nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Nie mogę sie przyznać, bo wtedy ja będę winny za podżeganie do czynów zabronionych . Poradzisz sobie . Nie możesz czyli znam odpowiedź tak jeśli będzie niedokładny to będzie stał w kącie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Ale ze z zazdrosci się zasłonię własnymi czy o co chodzi Pewnie teren znaczysz jak zwierzęta i uzurpujesz sobie prawo do terytorium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1766 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: A chłopów nie? Tych sympatycznych nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Jezu mam loda przypomniało mi się Haha zaraz będzie oebany Ty byś oebała ale pałe i była byś wtedy spełniona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach