Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Toya

Dorwałem gnôja

Polecane posty

Przed chwilą, murb napisał:

Nie mam butów New Balance. 😕

Raz się napaliłam na takie niebieskie. Zamówiłam ale się okazało, że na żywo nie są fajne i na dodatek były za małe. 

Ja teraz mam, ale to zależy od modelu, bo niewszystkie są wygodne. 

Dawno temu mi też mama kupiła takie jasnoniebieskie new balance sneakersy, to było z 10 lat temu, a były takie wygodne i fajne kolory, że do tej pory je pamiętam. Wiele fazem przeszliśmy z nju balansami.

8 minut temu, murb napisał:

Nigdy bym tego nie powiązała z lateralizacją. Słowo. Muszę poobserwować swoje skarpety, które mi się permanentnie przecierają Tylko jak zaznaczyć, która lwa a która prawa?  Musze pomyśleć nad metodologią eksperymentu. Z butami będzie za długo. I jak do tej pory tylko ta jedna para mi się przetarła - wyśniona, wymarzona. 😄

Tylko zaznacz by nosić zawsze tak samo te skarpetki czerwona nitką lewe i niebieską prawe.  

Ogólnie w nju balansach mi się po krótkim czasie zaczęła robić dziura w małym palcu, bo szeroka stopa xD. Szewc mi podkleił, bo nowe buty.

1 minutę temu, murb napisał:

To czemu sis Ci kupowała a nie Ty ze swoich oszczędności?

Bo przyleciala na pogrzeb matki i chciała mi kupić pare rzeczy wiedziała o kasie 

3 minuty temu, VenusHorizon4 napisał:

Ciekawe spostrzeżenie kupując je wtedy z sis miałem na koncie 47 000 zł 

Leżak nawet nie będę komentować kwestii posiadania przez Ciebie pieniędzy, bo byłby to przykry spektakl. 

5 minut temu, murb napisał:

Ja bym nie dawała super glue. Są specjalne kleje do materiałów z tym, że trzeba już zainwestować ze 20 złotych.

Chyba masz rację, bo dym zaczął lecieć, jakby się wypalało. Zaraz drugą dziurę zrobię i cały mój trud pójdzie na marne. Inwestowanie 20 zł nie wchodzi w grę.

Podejrzewam że tak jak sernik wam dogryza zapewnila podstawy żebym znalazł se prace jak buty garnitur perfumy kosmetyki 

1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał:

Podejrzewam że tak jak sernik wam dogryza zapewnila podstawy żebym znalazł se prace jak buty garnitur perfumy kosmetyki 

Nikomu nie dogryzam.

2 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Tylko zaznacz by nosić zawsze tak samo te skarpetki czerwona nitką lewe i niebieską prawe.  

Właśnie tak, będzie jakiś znacznik. 

Powiem Ci, że to ciekawe. Kiedyś gdzieś czytałam, że na stronie dominującej szybciej rosną paznokcie.

2 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Leżak nawet nie będę komentować kwestii posiadania przez Ciebie pieniędzy, bo byłby to przykry spektakl. 

Kwestia priorytetów czasem zazwyczaj w sumie idąc do inpostu zarabiam minimum na nowe buty ale ja nie mam normalnych priorytetów ludzi tylko rtv

1 minutę temu, Sernikowski napisał:

Nikomu nie dogryzam.

1 godzinę temu, Sernikowski napisał:

Męczcie się w pracy 😄

1 minutę temu, Toya napisał:

Chyba masz rację, bo dym zaczął lecieć, jakby się wypalało. Zaraz drugą dziurę zrobię i cały mój trud pójdzie na marne. Inwestowanie 20 zł nie wchodzi w grę.

Super glue zrobi skorupę, która może się wykruszyć. Te kleje tekstylne są miękkie i robią się przezroczyste po wyschnięciu. 

Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał:

No nie mają wyjścia. Muszą kisnąć w robocie xD

3 minuty temu, VenusHorizon4 napisał:

Dogryza pisanie o butach New Balance?

2 minuty temu, murb napisał:

Właśnie tak, będzie jakiś znacznik. 

Powiem Ci, że to ciekawe. Kiedyś gdzieś czytałam, że na stronie dominującej szybciej rosną paznokcie.

Tego to nie wiem, małym obcinam paznokcie to powiem, że na dominujące ręce mają zazwyczaj połamane 😂 

Przed chwilą, Sernikowski napisał:

No nie mają wyjścia. Muszą kisnąć w robocie xD

Ale pomyśl co możemy robić po robocie z tą furą kasy, którą zarobimy.

Dogryza pisanie o butach New Balance?

Ciężko wytłumaczyć od dwóch dekad mnie ludzie nekajom zebym poszedł do pracy i meczyl się jak oni 

Stracić na giełdzie 

1 minutę temu, taka_pokraka napisał:

Tego to nie wiem, małym obcinam paznokcie to powiem, że na dominujące ręce mają zazwyczaj połamane 😂 

Mi chyba szybciej rosną na prawej. 

Ale włosy rosną mi tak samo na prawej i lewej stronie. 😄

Edytowano przez murb

6 minut temu, Toya napisał:

Buty można zszyc a dysk twardy 5tb sam się nie kupi na cyfrowe gry. Wybór jest oczywisty.

Stracić na giełdzie 

Nie gram na giełdzie. Nie stracę tam ani złotówki. 

Ale mam masę pomysłów na wykorzystanie bobu. Drożdżowe ciasto w bobu, suszony bób, dzem z bobu, sos bobowy, chipsy z bobu, bób na kanapki, przyprawa z bobu, bób w occie, zupa bobowa, gotowane ziemniaki z bobem, piure z bobu.

Edytowano przez Toya

Buty można zszyc a dysk twardy 5tb sam się nie kupi na cyfrowe gry. Wybór jest oczywisty.

Kwestia priorytetów - mi twardy dysk potrzeby jest tylko w fabryce i na szczęście dyrektor całego interesu udostępnia mi go za darmo.

1 minutę temu, murb napisał:

Nie gram na giełdzie. Nie stracę tam ani złotówki. 

Ja straciłem cwierc banki 

4 minuty temu, murb napisał:

Pisać na kafe do rana :D. Opłacić rachunki.

U mnie dzisiaj pochmurno i wiatr. Wczoraj było pięknie, dlatego wczoraj spacer zaliczyłem. Dzisiaj idę po obiedzie :). 

Kwestia priorytetów - mi twardy dysk potrzeby jest tylko w fabryce i na szczęście dyrektor całego interesu udostępnia mi go za darmo.

A mi w domu bo muszę wszystkie swoje piraty w jednym miejscu zaszyfrowac że jak wpadne to nie będę musiał pół miliona złotych płacić 

55 minut temu, murb napisał:

To już nie mam pomysłu. U mnie na działce rosną jak głupie, rozłażą się wszędzie. Ale w sumie nie kwitną jakoś oszałamiająco. Kwiatów bywał mało. Teraz sobie myślę, że konwalie zwykle rosną w lasach a u mnie jest pełne słońce. Może to nie są dobre warunki do zawiązywania kwiatów. Grom wie.

Dlatego ja wsadziłam tam gdzie większość dnia dom rzuca cień. Ale i tak bieda.

Przed chwilą, Toya napisał:

Ale mam masę pomysłów na wykorzystanie bobu. Drożdżowe ciasto w bobu, suszony bób, drzem z bobu, sos z bobowy, chipsy z bobu, bób na kanapki, przyprawa z bobu, bób w occie, zupa bobowa, gotowane ziemniaki z bobem, piure z bobu.

Możesz robić korale i kolczyki z suszonego bobu i sprzedawać jako biżuterię etniczną. 

1 minutę temu, Toya napisał:

Ale mam masę pomysłów na wykorzystanie bobu. Drożdżowe ciasto w bobu, suszony bób, drzem z bobu, sos z bobowy, chipsy z bobu, bób na kanapki, przyprawa z bobu, bób w occie, zupa bobowa, gotowane ziemniaki z bobem, piure z bobu.

Nawet nie wiem jak to smakuje zawsze mnie obrzydzal i nie spróbowałem nawet 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się