Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

4 minuty temu, Spaghetti .... napisał:

Noclegownia i przytułki dla bezdomych nie są rozwiazaniem problemów dla takich ludzi 😉 

A co jest?

Przed chwilą, trębacz napisał:

jełopie dostałeś przecież link do zdjęcia stockowego xD 

Wiem, ale Ty za to dostałeś potrójnego kosza od kobiet i nadal mordę drzesz do mnie :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti ....

niesamowite bezdomny menel na forum żebra o to żeby go wziąć na kwadrat i tłumaczy że należy go traktować jakby był kimś obrażając przy tym innych xD 

W jego głowie wszyscy sråja w nachy z zazdrości o jakieś randomki bo w realu jakiś typek się spotkał xD zawsze mnie to szczerze rozpjerdala. A ta podnieta wszechobecna Szynszyla jakby była jakaś miliarderka na miarę christiny onassis która zobaczyli i się zėsrali

• Haha 1

1 minutę temu, Spaghetti .... napisał:

Wiem, ale Ty za to dostałeś potrójnego kosza od kobiet i nadal mordę drzesz do mnie :classic_cool:

od jakich kobiet znowu gościu ruuchałem tyle w życiu że zwyczajnie mi seks spowszedniał jest dla mnie tylko czynnością fizjologiczną i niczym nadzwyczajnym. seksem jarają się tylko odklejone prawiczki spermiące do bab takie jak ty xD

Przed chwilą, trębacz napisał:

niesamowite bezdomny menel na forum żebra o to żeby go wziąć na kwadrat i tłumaczy że należy go traktować jakby był kimś obrażając przy tym innych xD 

Widzisz do czego doszłedłeś ? a to dopiero początek twoich problemów za chamstwo, kłamstwo i ...oze w moim i innych kierunku :classic_cool:

Tak bo to tak działa że za chamstwo i kłamstwo dopada cię słynna karma xD to mnie chyba jeszcze bardziej rozpjerdala u normikow gdy powtarzają pierdy o karmie a łeb mają w dupje na jej temat

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

A co jest?

Rząd w Polsce powinien zadwać o to, by na start od urodzenia każdy rodzic miał dach na głową dla siebie i swojego potomstwa, plus ludzie samotni również, a warunkiem tego ma być utrzymanie kwadratu, siebie i najbliższych. Wywalają miliardy na obcych, a dla swoich rodkaków nie mają nic.

Przed chwilą, Spaghetti .... napisał:

Widzisz do czego doszłedłeś ? a to dopiero początek twoich problemów za chamstwo, kłamstwo i ...oze w moim i innych kierunku :classic_cool:

jakich problemów, co ty pierrdolisz. ty chyba autentycznie jesteś botem. martwy internet na pełnej kurrwie 

Rząd w Polsce powinien zadwać o to, by na start od urodzenia każdy rodzic miał dach na głową dla siebie i swojego potomstwa, plus ludzie samotni również, a warunkiem tego ma być utrzymanie kwadratu, siebie i najbliższych. Wywalają miliardy na obcych, a dla swoich rodkaków nie mają nic.

tak, a najlepiej jeszcze żeby ci wódkę dawali i żebyś nie musiał pracować xDDDDDDDDDDDDDDD

• Haha 1

Haha jakie odklejenie xD to może niech rodzice rusza łbami a nie dùpami tylko i się zastanowić zanim naplodza kolejnych bezsensownych obywateli. Jeszcze może pałace zapewnić kazdemu xD 

4 minuty temu, WojciechWywaloński napisał:

W jego głowie wszyscy sråja w nachy z zazdrości o jakieś randomki bo w realu jakiś typek się spotkał xD zawsze mnie to szczerze rozpjerdala. A ta podnieta wszechobecna Szynszyla jakby była jakaś miliarderka na miarę christiny onassis która zobaczyli i się zėsrali

Tak tak, wiemy zazdrośniku jaki zawisty cwel jesteś, więc skończ mnie cytować, bo kreska proszku na stole sama się nie wciągnie ćpunie i  menelu :classic_cool:

Tak tak, wiemy zazdrośniku jaki zawisty cwel jesteś, więc skończ mnie cytować, bo kreska proszku na stole sama się nei wciągnie menelu :classic_cool:

Cokolwiek byś o mnie nie napisał to mje to jebje więc nie wysilaj się. Zarzucasz każdemu że do kobiet się odnosi jak do chùja lysego a ty co robisz sjebje? Od cweli mnie wyzywasz? Jesteś pjerdoleniety

1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał:

Cokolwiek byś o mnie nie napisał to mje to jebje więc nie wysilaj się. Zarzucasz każdemu że do kobiet się odnosi jak do chùja lysego a ty co robisz sjebje? Od cweli mnie wyzywasz? Jesteś pjerdoleniety

Pardą sorry do tego ... wyżej pisałem i pomyliłem osoby Boni także to tyle :classic_cool:

I tak piłem % dziś jeśli masz wątpliwości. Nie muszę kłamać i udawać greka.

Pardą sorry do tego ... wyżej pisałem i pomyliłem osoby Boni także to tyle :classic_cool:

Wyebane mam na twoje pardą sjebje. Dwulicowy zakłamany popjerdolencu

Wyebane mam na twoje pardą sjebje. Dwulicowy zakłamany popjerdolencu

Ja też, ale przeprosiłem, bo ... się pomyliłem, więc nei podskakuj idjotko za bardzo bo mnie wkurzasz :classic_cool:

Szlafork załóż i do spania policjanto od siemiu boleści.

Ja też, ale przeprosiłem, bo ... się pomyliłem, więc nei podskakuj idjotko za bardzo bo mnie wkurzasz :classic_cool:

Zjedz snickersa bo każdy ma w odbycie twoje urojenia. Naprawdę aż tak ci rozdelo ego jak flaki topielcowi i liczysz ze ktos będzie skakał jak salowa na chùju bunia bo cie wkurza? Masz ty tupet. Lub narcyzm

makaron został botem jak świrmo i madzia. chodzi i powtarza jakieś głupoty. bk. 

Zjedz snickersa bo każdy ma w odbycie twoje urojenia. Naprawdę aż tak ci rozdelo ego jak flaki topielcowi i liczysz ze ktos będzie skakał jak salowa na chùju bunia bo cie wkurza? Masz ty tupet. Lub narcyzm

Magda potrafi się odezwać z kulturą do każdego, a Ty jesteś hejterą razem z tymi wyżej i jeszcze udajesz, że wszystko jest w porządku. Kuźwa nie wierzę, że pracowałaś w policji z takim charakterem masakra 

Magda potrafi się odezwać z kulturą do każdego, a Ty jesteś hejterą razem z tymi wyżej i jeszcze udajesz, że wszystko jest w porządku. Kuźwa nie wierzę, że pracowałaś w policji z takim charakterem masakra 

Pomijam fakt że masz pojęcie o policji jak świnia o grzmocie. Zresztą chùj nie zamierzam więcej rozmawiać z dėbilami

16 minut temu, Spaghetti .... napisał:

Dla bezdomnego pijaka nie powinno państwo za dużo dawać bo i dlaczego?

6 minut temu, WojciechWywaloński napisał:

Pomijam fakt że masz pojęcie o policji jak świnia o grzmocie. Zresztą chùj nie zamierzam więcej rozmawiać z dėbilami

Miałem doczynienia z policją i znam fakty nie mity. Tylko ujami rzucasz we mnie zamiast normalnie pogadać jak kobieta.

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Jeśli ktoś nie chce to ok, ale jest masę pijaków i nie pijaków bezdomnych, którzy liczą na wsparcie i go nie mają.

Większość ludzi przechodzi obojętnie i tylko wali tekstami zamiast pomóc.

Zresztą po co ja piszę na kafe to. Zaraz hejterki typu krasnal i inni stwierdzą, że to nieprawda.

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Są ludzie co pomagają wyjść z takiego stanu fundacja, o ile chce taki człowiek skorzystac, przeważnie nie woli pić dalej. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się