BożeJajo 31 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Bardziej yebnietej niż ty Patrycjo nie ma tutaj nikogo. KIEDY WRZUCISZ MOJ SZLAFROK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 225 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Toya napisał: Widziałaś zdjęcie? Więc gdzie tobie z tym ryjem do niej no Sradzia nie wyglada na nacpana tylko na bardzo powazna, zasadnicza osobe ktora umie zlac tylek pasem a tamta to faktycznie jakas alkuska Edytowano 10 godzin temu przez szmul 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1734 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Toya napisał: Widziałaś zdjęcie? Więc gdzie tobie z tym ryjem do niej Jak się odpalił? Czyli coś boli chamie. Zaraz znajdziemy i ocenimy komisyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To nie tykaj borderze, a nie będziesz tykany. Łap 10 złotych, pampersy i tańcz jak ci zagram. To masz za podły charakter i dla zasady. Hahaha zatańczyć to możesz z gołą dopa na ambone, a nóż widelec jakiś desperat się skusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 13 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dziś cie biedaku potyram dla zasady, aż zrobisz siusiu w majtki Czyli twój dzień jak co dzień łysa, codziennie gnijesz na forume i wyżywasz sie na innych za swoje spjeerdolone życie 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 794 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Toya napisał: Jak tam Bób dzisiaj w biedronce po 13 zł był ale się zmył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jak się odpalił? Czyli coś boli chamie. Zaraz znajdziemy i ocenimy komisyjnie. Przed chwilą miałem aktualne na profilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Toya napisał: Hahaha zatańczyć to możesz z gołą dopa na ambone, a nóż widelec jakiś desperat się skusi Muszlę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Bób dzisiaj w biedronce po 13 zł był ale się zmył. To już dobra cena. Muszę się przejść jutro, bo w aldi dalej 29.99. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1734 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, Toya napisał: Hahaha zatańczyć to możesz z gołą dopa na ambone, a nóż widelec jakiś desperat się skusi Mam od tego męża alkusie i borderze No i miłośniku starych, przepitych i grubych bab. Fajnie co borderze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mam od tego męża alkusie i borderze No i miłośniku starych, przepitych i grubych bab. Fajnie co borderze? Wez leki bo nawet makron cie w dùpe kopnie zaraz i się skończy lista chętnych amantów na romans z babcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1734 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, szmul napisał: no Sradzia nie wyglada na nacpana tylko na bardzo powazna, zasadnicza osobe ktora umie zlac tylek pasem a tamta to faktycznie jakas alkuska Nie wie, jak wyglądam tak naprawdę, a co sobie tam myśli w tym przepitym mózgu to jego problem. Dziś ma dla zasady, ten wielbiciel starych, styranych życiem bab o wadze ciężkiej. Skoro jemu wolno ... po innych, to borderek dziś ma za swoje. Edytowano 10 godzin temu przez 250GodzinTak Niewielki dopisek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1734 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Wez leki bo nawet makron cie w dùpe kopnie zaraz i się skończy lista chętnych amantów na romans z babcia Znowu o innych czerwony szlafroku? Zazdrość to paskudna cecha, więc odbij i pilnuj meneli sikających pod twoim oknem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Znowu o innych czerwony szlafroku? Zazdrość to paskudna cecha, więc odbij i pilnuj meneli sikających pod twoim oknem Nie wiem na co chorujesz ale zdrowa nie jestes bynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mam od tego męża alkusie i borderze No i miłośniku starych, przepitych i grubych bab. Fajnie co borderze? I pewnie dlatego ty musisz komuś pożyczac wiertarkę i sama zamawiać jak nie oddadzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 9 godzin temu #freebunio 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Nie wiem na co chorujesz ale zdrowa nie jestes bynajmniej O co jej chodzi z tym czerwonym szlafrokiem? Kolejne urojenia Madzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 80 Napisano 9 godzin temu Post mi zniknol a to franca dziwne rzeczy jecie tu macie polecajke Hhttps://www.tiktok.com/@wymyslto/video/7641620422580112672 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: #freebunio Piękny kwiatuszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 9 godzin temu Może bób mnie postawi na nogi. Lecę jutro z rana do biedronki. Jeszcze nie dociera do mnie, że nastał czas bobu. Chciałbym mieć całą wannę bobu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1734 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Post mi zniknol a to franca dziwne rzeczy jecie tu macie polecajke Najlepsza jest tortilla oraz makaron na wszystko Później jesteś tak turbo doładowany, że możesz przenosić góry oraz lasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1734 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Toya napisał: I pewnie dlatego ty musisz komuś pożyczac wiertarkę i sama zamawiać jak nie oddadzą Boli dopa? Nawet o godziny w ilość 250 cie bolała Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec. A dzięki Mgle okazuje się, że stary bezrobol jak ty. Uspokoisz się borderze? Edytowano 9 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Boli dopa? Nawet o godziny w ilość 250 cie bolała n Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec. A dzięki Mgle okazuje się, że start bezrobol jak ty. Uspokoisz się borderze? Tata jest emeryturze imbecylko chyba sobie zrobię małego drinka, może będzie mi lepiej po nim. Edytowano 9 godzin temu przez Toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 225 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Post mi zniknol a to franca dziwne rzeczy jecie tu macie polecajke H prince polo z milka Pacz jaka hot puma https://www.tiktok.com/@magda_wronka/video/7523935819581656342 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 13 Napisano 9 godzin temu 20 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mam od tego męża Kogo? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 13 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nawet o godziny w ilość 250 cie bolała Ciebie powinna boleć, ale jesteś zbyt tępa żeby zrozumiec dlaczego i że przegrałaś życie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 13 Napisano 9 godzin temu 20 minut temu, 250GodzinTak napisał: ten wielbiciel starych, styranych życiem bab o wadze ciężkiej. Chyba nie do końca bo ciebie nie chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 35 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Boli dopa? Nawet o godziny w ilość 250 cie bolała Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec. A dzięki Mgle okazuje się, że stary bezrobol jak ty. Uspokoisz się borderze? nie wiem kim by musiał być żeby na mnie to zrobiło jakieś wrażenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 35 Napisano 9 godzin temu chyba inteligentnym fajnym super człowiekiem ale nwm wtedy po co nas straszyć nim xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Koń wylewa szambo do lasu napisał: Ciebie powinna boleć, ale jesteś zbyt tępa żeby zrozumiec dlaczego i że przegrałaś życie Uspokoisz się borderze? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach