Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
+RC+

Kokodżambo

Polecane posty

Przed chwilą, Mgła napisał:

Teraz możesz się z tego śmiać, ale gdybyś to zrobił i przyszłoby zmierzyć się z konsekwencjami (nie mam na myśli prawnych) to byś do końca żałował, a nie mógł już być nic zmienić.

Pamiętaj że groźba musi być realna żeby była skuteczna :classic_cool: :classic_laugh:

Przed chwilą, libedovvski napisał:

jest leniwa i nie chce jej sie pracowac jak lezakowi. od dziecka widzi jak matka nic nie robia poza uslugiwaniem ojcu i tez chce tak zyc tylko nie znalazla jeszcze naiwnego chetnego do tego. 

na sponsora trzeba miec prezencje

Ja bym tu upatrywała jednak innych kwestii aniżeli lenistwa. Dziwi mnie tylko że na studia żadne nie poszła i nikt nie dążył do tego żeby dzieciaka wypchnąć w świat zamiast przywiązywać do wsi na całe życie. Jak nie masz wsparcia w tym kierunku to na stare lata mentalnie ciężko wyjść z klatki umyslu 

2 minuty temu, Mgła napisał:

Teraz możesz się z tego śmiać, ale gdybyś to zrobił i przyszłoby zmierzyć się z konsekwencjami (nie mam na myśli prawnych) to byś do końca żałował, a nie mógł już być nic zmienić.

To brzmi jak jakaś zawoalowana groźba histeryczna z autodestrukcja w tle

14 minut temu, +RC+ napisał:

Mówię ci Libed, dożyjemy dnia, że będziemy żegnać Legię do 1 ligi. Wielki Śląsk o to zadba. xD

moze i tak ale skoro piszesz o dniu dzisiejszym to blizej ma 5 miejsca i pucharow niz spadku jak dwa mecze wygra a gks i chyba wisla plock przegra to moze jeszcze w pucharach grac malo prawdopodobne ale prawdopodobne

14 minut temu, big bu napisał:

Tak, Libedzik, tak, Ty na pewno wiesz kto co i ile ma XD Wróż sobie dalej z fusów. A kobietom bardziej zależy na bezpieczeństwie, żadna nie siedziałaby do 40 stki nic nie robiąc gdyby nie miała jakiegoś bezpiecznego zaplecza.

no wiem ze gnijesz grasz w gry cale dnie i noce i wyzywasz baby od kiiedy ci sie nicki pomylily. juz zapomniales ze napisales ze u ciebie jak w tym dokumencie koszalki "takiego pieknego syna urodzilam" ?

lezak ma widmo wyladowania pod mostem a tez jakos nie idzie do pracy wiec tak ciezko przemamac lenistwo po latach nic nie robienia nie wiem co cie dziwi sam pewnie tak samo masz tylko twoja matka jeszcze zyje

1 minutę temu, Mgła napisał:

Nie mam w zwyczaju chodzić za kimś, ani się wpyerdalać gdy się dobrze bawi z innymi. Dobrze wiesz bo mnie dość długo znasz. W dodatku aktualna nasza sytuacja jest taka, że moje zagadywabie nie miałoby sensu w ogóle. A  poza tym to Ty wyskoczyłeś z tekstem o tęsknocie, i to Ty potem tego nie potrafiłeś okazać, a jedynie o tym mówić. Jeśli ktoś coś deklaruje to ta osoba winna jest logicznie potem to uwiarygodnić czynem.

Napisałem hej do Ciebie i chciałem później napisać, że tęsknię, a ty mi odpisałaś idź do elki i mi się odechcialo. Na drugi dzień ci powiedziałem, ze chciałem napisać po tym hej o tęsknocie. Miałem ci naskakiwać po tym i zagadywać, bo tęsknię,.mimio tego co mi odpisałaś?😄

3 minuty temu, WywaloneJajcā napisał:

To brzmi jak jakaś zawoalowana groźba histeryczna z autodestrukcja w tle

Brzmi tak jak ma brzmieć.

Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał:

Ja bym tu upatrywała jednak innych kwestii aniżeli lenistwa. Dziwi mnie tylko że na studia żadne nie poszła i nikt nie dążył do tego żeby dzieciaka wypchnąć w świat zamiast przywiązywać do wsi na całe życie. Jak nie masz wsparcia w tym kierunku to na stare lata mentalnie ciężko wyjść z klatki umyslu 

Masz na wsiach takich ludzi wciąż, chociaż to trudno sobie wyobrazić, że dla nich najważniejsze, żeby córka znalazła sobie jak najszybciej chłopa, wyszła za mąż i zaczęła rodzić dzieci, a edukacja to fanaberie. Jak masz osiem klas, twój chłop/baba też ma osiem klas, a najdalej byliście od miejsca zamieszkania w najbliższym mieście wojewódzkim, i to w życiu tyle razy ile się da na jednej ręce policzyć, to pewne idee (jak ta, że wykształcenie daje zazwyczaj większą kasę za lżejszą robotę) są dla Ciebie równie abstrakcyjne jak dla nas lot do innej galaktyki. Mam dalszą rodzinę ze strony matki na Podkarpaciu, i byłem tam parę razy w wakacje, i widziałem jeszcze lepszych czapajewów jak rodzina matki, która tam była „na poziomie” więc wiem co mówię :classic_cool:

• Thanks 1

Nigdy nie wiesz droga Babko z kim piszesz i do kogo wyjeżdżasz ostro. Nie wszystko wydaje się takie jakie jest. 

1 minutę temu, Magical Mystery Siur napisał:

No ale kto mówi o bezdomności? Może jej starzy mają majątek - dwa hektary ziemi i chałupę z wychodkiem gdzie kury wchodzą do środka? No i Twoim zdaniem jest wtedy ustawiona? Bezdomna nie będzie dopóki jej dach na łeb nie spadnie :classic_cool:

Piszę wyraźnie, że gdyby nie miała solidnego zabezpieczenia to by na pewno nie pozwoliła sobie na niepracowanie do 40 stki. Czego nie w tym nie zrozumiałeś? Ale oczywiście nadal możesz pisać o wychodkach i lizać libedowe jądra. Kobiety (nieuzależnione i nieupośledzone) tak nie postępują. A że Libedzik ma wyjątkowy awers do bezrobotnych to wiadomo, że będzie w kółko pier...ł te swoje kocopoły. Po Tobie jednak trochę większego rigczu można się spodziewać. Chyba.

• Haha 1

Cycu ma swoje wizje świata. To ze dom dostanie to nic nie da jeśli nie ma tam rolnictwa prosperującego. Wszystko pięknie dopóki żyją rodzice a potem co zrobi taki człowiek bez żadnej pracy przez całe życie? Nagle na stare lata pójdzie. Nie wierze w to ale cuda moze sie zdarzaja

Brzmi tak jak ma brzmieć.

Czyli słabo bo szantażowanie kogoś w taki sposób to dla mnie dno dna.

88% szans na spadek Arki Gdynia... 

Co to za drużyna, co śledziem.... pachnie  tak... kochana... Arka Gdynia... xD

Edytowano przez +RC+
  • Confused 1

7 minut temu, Mgła napisał:

Biednego rafala straszyłas mafia z kryminału. Rozumiem, że teraz ta sama zagrywka 😄 tylko ja nie jestem Rafał 😂

1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Napisałem hej do Ciebie i chciałem później napisać, że tęsknię, a ty mi odpisałaś idź do elki i mi się odechcialo. Na drugi dzień ci powiedziałem, ze chciałem napisać po tym hej o tęsknocie. Miałem ci naskakiwać po tym i zagadywać, bo tęsknię,.mimio tego co mi odpisałaś?😄

Wystarczyło tylko napisać ze dwa posty, czy tam ile chcesz, a nie zagadywać i przesiadywać ze mną pół dnia. Ale Ty właśnie te dwa posty napisałeś, po czym coś Cię tchnęło i je skasowałeś nim zdążyłam przeczytać. Podejrzewam że zwyczajnie stwierdziłeś że się nie opłaca, bo co się tam będziesz litował nad kimś kto już nie ma dla Ciebie nic do zaoferowania czego by inni nie mieli, tzn atencję? No nie.

3 minuty temu, libedovvski napisał:

no wiem ze gnijesz grasz w gry cale dnie i noce i wyzywasz baby od kiiedy ci sie nicki pomylily. juz zapomniales ze napisales ze u ciebie jak w tym dokumencie koszalki "takiego pieknego syna urodzilam" ?

lezak ma widmo wyladowania pod mostem a tez jakos nie idzie do pracy wiec tak ciezko przemamac lenistwo po latach nic nie robienia nie wiem co cie dziwi sam pewnie tak samo masz tylko twoja matka jeszcze zyje

Ja prld, coś Ci się naprawdę ostro miesza w starczym łebku...  XD Ale to nie mój problem la la la 

No ale skoro można chlopa pozyskać na cycofony i cyberki to i czemu nie na szantaż emocjonalny histeryczny. Myślę że mocniej to przywiązuje niż cycki jednak bo nikt nie chce być przyczyną tragedii chorego psychicznie

1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał:

Czyli słabo bo szantażowanie kogoś w taki sposób to dla mnie dno dna.

Jeśli ktoś jest na dnie dna ,to zwyczajnie jest szczery.

11 minut temu, big bu napisał:

Nie znam takich kobiet nawet w necie. Jak czytam o takich przegrywach, którym grozi bezdomność to w 99% dotyczy to facetów, a ten 1% to jakieś totalne patologie kobiece, ćpunki itd. I wątpię, żeby to akurat kogoś takiego jak Iskra dotyczyło.

pewnie stad to wynika ze ty zadnych kobiet nie znasz stad ta twoja nienawisc do nich i incelskie poglady

11 minut temu, +RC+ napisał:

Straszna inwazja niedźwiedzi jest na Podkarpaciu w ogóle... W Brzozowie to już ludziom łażą miśki po podwórkach... A znów u nas na Dolnym, to 20 minut jazdy autem ode mnie już się wilki zapuściły i zagryzają owce... Dzieje się! xD

Libed, uważaj i dobrze bramę zamykaj xD

u mnie to co najwyzej mozna spotkac dzikie zapite swinie czli mysliwych jak parkuja i ida na polowanie a nie niedzwiedzie czy wilki. ja nie z podkarpacia

6 minut temu, big bu napisał:

Piszę wyraźnie, że gdyby nie miała solidnego zabezpieczenia to by na pewno nie pozwoliła sobie na niepracowanie do 40 stki. Czego nie w tym nie zrozumiałeś? Ale oczywiście nadal możesz pisać o wychodkach i lizać libedowe jądra. Kobiety (nieuzależnione i nieupośledzone) tak nie postępują. A że Libedzik ma wyjątkowy awers do bezrobotnych to wiadomo, że będzie w kółko pier...ł te swoje kocopoły. Po Tobie jednak trochę większego rigczu można się spodziewać. Chyba.

No to Ci właśnie napisałem jakie ma poważniejsze zabezpieczenie. Jak masz wieś gdzie szczytem marzeń jest auto za mniej jak 10 kafli, to jak tam podjedziesz 10-letnim samochodem średniej klasy to jesteś panicz, co nie zmienia faktu że w normalnym świecie jak podjedziesz tym samym autem to nikogo z butów nie wyrwie :classic_cool:

Poza tym skąd Ty wiesz jak postępują normalne kobiety i jak to się ma do Iskry o której ciężko powiedzieć, że jest normalna?

Edytowano przez Magical Mystery Siur

Biednego rafala straszyłas mafia z kryminału. Rozumiem, że teraz ta sama zagrywka 😄 tylko ja nie jestem Rafał 😂

Ty nie załapałeś, babka za to a i owszem.

Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał:

Dawaj tutaj typa chętnie się ponapi.. lam😄 morda nie szklanka

Coś mi się zdaje że Ty już jesteś na jakiejś fazie, a nie czysta głowa.

Wystarczyło tylko napisać ze dwa posty, czy tam ile chcesz, a nie zagadywać i przesiadywać ze mną pół dnia. Ale Ty właśnie te dwa posty napisałeś, po czym coś Cię tchnęło i je skasowałeś nim zdążyłam przeczytać. Podejrzewam że zwyczajnie stwierdziłeś że się nie opłaca, bo co się tam będziesz litował nad kimś kto już nie ma dla Ciebie nic do zaoferowania czego by inni nie mieli, tzn atencję? No nie.

Napisałaś, że nie jesteś sama. Po mojej odpowiedź nic nie pisałaś 🤷

Nasz kontakt już nie istnieje od chwili jak o tym napisałam przed weekendem. A tylko nieudolnie podjąłeś próbę jego reanimacji, ale potem już się nudziło robić coś więcej w tym kierunku, weselnej było popierdzieć o niczym. Nie odzywaj się do mnie już nigdy i nigdzie. Blokować nie musisz, bo i tak się nie odezwę, jak się nie odzywałam do czasu jak Ty to zrobiłeś. Mi jest już obojętne wszystko. 

2 minuty temu, WywaloneJajcā napisał:

Cycu ma swoje wizje świata. To ze dom dostanie to nic nie da jeśli nie ma tam rolnictwa prosperującego. Wszystko pięknie dopóki żyją rodzice a potem co zrobi taki człowiek bez żadnej pracy przez całe życie? Nagle na stare lata pójdzie. Nie wierze w to ale cuda moze sie zdarzaja

Dom można sprzedać i kupić mniejsze mieszkanie/a, ziemię też, albo żyć z dzierżawy etc. 

Jeśli ktoś jest na dnie dna ,to zwyczajnie jest szczery.

Można być szczerym będąc na szczycie. Dziś na głównym też będzie szopka z tajemniczym onem? Będziesz zdawać sprawozdanie z wykonanego zadania? A może ty dragi tworzysz na tej hacjendzie albo planatcje masz maku jakiegoś. Muszę chyba cynk wysłać odpowiednim ludziom 

Coś mi się zdaje że Ty już jesteś na jakiejś fazie, a nie czysta głowa.

Jak 2 h spałem, bo atak miałaś do 5 rano, to można powiedzieć, że jestem na fazie

Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał:

Napisałaś, że nie jesteś sama. Po mojej odpowiedź nic nie pisałaś 🤷

Napisałam że nie jestem sama gdy przerwałam nagrywanie audio do Ciebie w odpowiedzi na Twoje wideo. Resztę tego co chciałam powiedzieć na nagraniu dopisałam. Dlatego napisałam że nie jestem sama - bo nie mogłam całości nagrać. Jprle jaki Ty jesteś głupi.

9 minut temu, WywaloneJajcā napisał:

na studia trzeba miec kase albo cos w glowie i nawet jak sie ma cos w glowie to te bezplatne tez troche kosztuja. 

ja sie dziwie ze do byle sklepu do roboty nie idzie wiec musi byc po prostu leniwa jak lezak. prosta praca jest prawie wszedzie ona mieszka kolo warszawy wiec byle jaka prace jakby chciala to by miala.. 

powinni w koncu zlikwidowac to darmowe ubzieczenie na ktorym jedna osoba cala rodzine ma to moze by sie lenie wzieli do robotya jak nie to niech glowa rodziny placi za kazdego skladke zdrowotna. to jedyne co moze smusisz lezakow do pracy jak im przyjdzie placic skladke zdrowotna za kazdego. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się