Toya 158 Napisano 3 godziny temu I tzytzki wydluzasz po pas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 71 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Toya napisał: Nie chodzi o bronienie, tylko wytykam hipokryzję. 45-50 Zajmij się swoimi borderowymi ekscesami lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 54 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, GlitterGlock napisał: No nie jestem chuda, bo jestem szczupła. Szału nie ma jak na taki wzrost. A jak ktoś jest chudy to masz z tym problem? Śmieszna jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 3 godziny temu To jak bym leżakowi ...a pomniejszał. Wy jesteście baby posrane i chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 164 Napisano 3 godziny temu A ja jestem gruba i wpyerdalam truskawki z cukrem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, GlitterGlock napisał: Zajmij się swoimi borderowymi ekscesami lepiej. Bo komentarz nie pasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 54 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: A ja jestem gruba i wpyerdalam truskawki z cukrem. I dobrze kwadrans dla grubasa tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: A ja jestem gruba i wpyerdalam truskawki z cukrem. Ja też i jeszcze cycki mi urosły i mam małego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 164 Napisano 3 godziny temu Obawiam się, że do 0dbytu wjechał mi rowkiem owad podczas pielenia ogródka. Nie na darmo wymyślono ogrodniczki kurła, musze se kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 3 godziny temu Bycie grubym jest teraz w modzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 164 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Toya napisał: Ja też i jeszcze cycki mi urosły i mam małego. To dobra droga do tranzycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 54 Napisano 3 godziny temu O fak jaki krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 164 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Toya napisał: Bycie grubym jest teraz w modzie. W jakim narodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 54 Napisano 3 godziny temu Myślicie ze jak wejde w nocy na bieżnie to będzie słychać na dole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 164 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywalamJaja napisał: Myślicie ze jak wejde w nocy na bieżnie to będzie słychać na dole Będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: W jakim narodzie? U nas w Niemczech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 54 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Będzie. I dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 71 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Toya napisał: Bo komentarz nie pasuje? Jak głupoty wypisujesz to wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WywalamJaja napisał: Myślicie ze jak wejde w nocy na bieżnie to będzie słychać na dole Zależy czy planujesz ją włączyć, czy tylko sobie wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 54 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Toya napisał: Zależy czy planujesz ją włączyć, czy tylko sobie wejść Polezec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, GlitterGlock napisał: Jak głupoty wypisujesz to wiadomo. Najprawdziwsza prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywalamJaja napisał: Polezec Będzie słychać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 54 Napisano 3 godziny temu Najedzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 13 Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, Toya napisał: Nie pamiętasz? 40 kg może teraz A Ty specjalnie udajesz przygłupa dla lajków czy o co chodzi? Ruda od lat robiła tu z siebie ultra chudą filigranową liliję z 40 kg wagi, a Doktorek pięknie ją dziś 'sprzedał', że waży prawie 50 przy ok. 160 hah. Więc to do Rudej miej pretensje, że kłamliwe wersje sprzedaje, a nie do tych co jej wytykają niespójności. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 54 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lelum polelum napisał: A Ty specjalnie udajesz przygłupa dla lajków czy o co chodzi? Ruda od lat robiła tu z siebie ultra chudą filigranową liliję z 40 kg wagi, a Doktorek pięknie ją dziś 'sprzedał', że waży prawie 50 przy ok. 160 hah. Więc to do Rudej miej pretensje, że kłamliwe wersje sprzedaje, a nie do tych co jej wytykają niespójności. Bawi mnie jak żyjesz tymi wszystkimi szczegółami jakby co najmniej twojej starej to dotyczyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 158 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Lelum polelum napisał: A Ty specjalnie udajesz przygłupa dla lajków czy o co chodzi? Ruda od lat robiła tu z siebie ultra chudą filigranową liliję z 40 kg wagi, a Doktorek pięknie ją dziś 'sprzedał', że waży prawie 50 przy ok. 160 hah. Więc to do Rudej miej pretensje, że kłamliwe wersje sprzedaje, a nie do tych co jej wytykają niespójności. Czytałem raz jak pisała, że ma 48. Czego kur.. nie rozumiesz? Edytowano 3 godziny temu przez Toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 54 Napisano 3 godziny temu Takim guwnem tylko yebniete baby potrafią żyć. No i libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omertà 11 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Lelum polelum napisał: A Ty specjalnie udajesz przygłupa dla lajków czy o co chodzi? Ruda od lat robiła tu z siebie ultra chudą filigranową liliję z 40 kg wagi, a Doktorek pięknie ją dziś 'sprzedał', że waży prawie 50 przy ok. 160 hah. Więc to do Rudej miej pretensje, że kłamliwe wersje sprzedaje, a nie do tych co jej wytykają niespójności. Czyli zdrowa waga, normalny jesteś menelu? Bo wydaje mi się, że nie, zresztą zupelnie przypadkowo przypelzłeś tutaj z kowbojek jak wieczorna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 13 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywalamJaja napisał: Bawi mnie jak żyjesz tymi wszystkimi szczegółami jakby co najmniej twojej starej to dotyczyło. Oczywiście takimi "szczegółami" już można żyć, kiedy to wpisuje się akurat w Waszą upragnioną narrację, wtedy to już jest spoko hahah. Ciągle przeżywała tę wagę u innych i obnosiła się tymi 40 kg, że aż ciężko to uznać za "szczegół". Kto tu jest żałosny? Ci co pamiętają co wypisywała? Czy Ruda która hejtuje od "grubasek" kobiety ważące z -/+ 5 kg więcej od niej? Zabawne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 71 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lelum polelum napisał: Oczywiście takimi "szczegółami" już można żyć, kiedy to wpisuje się akurat w Waszą upragnioną narrację, wtedy to już jest spoko hahah. Ciągle przeżywała tę wagę u innych i obnosiła się tymi 40 kg, że aż ciężko to uznać za "szczegół". Kto tu jest żałosny? Ci co pamiętają co wypisywała? Czy Ruda która hejtuje od "grubasek" kobiety ważące z -/+ 5 kg więcej od niej? Zabawne. Dokładnie. Mnie cały czas od grubych bert i bambarył wyzywa, a nawet od starych, podczas gdy… kończyć nie muszę. 🫧 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach