Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
zwyrol

gral ktos juz gothica remake?

Polecane posty

Pełno błędów, jak chcesz się w..... to śmiało.

Przed chwilą, Toya napisał:

Pełno błędów, jak chcesz się w..... to śmiało.

jakie gry ostatnio grales nowsze?

Dying Light: The Beast i Mouse P.I. for Hire 

Przed chwilą, Toya napisał:

Dying Light: The Beast i Mouse P.I. for Hire 

ja chce zagrac w koncu tego cyberpunka, ale znowu ogrywam skyrima, wiedzmina 3 i fallouta 4, z tych tylko fallouta nie przeszlem ale to jest 3 podejscie

a skyrima juz prawie usunalem ale jednak zostawilem bo moze za pol roku mi sie zachce wrocic do niego

a masz takie gry co po kilka razy przechodzisz? albo takie co masz a nie grasz albo grasz raz na kilka lat ?

3 minuty temu, zwyrol napisał:

ja chce zagrac w koncu tego cyberpunka, ale znowu ogrywam skyrima, wiedzmina 3 i fallouta 4, z tych tylko fallouta nie przeszlem ale to jest 3 podejscie

a skyrima juz prawie usunalem ale jednak zostawilem bo moze za pol roku mi sie zachce wrocic do niego

a masz takie gry co po kilka razy przechodzisz? albo takie co masz a nie grasz albo grasz raz na kilka lat ?

Jeszcze nie grałeś? Rdd2, wiedźmina 3 drugi raz przechodzę. BioShocka przechodzilem kilka razy, stalkera. Atom fall kupiłem i gralem na siłę, bo było tak huowe

1 minutę temu, Toya napisał:

Jeszcze nie grałeś? Rdd2, wiedźmina 3 drugi raz przechodzę. BioShocka przechodzilem kilka razy, stalkera. Atom fall kupiłem i gralem na siłę, bo było tak huowe

no nie wlasnie pierw chce fallout 4 skonczyc ale skyrim i wiedzmin3  next gen mi przeszkadza

rdr2 tez chce, ale zaraz gta 6 bedzie i tes 6 

musze tego fallout skonczyc w koncu mam z dodatkami a jeszcze nawet nie doszlem do dodatkow

wiedzmin 3 gram teraz na najlatwiejszym ale hud wylaczony i nie lecze sie i nie biore mikstur

tak samo skyrim na najnizszym ale zycia wcale nie ulepszam ani nie lecze sie w walce xD

kiedys przeszlem skyrima na najwyzszym ale to byl masochizm, co chwile branie mikstur zatrzymywanie walki, uciekanie i leczenie sie magia jak mikstur zabraklo, snajpienie z luku i uciekanie xD

do dzis mi zostalo zbieranie mikstur i nie uzywanie ich ciagle chodze przeciazony

3 minuty temu, zwyrol napisał:

no nie wlasnie pierw chce fallout 4 skonczyc ale skyrim i wiedzmin3  next gen mi przeszkadza

rdr2 tez chce, ale zaraz gta 6 bedzie i tes 6 

musze tego fallout skonczyc w koncu mam z dodatkami a jeszcze nawet nie doszlem do dodatkow

wiedzmin 3 gram teraz na najlatwiejszym ale hud wylaczony i nie lecze sie i nie biore mikstur

tak samo skyrim na najnizszym ale zycia wcale nie ulepszam ani nie lecze sie w walce xD

Ja mieczem wladalem jak swoimi jajami, wiec poziom miecz, pot i łzy

1 minutę temu, Toya napisał:

Ja mieczem wladalem jak swoimi jajami, wiec poziom miecz, pot i łzy

tez przeszlem na najwyzszym 2 razy nawet, ale teraz ten next gen chce jeszcze zobaczyc i juz mnie nie bawi masochizm,

ale dla utrudnienia hud wylaczylem i bez mikstur gram

p.s. na walke z detlaffem obnizylem poziom

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się