Mgła 346 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dawaj co masz, bo widownia czeka. Nie, ja nie wstawię takich materiałów i nawet bym o nich nie wspominała, gdyby tutaj nie podburzał mnie teraz, nie jestem taka świnia jednak jak on, żeby go ośmieszać za coś co nawet nie jest powodem do śmiechu bo wszyscy ludzie mają emocje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 573 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Nie spadnie Ledwo... Ale przyjdzie ich kolej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 24 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libedovvski napisał: nie wiem co im opowiada ale jak pisze te brednie o incelach to mam wrazenie ze caly rok prosi babe o sex a ona sie zgadza jak chce miec kolejnego bombelka stad te jego teorie incelskie pewnie sie biora. graza jakby wiedziala co on tu robi to dobrze wie ze wylecialby z domu a jego rzeczy oknem i byloby wezwanie na rozprawe rozwodowa i alimenty pewnie dlatego sie od jakiegos czasu ukrywa ze chyba mu sie chlapenelo elce gdzie mieszka to sie pewnie boi ze sie graza dowie. W Niemczech pracuje więc jest swiatowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Ty zawsze się tłumaczyć będziesz jakimiś substancjami, typowa zagrywka faceta który unika odpowiedzialności. A to zdjęcie było na zakończenie kontaktu. Nie dlatego że mnie zacząłeś traktować jak koleżankę, tylko dlatego że w tamtej chwili postanowiłam że już więcej nie porozmawiamy i to bolało. Pisałam o tym Tobie gdy je dostałeś, no ale oczywiście Ty zawsze tak ustawiasz narrację, żeby było pod Ciebie przed botami. Jak wstawisz to możesz liczyć się z konsekwencjami prawnymi. Czyli zmieniłaś zdanie? Skąd na prawnika weźmiesz, jak na abonament nie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, WywaloneJajcā napisał: A prowadzisz jakaś rolę w ogóle żeby mieć z tego hajs na stare lata? Bo samo się raczej nie utrzyma domu szuka juz 40 lat brata samca ktory uwaza ze chlop utrzymuje rodzine na razie sie nie udalo znalezc ale trafil sie lex ktory wspiera ja w tych teoriach ze baba ma tylka dawac i sie nie odzywac a reszte chlop ogarnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie, ja nie wstawię takich materiałów i nawet bym o nich nie wspominała, gdyby tutaj nie podburzał mnie teraz, nie jestem taka świnia jednak jak on, żeby go ośmieszać za coś co nawet nie jest powodem do śmiechu bo wszyscy ludzie mają emocje. Co od rana robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 174 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Kurde ja miałam fazę jak mi było smutno że się cielam np po nodze i taka se nogę we krwi kumplowi wysłałam żeby mnie pocieszał bo chciałam atencji trochę zal Edytowano 7 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 24 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie, ja nie wstawię takich materiałów i nawet bym o nich nie wspominała, gdyby tutaj nie podburzał mnie teraz, nie jestem taka świnia jednak jak on, żeby go ośmieszać za coś co nawet nie jest powodem do śmiechu bo wszyscy ludzie mają emocje. Robienie sobie zdjęć gdy płaczesz jest chyba najzalosniejsza forma błagania o atencje i kojarzy się jednoznacznie z lambadziarami z insta czy innego tiktoka bo normalni ludzie nie myślą w takich momentach by swój zaplakany ryj uwieczniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 174 Napisano 7 godzin temu On mi gole foto wyslal też dostał atencji huh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: I co 3 godziny po tym zrobiłaś? Imbe na publiku przyjaciółko z temu Nie wywaliłam o Tobie wszystkiego o Twoim życiu tak jak Ty mi robiłeś, ani naszych intymnych rozmów jak Ty, ani nie wrzuciłabym tutaj zdjęcia nikogo z Twojej rodziny, czy Ciebie w stanie z którego mógłby ktoś się śmiać, ale jeśli dla aciebie drama słowna jest tym samym, to widocznie jesteś delikatniejszy ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 26 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nagranie jak płacze? Čpałem, piłem, jaralem. Jak schodzili to chciało się płakać, weź sobie poczytaj. Pytam czy mogę wstawić, podtrzymujesz to? Zapłakana iskierka, bo malowany zaczął ją traktować jak zwykłą koleżankę Czyli sam jej wysyłałeś nagrania jak ryczysz? XD W i czym Ty niby jesteś lepszy, chłopie? <Roftl> Oboje podobnie się zachowujecie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, +RC+ napisał: W ogóle to beka niesamowita, że stolica - Legia Warszawa - do samego końca musi się obawiać, by nie spaść z Ekstraklasy Ach ten prestiż wojskowych... Żałość xD Tymczasem wiele wskazuje na to, że Śląsk Wrocław i Wisła Kraków wracają - i spoko. tez kopiujesz jak przemek posty ze masz czcionkę zmieniona ? wieksze szanse ma na gre w pucharach niz spadek popatrz na tabele zamiast bezmyslnie kopiowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: Robienie sobie zdjęć gdy płaczesz jest chyba najzalosniejsza forma błagania o atencje i kojarzy się jednoznacznie z lambadziarami z insta czy innego tiktoka bo normalni ludzie nie myślą w takich momentach by swój zaplakany ryj uwieczniać. Zacytuj teraz dokładnie z tym samym tekstem swojego koleżkę. Bo to już jest żenujące jak jesteś stronnicza tak że się rzygać chce i zacznę Cię permanentnie ignorować i to będzie dla Ciebie największy ból, wiemy o tym obie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 24 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libedovvski napisał: szuka juz 40 lat brata samca ktory uwaza ze chlop utrzymuje rodzine na razie sie nie udalo znalezc ale trafil sie lex ktory wspiera ja w tych teoriach ze baba ma tylka dawac i sie nie odzywac a reszte chlop ogarnie Mnie nie dziwi że jest infantylna w jej wieku. Takie ma po prostu okoliczności życiowe i to nie jej wina że pochodzi ze wsi i musi pomagać na roli aczkolwiek jako dorosła kobieta mogłaby zrobić coś dla samej siebie a nie żyć pod pręgierzem i widmem dziedziczenia za obrabianie roli. 40 lat na karku i zachowania jak u 15 latki spuszczonej ze smyczy. Wyszłaby do świata to może by zobaczyła coś nowego i trochę znormalniala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie wywaliłam o Tobie wszystkiego o Twoim życiu tak jak Ty mi robiłeś, ani naszych intymnych rozmów jak Ty, ani nie wrzuciłabym tutaj zdjęcia nikogo z Twojej rodziny, czy Ciebie w stanie z którego mógłby ktoś się śmiać, ale jeśli dla aciebie drama słowna jest tym samym, to widocznie jesteś delikatniejszy ode mnie. Żałuje, że cię poznałem i cokolwiek powiedziałem, tak samo jak Rafał. A teraz wypierd.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, big bu napisał: No dajcie spokój, Iskra to nie odklejony Leżak mitoman. Skoro do tej pory nie pracowała zawodowo, to musi ewidentnie mieć jakieś solidne zabezpieczenie w postaci majątku, domu czy tam ziemii. tak samo jak ty ma pewnie, to sie glupota nazywa to zabezpieczenie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Co od rana robisz? Dramę. A Ty grozisz wywaleniem czegoś co może spotkać się z sekwencjami prawnymi. Widzisz różnicę? I nie tylko prawnymi bo nie wszystko da się cofnąć, nieważne jak bardzo byś tego żałował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 380 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie wyczuwasz sarkazmu, więc bujaj wory nudziaro z Irlandii i wracaj szukać Widmo. Mhm, równie sarkastycznie latami wyciągałaś od ludzi info na priv o innych użytkownikach Edytowano 7 godzin temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 24 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Zacytuj teraz dokładnie z tym samym tekstem swojego koleżkę. Bo to już jest żenujące jak jesteś stronnicza tak że się rzygać chce i zacznę Cię permanentnie ignorować i to będzie dla Ciebie największy ból, wiemy o tym obie. No analogicznie mezczyzna robiący taka szopke jest dla mnie chyba jeszcze bardziej żałosny owszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 573 Napisano 7 godzin temu Szacun dla Śląska, że dość szybko się podniósł i po sezonie wraca, bo trochę słabo by miasto jak Wrocław i to z takim stadionem nie było w topce. Jest na dobrej drodze, z drugiego miejsca powinien być komfortowy awans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 264 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Dramę. A Ty grozisz wywaleniem czegoś co może spotkać się z sekwencjami prawnymi. Widzisz różnicę? I nie tylko prawnymi bo nie wszystko da się cofnąć, nieważne jak bardzo byś tego żałował. Mam twoja zgodę przecież juz się boisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Żałuje, że cię poznałem i cokolwiek powiedziałem, tak samo jak Rafał. A teraz wypierd.. Teraz widzisz jak boli przypominanie Ci co robiłeś. Jeszcze teraz pokazujesz do czego jesteś zdolny. A ponoć już nie pijesz, no to za te groźby to nie masz żadnej obrony już absolutnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Mam twoja zgodę przecież juz się boisz? Ty się lepiej bój tego co będzie później. I zobaczysz że nic tego nie naprawi. Edytowano 7 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 573 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, libedovvski napisał: tez kopiujesz jak przemek posty ze masz czcionkę zmieniona ? wieksze szanse ma na gre w pucharach niz spadek popatrz na tabele zamiast bezmyslnie kopiowac Mówię ci Libed, dożyjemy dnia, że będziemy żegnać Legię do 1 ligi. Wielki Śląsk o to zadba. xD Edytowano 7 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 380 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, libedovvski napisał: tez kopiujesz jak przemek posty ze masz czcionkę zmieniona ? wieksze szanse ma na gre w pucharach niz spadek popatrz na tabele zamiast bezmyslnie kopiowac W polskiej lidze wystarczy wygrać 3 mecze z rzędu i jest się w czołówce tabeli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 24 Napisano 7 godzin temu Adwokaci kosztują niemało. Raczej cie nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 213 Napisano 7 godzin temu Co tu się odwala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 24 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Co tu się odwala Idz się wypinac i prężyć i się nie interesuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Teraz widzisz jak boli przypominanie Ci co robiłeś. Jeszcze teraz pokazujesz do czego jesteś zdolny. A ponoć już nie pijesz, no to za te groźby to nie masz żadnej obrony już absolutnie. Iskra, tam na tej Twojej podkarpackiej wsi to nie ma żadnych chłopów, że tutaj szukasz, czy wszyscy wolni w Twoim wieku reprezentują sobą poziom gorszy jak kierowca TIRa z Łyszkowic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 26 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libedovvski napisał: tak samo jak ty ma pewnie, to sie glupota nazywa to zabezpieczenie. Tak, Libedzik, tak, Ty na pewno wiesz kto co i ile ma XD Wróż sobie dalej z fusów. A kobietom bardziej zależy na bezpieczeństwie, żadna nie siedziałaby do 40 stki nic nie robiąc gdyby nie miała jakiegoś bezpiecznego zaplecza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach