Makaron ..... 45 Napisano sobota o 21:21 (edytowany) Wieje na kafe psem... więc zagramy muze Edytowano sobota o 21:21 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 21:32 Słyszałem, że jest tutaj kibel? Chciałem się tylko odlać i uciekam siiiiiii... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano sobota o 21:35 1 minutę temu, Wywalony0dbyt napisał: 🧻 ciśnij smialo Gdzie jest przez Ciebie Magda Salowa Patrycja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano sobota o 21:37 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano sobota o 21:37 (edytowany) 1 minutę temu, Wywalony0dbyt napisał: Mam to w dupje Wiem, ale ja nie czerwony szlafroku Edytowano sobota o 21:37 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano sobota o 21:40 3 minuty temu, G. Sterling napisał: Gina słoneczko bellissima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 21:41 7 minut temu, Wywalony0dbyt napisał: 🧻 ciśnij smialo Kurde, cała deskę obsikalem i co teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano sobota o 21:44 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Gina słoneczko bellissima Uhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 21:50 8 minut temu, Wywalony0dbyt napisał: Wytrzyj Niech woźny wyciera, ja zwiewam stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano sobota o 21:58 6 minut temu, Wywalony0dbyt napisał: Nie ma kto wylizać. Lysa pewnie w egipcie Masz dość bujną fryzurę nie szkoda Ci stracić włosów za te życzenia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:01 1 minutę temu, Wywalony0dbyt napisał: Nie Podziel się włosami z Madzią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano sobota o 22:02 (edytowany) 2 minuty temu, Wywalony0dbyt napisał: Nie Więc życzę Ci byś zmądrzała i miała nadal włosy Dla twojego kolegi wyżej już za póżno na to. Edytowano sobota o 22:02 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:02 Przed chwilą, Wywalony0dbyt napisał: A co ja jestem fundacja włosów Co on bredzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano sobota o 22:04 Przed chwilą, Wywalony0dbyt napisał: Nie potrzebuje twoich życzeń. To tylko włosy więc co sie srąsz. Twój łeb? Po co więc wchodzicie w mój temat, hejtować jak zwykle, bo tylko na to was stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano sobota o 22:04 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Więc życzę Ci byś zmądrzała i miała nadal włosy Dla twojego kolegi wyżej już za póżno na to. Wierzysz że jak sie obetnie to sie głupieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:05 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Po co więc wchodzicie w mój temat, hejtować jak zwykle, bo tylko na to was stać Bo my tu rządzimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano sobota o 22:06 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Co on bredzi? Ty jesteś kaktus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano sobota o 22:06 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wierzysz że jak sie obetnie to sie głupieje Nie, wierzę, że jak zmądrzeje to i włosy zachowa, bo wyzywa od łysych kobietę która ma włosy i resztę na swoim miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano sobota o 22:07 (edytowany) 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Bo my tu rządzimy. Nie rozmawiam z Tobą sprzedawczyku, więc nie cytuj mnie i rządzić to sobie możesz własną dupą Edytowano sobota o 22:07 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:07 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ty jesteś kaktus Jestem iluzją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:08 Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Nie rozmawiam z Tobą sprzedawczyku, więc nie cytuj mnie i rządzić to sobie możesz własną dupą Nie fikaj Kudłaty. Nie ta liga. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano sobota o 22:09 Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Nie fikaj Kudłaty. Nie ta liga. Fikasz Ty obszczańcu i wracaj do Iskry może znów pojęczysz przez telefon.. a nie czekaj, Ona woli Lexa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano sobota o 22:10 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Nie, wierzę, że jak zmądrzeje to i włosy zachowa, bo wyzywa od łysych kobietę która ma włosy i resztę na swoim miejscu Często łysy mądry jest tylko włosy wypadły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano sobota o 22:11 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Jestem iluzją. Iluzja co ma horrory sny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:13 Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Fikasz Ty obszczańcu i wracaj do Iskry może znów pojęczysz przez telefon.. a nie czekaj, Ona woli Lexa Ja sobie jajcury kręcę, a ty zgrywasz fifarafa po %. Zazdrościsz? Kogo ona woli, to jej sprawa, więc daruj sobie tanie zagrywki, bo mnie to nie rusza. "dotknalem jej"? czy jak to leciało pimpek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:14 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Iluzja co ma horrory sny Jakiś segzuakny by się przydał dla odmiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:15 Przed chwilą, Wywalony0dbyt napisał: A ty też czułeś zapach iskry? Matko. Nie będę publiczne o tym gadał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano sobota o 22:15 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Ja sobie jajcury kręcę, a ty zgrywasz fifarafa po %. Zazdrościsz? Kogo ona woli, to jej sprawa, więc daruj sobie tanie zagrywki, bo mnie to nie rusza. "dotknalem jej"? czy jak to leciało pimpek? Nie dotkąłeś, bo nawet do niej nie pojechałeś amacie za dwie dychy na piwo, więc sklej ...e i morda psie, bo zaczepiasz mnie bez powodu to masz i dobrze Ci, bo nawet Ela woli innego niż Ty i ma wyebane na twoje bliki biedaku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano sobota o 22:16 5 minut temu, Onaaaa napisał: Często łysy mądry jest tylko włosy wypadły. Jest, ale nie Boni, która ma walory, a hejtuje Magde z innych powodów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:17 Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Nie dotkąłeś, bo nawet do niej nie pojechałeś amacie za dwie dychy na piwo, więc sklej ...e i morda psie, bo zaczepiasz mnie bez powodu to masz i dobrze Ci, bo nawet Ela woli innego niż Ty i ma wyebane na twoje bliki biedaku Chciałem, ale nie wszystko zależy ode mnie. Jak obrażasz to myślisz, że jesteś groźniejszy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach