Onaaaa 2122 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Tylko horrory i o szpiegach z karabinami na wojnie. Nie oglądam takich tasiemców. Czasem owszem, romantyczne się zdarzają ale rzadko. [cool] Jedynym serialem co oglądałam wszystkie odcinki to był z archiwum x. Reszta zawsze sie po jakimalś czasie nudziła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Cieszę sie bo na basen odkrytu pójdę bo otwierają. No i w niedzielę ma być 32 stopnie to też gdzieś wyskoczę. A miałaś zakrytą głowę? Też ukrop. Nie ma w okolicy wody luźnej? Hm. Dobry i basen. Będą atrakcje? Umiesz nurkować? Nic, może mnie w nocy przewiało i dlatego dymi. Zobaczymy jutro, jak nie minie to znowu L4 i cześć. Widziałam dzisiaj furgonetkę, która miała zamontowany na dachu ogromny sprzęt do baniek mydlanych. Jechali sobie dwaj panowie ulicą a bańki wszędzie. Super widok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Jedynym serialem co oglądałam wszystkie odcinki to był z archiwum x. Reszta zawsze sie po jakimalś czasie nudziła. Apropo's Rojka. Słuchałam dziś ze trzy utwory, te nowe. Inaczej, ładnie, dojrzale. Trochę się zmartwiłam jego wyglądem. Czytałam o nim później dłuższą chwilę. Przemyślę co wydedukowałam to ci wyznam kiedyś tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 2 godziny temu Idę. Bardzo wcześnie wstaję jutro, więc chcę się dobrze wyspać. Dobranoc! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Nie ma czegoś takiego. Jest, ale nie u Ciebie na szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Jest, ale nie u Ciebie na szczęście Raczej nie na twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 2 godziny temu I nie nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 66 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Spaghetti .... napisał: Owszem, ale chyba dość rozłożyłem na części pierwsze. Nie wciągniesz, już w nim uczestniczę Skoro owszem to owszem. Nie dyskutuję z ekspertem mody. ; p Trzymaj się. Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Raczej nie na twoje Nie mam tego problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie mam tego problemu Masz gorsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 2 godziny temu Może salowa pomoże 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, sv7 napisał: Skoro owszem to owszem. Nie dyskutuję z ekspertem mody. ; p Trzymaj się. Cześć. Expertów szukaj wśród przyjaciół na kafe, bo ja bywam zmienny, ale czy prawdziwy ? Trzymaj się Sev. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2122 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Apropo's Rojka. Słuchałam dziś ze trzy utwory, te nowe. Inaczej, ładnie, dojrzale. Trochę się zmartwiłam jego wyglądem. Czytałam o nim później dłuższą chwilę. Przemyślę co wydedukowałam to ci wyznam kiedyś tam. Tak utwory ładne i takie prawdziwe. Jego gnębili w szkole i o tym piosenkę napisał. I gość depresję miał ale ten utwór pt, w objęciach coś pięknego. Wygląda jakby był chory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Masz gorsze Rozwód to gorszy problem ? Znasz prawo, więc nie ma problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Rozwód to gorszy problem ? Znasz prawo, więc nie ma problemu Haha to chyba nie masz szans u salowej jednak bo ona gardzi odpadami rozwodowymi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2122 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, sv7 napisał: Też ukrop. Nie ma w okolicy wody luźnej? Hm. Dobry i basen. Będą atrakcje? Umiesz nurkować? Nic, może mnie w nocy przewiało i dlatego dymi. Zobaczymy jutro, jak nie minie to znowu L4 i cześć. Widziałam dzisiaj furgonetkę, która miała zamontowany na dachu ogromny sprzęt do baniek mydlanych. Jechali sobie dwaj panowie ulicą a bańki wszędzie. Super widok. Lubię ten basen bo i zjeżdżalnie i poleżeć na leżaku i bąbelki i podgrzewana woda. Nie umiem pływać nawet. Kurde to frajda dla dzieci taka furgonetka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Może salowa pomoże Nie szukam u niej pomocy Szanuje ją jako kobietę Ciebie nie, bo jesteś wredną suką I nie tylko Ty. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie szukam u niej pomocy Szanuje ją jako kobietę Ciebie nie, bo jesteś wredną suką I nie tylko Ty. Trudno. Niech cie tam wycisnie do szpiku żoneczka. Paa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2122 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Spaghetti .... napisał: Rozwód to gorszy problem ? Znasz prawo, więc nie ma problemu Czasem rozwód jest dka kogoś szczęściem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Trudno. Niech cie tam wycisnie do szpiku żoneczka. Paa Ok. Spoko, poradzę sobie Patrycja. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Czasem rozwód jest dka kogoś szczęściem Dlatego się przeprowadziłem i mam święty spokój już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 1 godzinę temu I do szynszyli jako mąż jeździłeś. No no brawo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: I do szynszyli jako mąż jeździłeś. No no brawo xD Fakt pojechałem, ale zakochałem się i tyle, po co do tego wracasz ? Jeden raz mnie skreślasz z tego powodu ? Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 1 godzinę temu Haha lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 1 godzinę temu Fajnie tam się bawicie wszyscy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 266 Napisano 1 godzinę temu Spadaj na drzewko Patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 59 Napisano 1 godzinę temu A zj3biscie nie narzekam dzis drugi raz zaplacilem czynsz za czerwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2122 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: A zj3biscie nie narzekam dzis drugi raz zaplacilem czynsz za czerwiec Zapłać trzeci raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2122 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Spaghetti .... napisał: Dlatego się przeprowadziłem i mam święty spokój już A to twoja pierwsza żona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 97 Napisano 1 godzinę temu Druga będzie teściowa jak u ridza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach