Kuń wylewa szambo w lesie 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: A może na żywo ją widziałem, skąd wiesz masz pewność ? Bo byś do niej kooorwa nie spermił jak zacofany w rozwoju goryl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu Nikogo nie obchodzi czyj smak poznałeś w realu i nikomu to nie imponuje. Konkretne zdjęcie jest omawiane a z faktami sie nie dysktutuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2149 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Noclegownia i przytułki dla bezdomych nie są rozwiazaniem problemów dla takich ludzi A co jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Przed chwilą, trębacz napisał: jełopie dostałeś przecież link do zdjęcia stockowego xD Wiem, ale Ty za to dostałeś potrójnego kosza od kobiet i nadal mordę drzesz do mnie Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu niesamowite bezdomny menel na forum żebra o to żeby go wziąć na kwadrat i tłumaczy że należy go traktować jakby był kimś obrażając przy tym innych xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu W jego głowie wszyscy sråja w nachy z zazdrości o jakieś randomki bo w realu jakiś typek się spotkał xD zawsze mnie to szczerze rozpjerdala. A ta podnieta wszechobecna Szynszyla jakby była jakaś miliarderka na miarę christiny onassis która zobaczyli i się zėsrali 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Wiem, ale Ty za to dostałeś potrójnego kosza od kobiet i nadal mordę drzesz do mnie od jakich kobiet znowu gościu ruuchałem tyle w życiu że zwyczajnie mi seks spowszedniał jest dla mnie tylko czynnością fizjologiczną i niczym nadzwyczajnym. seksem jarają się tylko odklejone prawiczki spermiące do bab takie jak ty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, trębacz napisał: niesamowite bezdomny menel na forum żebra o to żeby go wziąć na kwadrat i tłumaczy że należy go traktować jakby był kimś obrażając przy tym innych xD Widzisz do czego doszłedłeś ? a to dopiero początek twoich problemów za chamstwo, kłamstwo i ...oze w moim i innych kierunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu Tak bo to tak działa że za chamstwo i kłamstwo dopada cię słynna karma xD to mnie chyba jeszcze bardziej rozpjerdala u normikow gdy powtarzają pierdy o karmie a łeb mają w dupje na jej temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A co jest? Rząd w Polsce powinien zadwać o to, by na start od urodzenia każdy rodzic miał dach na głową dla siebie i swojego potomstwa, plus ludzie samotni również, a warunkiem tego ma być utrzymanie kwadratu, siebie i najbliższych. Wywalają miliardy na obcych, a dla swoich rodkaków nie mają nic. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Widzisz do czego doszłedłeś ? a to dopiero początek twoich problemów za chamstwo, kłamstwo i ...oze w moim i innych kierunku jakich problemów, co ty pierrdolisz. ty chyba autentycznie jesteś botem. martwy internet na pełnej kurrwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Rząd w Polsce powinien zadwać o to, by na start od urodzenia każdy rodzic miał dach na głową dla siebie i swojego potomstwa, plus ludzie samotni również, a warunkiem tego ma być utrzymanie kwadratu, siebie i najbliższych. Wywalają miliardy na obcych, a dla swoich rodkaków nie mają nic. tak, a najlepiej jeszcze żeby ci wódkę dawali i żebyś nie musiał pracować xDDDDDDDDDDDDDDD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu Haha jakie odklejenie xD to może niech rodzice rusza łbami a nie dùpami tylko i się zastanowić zanim naplodza kolejnych bezsensownych obywateli. Jeszcze może pałace zapewnić kazdemu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: W jego głowie wszyscy sråja w nachy z zazdrości o jakieś randomki bo w realu jakiś typek się spotkał xD zawsze mnie to szczerze rozpjerdala. A ta podnieta wszechobecna Szynszyla jakby była jakaś miliarderka na miarę christiny onassis która zobaczyli i się zėsrali Tak tak, wiemy zazdrośniku jaki zawisty cwel jesteś, więc skończ mnie cytować, bo kreska proszku na stole sama się nie wciągnie ćpunie i menelu Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Tak tak, wiemy zazdrośniku jaki zawisty cwel jesteś, więc skończ mnie cytować, bo kreska proszku na stole sama się nei wciągnie menelu Cokolwiek byś o mnie nie napisał to mje to jebje więc nie wysilaj się. Zarzucasz każdemu że do kobiet się odnosi jak do chùja lysego a ty co robisz sjebje? Od cweli mnie wyzywasz? Jesteś pjerdoleniety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Cokolwiek byś o mnie nie napisał to mje to jebje więc nie wysilaj się. Zarzucasz każdemu że do kobiet się odnosi jak do chùja lysego a ty co robisz sjebje? Od cweli mnie wyzywasz? Jesteś pjerdoleniety Pardą sorry do tego ... wyżej pisałem i pomyliłem osoby Boni także to tyle I tak piłem % dziś jeśli masz wątpliwości. Nie muszę kłamać i udawać greka. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Pardą sorry do tego ... wyżej pisałem i pomyliłem osoby Boni także to tyle Wyebane mam na twoje pardą sjebje. Dwulicowy zakłamany popjerdolencu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Wyebane mam na twoje pardą sjebje. Dwulicowy zakłamany popjerdolencu Ja też, ale przeprosiłem, bo ... się pomyliłem, więc nei podskakuj idjotko za bardzo bo mnie wkurzasz Szlafork załóż i do spania policjanto od siemiu boleści. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ja też, ale przeprosiłem, bo ... się pomyliłem, więc nei podskakuj idjotko za bardzo bo mnie wkurzasz Zjedz snickersa bo każdy ma w odbycie twoje urojenia. Naprawdę aż tak ci rozdelo ego jak flaki topielcowi i liczysz ze ktos będzie skakał jak salowa na chùju bunia bo cie wkurza? Masz ty tupet. Lub narcyzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 10 Napisano 1 godzinę temu Najlepsze, że koń zamiast napisać temu upoślakowi ,że to pierwsza lepsza fota stockowa to buduje te bujdy o seksi koniu Nic dziwnego że on wierzy że wieczorna wrzucała tu jakieś swoje szlafroki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu makaron został botem jak świrmo i madzia. chodzi i powtarza jakieś głupoty. bk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: Zjedz snickersa bo każdy ma w odbycie twoje urojenia. Naprawdę aż tak ci rozdelo ego jak flaki topielcowi i liczysz ze ktos będzie skakał jak salowa na chùju bunia bo cie wkurza? Masz ty tupet. Lub narcyzm Magda potrafi się odezwać z kulturą do każdego, a Ty jesteś hejterą razem z tymi wyżej i jeszcze udajesz, że wszystko jest w porządku. Kuźwa nie wierzę, że pracowałaś w policji z takim charakterem masakra Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Magda potrafi się odezwać z kulturą do każdego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu sam tu jestem jedynym biologicznym bytem reszta to boty beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Magda potrafi się odezwać z kulturą do każdego, a Ty jesteś hejterą razem z tymi wyżej i jeszcze udajesz, że wszystko jest w porządku. Kuźwa nie wierzę, że pracowałaś w policji z takim charakterem masakra Pomijam fakt że masz pojęcie o policji jak świnia o grzmocie. Zresztą chùj nie zamierzam więcej rozmawiać z dėbilami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu Śmiech na sali ogółem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2149 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Spaghetti .... napisał: Rząd w Polsce powinien zadwać o to, by na start od urodzenia każdy rodzic miał dach na głową dla siebie i swojego potomstwa, plus ludzie samotni również, a warunkiem tego ma być utrzymanie kwadratu, siebie i najbliższych. Wywalają miliardy na obcych, a dla swoich rodkaków nie mają nic. Dla bezdomnego pijaka nie powinno państwo za dużo dawać bo i dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Pomijam fakt że masz pojęcie o policji jak świnia o grzmocie. Zresztą chùj nie zamierzam więcej rozmawiać z dėbilami Miałem doczynienia z policją i znam fakty nie mity. Tylko ujami rzucasz we mnie zamiast normalnie pogadać jak kobieta. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Dla bezdomnego pijaka nie powinno państwo za dużo dawać bo i dlaczego? Jeśli ktoś nie chce to ok, ale jest masę pijaków i nie pijaków bezdomnych, którzy liczą na wsparcie i go nie mają. Większość ludzi przechodzi obojętnie i tylko wali tekstami zamiast pomóc. Zresztą po co ja piszę na kafe to. Zaraz hejterki typu krasnal i inni stwierdzą, że to nieprawda. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 19 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Dla bezdomnego pijaka nie powinno państwo za dużo dawać bo i dlaczego? Są ludzie co pomagają wyjść z takiego stanu fundacja, o ile chce taki człowiek skorzystac, przeważnie nie woli pić dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach