Pulsaŕ 13 Napisano poniedziałek o 20:24 2 minuty temu, G. Sterling napisał: Jak się pojawiła? Przecież ona tu była 3 doby ciągiem, może z 3 godzinną przerwą na sen. Kto normalny w tym czasie nawali ponad 2k postów z różnych kont, podobno pracując? Pewnie pracuje w tym samym mowie co ty perełko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2299 Napisano poniedziałek o 20:25 2 minuty temu, G. Sterling napisał: Da ktoś translator? Już tłumaczę: Wciągnął coś i jutro już nie wejdzie w to coś co zajęło mu pół dnia bo nie jest głupi. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2299 Napisano poniedziałek o 20:26 13 minut temu, Pulsaŕ napisał: Zabierz nazyczonego do lekarza Nie ma potrzeby bo nie ma gorączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 30 Napisano poniedziałek o 20:27 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie musisz bo in więcej wariatów rym śmieszniej Nie zgadzam się , bo co za dużo to niezdrowo i wiesz jak lubię normalność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 30 Napisano poniedziałek o 20:28 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Już tłumaczę: Wciągnął coś i jutro już nie wejdzie w to coś co zajęło mu pół dnia bo nie jest głupi. Na bezrobociu to on tam nie ma za dużo obowiązków tylko papu i spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano poniedziałek o 20:28 7 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: widzialem jak ja wyjasnialas z dumbo i koniem caly dzien nawalayscie a jak sie pojawila to nagle w krzaki hop etam nie wiem kto zrobil hop w krzaki bo ja to sobie pisalam ile sie dalo i jak mi cos przyszlo do glowy to pisalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano poniedziałek o 20:29 5 minut temu, Pulsaŕ napisał: Pewnie pracuje w tym samym mowie co ty perełko Zjedliby ją tam żywcem. Do tego trzeba mieć psychę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 30 Napisano poniedziałek o 20:30 10 minut temu, G. Sterling napisał: Obraziła to się chyba twoja tutti, bo została wielokrotnie pojaśniona podczas swoich ataków. 🫧 Zjazd ma teraz jak nawalała dwie z okładem albo trzy doby non stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
admin nerwica.com 2 Napisano poniedziałek o 20:33 13 minut temu, G. Sterling napisał: Obraziła to się chyba twoja tutti, bo została wielokrotnie pojaśniona podczas swoich ataków. 🫧 Przepraszam bardzo to już jest moja tutti 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsaŕ 13 Napisano poniedziałek o 20:34 3 minuty temu, G. Sterling napisał: Zjedliby ją tam żywcem. Do tego trzeba mieć psychę. Huh no ba. Ty masz taką psyche ze mogłabyś u sysia pod cela pracowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2299 Napisano poniedziałek o 20:36 7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie zgadzam się , bo co za dużo to niezdrowo i wiesz jak lubię normalność. Ja tak lubię pół na pół i daj trochę sie pośmiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 36 Napisano poniedziałek o 20:36 a jednak znowu mamy komplet i schizol i menel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach