Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, trębacz napisał: jeebać biedę niech giną pijaki Ciebie yebać trzeba pałą i to konkretnie za chamstwo głupku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu Każdy sam se los wybiera więc nie ma co się sråc znowuż nad sobą i innymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Kto Ci tak powiedział ćpunie Ty sam ? Beka to będzie, jak wylądujesz z niczym na ulicy i zobaczysz co oznacza szydzić z ludzi frajerze. sam przecież tutaj pisałeś że prawdziwy mężczyzna czasami musi wypić i nie będziesz nic tłumaczył jak dziecku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2149 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wiem, ale nie żartuj z bezdomnych, bo tacy ludzie cierpią i potrzebują wsparcia Alkohol nie jest pity bez powodu i nie przez wszystkich. Wiem tylko że taki bezdomny mógłby zamieszkać w noclegowni ale że pije to nie przyjmą go wiec jest bezdomny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu Menele najczęściej sami wybierają ze wola ciągnąć szoguna pod dino i sråc pod siebie aż grazyna drzwi zamyka zamiast iść do roboty za najnizsza jak miliony ludzi. Najłatwiej po cudze łapy wyciągać i jeszcze mieć pretensje ze cały świat nie głaszcze po jajach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ciebie yebać trzeba pałą i to konkretnie za chamstwo głupku. ura bura menelu nie sap bo zawału dostaniesz bk Edytowano 1 godzinę temu przez trębacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Każdy sam se los wybiera więc nie ma co się sråc znowuż nad sobą i innymi Nie, bo niektórzy tracą rodzinę w wypadku czy w innych okolicznościach i nie wszyscy dzwigają się z tego Policjantko psycholożko ponoć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, trębacz napisał: ura bura menelu nie sap bo zawału dostaniesz bk Nie martw się, tacy hejterzy ćpuny jak Ty kończą gorzej także morda psie i do budy bo Cię o zdanie nie prosiłem Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie, bo niektórzy tracą rodzinę w wypadku czy w innych okolicznościach i nie wszyscy dzwigają się z tego Policjantko psycholożko ponoć czyli są pizzdami, nie przeszli testu. są tacy co tracą wszystko i od nowa zaczynają bez żadnego chlania bo po prostu nie mają tego w naturze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie, bo niektórzy tracą rodzinę w wypadku czy w innych okolicznościach i nie wszyscy dzwigają się z tego Policjantko psycholożko ponoć Dobra skoncz się sråc i fantazjować. To brutalne acz świat sie nie kończy na naszych własnych tragediach i nikt nikogo głaskać po guczy nie będzie. Za dużo filmów ci wjechało na łeb. Końcówki nie skomentuje bo mnie nie interesują Twoje urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, trębacz napisał: czyli są pizzdami, nie przeszli testu. są tacy co tracą wszystko i od nowa zaczynają bez żadnego chlania bo po prostu nie mają tego w naturze. Ty stracisz wszystko za to chamstwo i brak szacunku do ludzi, więć wypyerdalaj stąd krasnal tracić kasę po zmarłym ojcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 10 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Spaghetti .... napisał: Byle, ale Ty masz uda osz Bosze kobietko no mega jarające jak słońce Kooorwa czy ty zaczaisz w końcu że to jest fota ściagnieta z netu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie martw się, tacy hejterzy ćpuny jak Ty kończą gorzej także morda psie i do budy bo Cię o zdanie nie prosiłem tak, siedź sobie i powtarzaj że skończę gorzej bo jedna z postaci które se tu wyprodukowałem jest ćpunem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ty stracisz wszystko za to chamstwo i brak szacunku do ludzi, więć wypyerdalaj stąd krasnal tracić kasę po zmarłym ojcu ja mam do ludzi szacunek, ale do przygłupich frajerów takich jak ty nie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu ale makaron podpalony agresywny menelbot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Przed chwilą, trębacz napisał: ja mam do ludzi szacunek, ale do przygłupich frajerów takich jak ty nie xD Ty jesteś frajerem i ćpunem mefedronie yebany i boisz się do Łodzi przyjechać Szczekaczu w necie kozaku za dwa grosze. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ty jesteś frajerem i ćpunem mefedronie yebany i boisz się do Łodzi przyjechać po chuuj ja mam do łodzi jechać przecież tam śmierdzi szczynami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu i obciętym napletkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Przed chwilą, trębacz napisał: po chuuj ja mam do łodzi jechać przecież tam śmierdzi szczynami Ty śmierdzisz szczynami i gównem we własnej Willi parchu Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu Ja jebje jakie to nudne. Wmawianie randomom z netu że się boją jechać na ustawkę w drugi koniec kraju z innym randomem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Wiem tylko że taki bezdomny mógłby zamieszkać w noclegowni ale że pije to nie przyjmą go wiec jest bezdomny Noclegownia i przytułki dla bezdomych nie są rozwiazaniem problemów dla takich ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 10 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Spaghetti .... napisał: Byle, ale Ty masz uda osz Bosze kobietko no mega jarające jak słońce Ileś wyników dla tego foto z pinteresta i fejsa jełopie patentowany cofnięty w rozwoju 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu w łodzi jak byłem to zawsze przejazdem straszliwa tam patologia się odprawiała w okolicach dworca głównego, miasto w polsce która ma najwięcej nowych przypadków hiv statystycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Noclegownia i przytułki dla bezdomych nie są rozwiazaniem problemów dla takich ludzi a co chcesz żeby jakaś kafeterianka cię przygarnełą do siebie? to ty taki kalibabka internetowy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 10 Napisano 1 godzinę temu Dotarło kooorwa czy dalej ni chuuja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu Nic nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu forum dla botów zaróna magdobot jak i menelobot są jacyś odklejeni xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Ileś wyników dla tego foto z pinteresta i fejsa jełopie patentowany cofnięty w rozwoju A może na żywo ją widziałem, skąd wiesz masz pewność ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 10 Napisano 1 godzinę temu Masz swoją Magdę salową przyjeeeebie https://www.itatiaia.com.br/porlucasmachado/como-funcionam-as-praias-de-nudismo-e-quais-sao-as-principais-do-brasil/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: A może na żywo ją widziałem, skąd wiesz masz pewność ? jełopie dostałeś przecież link do zdjęcia stockowego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach