Pejsar 2 Napisano niedziela o 22:24 Przed chwilą, Wywalony0dbyt napisał: Renty babki chyba kanalio Dostaję rentę chorobą za autyzm, już 50 lat na tym ciągne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 34 Napisano niedziela o 22:24 3 minuty temu, Pejsar napisał: Z Jeżową się spotkałem nie raz, w końcu odwiedzała mnie w więzieniu A z tobą nikt nie chce bo masz schizofrenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 22:25 Kuurwa, już po północy, a ja jutro nie wstanę do pracy, i za co ja obstawię bukmachera i argentynę, jak nie ukradnę sobie katalizatora... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano niedziela o 22:27 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Każdy toto goni bo schizol jest uciążliwy i pozostała wegetacja w namiocie Zosia była i ślub w grze ale widocznie już jest rozwód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 22:27 Przed chwilą, Wywalony0dbyt napisał: Nudzicie zgredy To podżongluj nam stara babo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 22:28 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zosia była i ślub w grze ale widocznie już jest rozwód. Ale szczęściarz z tego Filipa, ja nigdy nie wezmę z nikim ślubu i się nie rozmnożę, mimo genów samca alfa i tutek jukońskich na koncie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 22:29 Przed chwilą, Wywalony0dbyt napisał: Twoimi jajami Mnie wykastrowali w więzieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 34 Napisano niedziela o 22:32 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zosia była i ślub w grze ale widocznie już jest rozwód. Kto z takim czubem wytrzyma i po co toto żyje, bo się męczy tylko Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano niedziela o 22:34 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Kto z takim czubem wytrzyma i po co toto żyje, bo się męczy tylko Dobranoc Miłych snów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2303 Napisano niedziela o 22:35 9 minut temu, Pejsar napisał: Kuurwa, już po północy, a ja jutro nie wstanę do pracy, i za co ja obstawię bukmachera i argentynę, jak nie ukradnę sobie katalizatora... Więc idz spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 23:00 25 minut temu, Onaaaa napisał: Więc idz spać. Nie chce mi się, mów tak swojemu brajankowi, ritardzico. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 2 Napisano niedziela o 23:01 29 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Kto z takim czubem wytrzyma i po co toto żyje, bo się męczy tylko Dobranoc Idź tam już spać, bo jutro kołchoz o 6 rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach