Margherite 100 Napisano 7 godzin temu ....żyje Seven, gdzie przebywa Endriu, gdzie jest Ptrokrotka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 100 Napisano 7 godzin temu Miało być Pstrokrotka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 13 Napisano 7 godzin temu Jeżeli ksiądz nie chował, to żyją i mają się jak pączki w maśle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2287 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Margherite napisał: ....żyje Seven, gdzie przebywa Endriu, gdzie jest Ptrokrotka? Żyje Seven i dziś nawet była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2287 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jeżeli ksiądz nie chował, to żyją i mają się jak pączki w maśle. Mogli zaginać i są w ktokolwiek widział ktokolwiek wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 13 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mogli zaginać i są w ktokolwiek widział ktokolwiek wie. Hanys endriu może zaginąć, bo naziol, ale te dwie jak najbardziej mogą nadać koloru w deszczowy wieczór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 13 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Żyje Seven i dziś nawet była Pewnie odjechana jak zwykle i tyle ją widzieli. Obstawiłaś Francję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2287 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Hanys endriu może zaginąć, bo naziol, ale te dwie jak najbardziej mogą nadać koloru w deszczowy wieczór. W słoneczny też a nawet bardziej bo można gdzieś wyskoczyć w ładną pogodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2287 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Pewnie odjechana jak zwykle i tyle ją widzieli. Obstawiłaś Francję Dostała to co chciała tzn. zdjecie nogi i poszła ale mówiła że wróci potem Tak a ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koszmar z Whitehorse 1 Napisano 6 godzin temu Niektórzy z tych, których wymieniono mogli kojfnąć ze starości, tak się już zdarzyło np. shatynowi z ogólnej i jego wiernej kumpeli od politycznych przepychanek otulonej snem. 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Hanys endriu może zaginąć, bo naziol, ale te dwie jak najbardziej mogą nadać koloru w deszczowy wieczór. Nie znasz dnia ani godziny jukońska żmijo, kiedy uderzę znienacka w twój najczulszy punkt, czyli farfelune jeżowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam kwękasz, DumbPusia? 6 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Koszmar z Whitehorse napisał: Niektórzy z tych, których wymieniono mogli kojfnąć ze starości, tak się już zdarzyło np. shatynowi z ogólnej i jego wiernej kumpeli od politycznych przepychanek otulonej snem. Nie znasz dnia ani godziny jukońska żmijo, kiedy uderzę znienacka w twój najczulszy punkt, czyli farfelune jeżowej. Jeżowa Allan Poe to akurat ma jądra a nie farfelune i to dosyć owłosione 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 13 Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, Koszmar z Whitehorse napisał: Niektórzy z tych, których wymieniono mogli kojfnąć ze starości, tak się już zdarzyło np. shatynowi z ogólnej i jego wiernej kumpeli od politycznych przepychanek otulonej snem. Nie znasz dnia ani godziny jukońska żmijo, kiedy uderzę znienacka w twój najczulszy punkt, czyli farfelune jeżowej. Wiem wiem jak ci mama bileta kupi na busa ,to przyjedziesz i mnie rozliczysz ukrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 13 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Onaaaa napisał: Dostała to co chciała tzn. zdjecie nogi i poszła ale mówiła że wróci potem Tak a ty Ja mam bardziej wyżyłowane,a resztę kości i skóra. Tyż bo chce pomnożyć, a jak nie wejdzie , to nadzieja w mojej ukochanej Argentynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 13 Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, Onaaaa napisał: W słoneczny też a nawet bardziej bo można gdzieś wyskoczyć w ładną pogodę Lubię deszcz bo tylko on na mnie leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 13 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Co tam kwękasz, DumbPusia? napisał: Jeżowa Allan Poe to akurat ma jądra a nie farfelune i to dosyć owłosione 🫢 Ma kobiecość bardzo ładną fizycznie i psychicznie . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2287 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ja mam bardziej wyżyłowane,a resztę kości i skóra. Tyż bo chce pomnożyć, a jak nie wejdzie , to nadzieja w mojej ukochanej Argentynie. Żeby coś było między skórą i kośćmi bo inaczej byś padł i nie wstał dużo ruchu na nogach to i wyżyłowane Ja też na Argentynę ale Anglia też może nieźle zagrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2287 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Lubię deszcz bo tylko on na mnie leci. Przynajmniej nie musisz odpisywać na jego wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 13 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Żeby coś było między skórą i kośćmi bo inaczej byś padł i nie wstał dużo ruchu na nogach to i wyżyłowane Ja też na Argentynę ale Anglia też może nieźle zagrać. Wiesz że mam niski poziom tkanki tłuszczowej, bo to już takie geny i mogę jedynie mięśnie budować. Zobaczymy i będzie nerwówka, ale lepiej się wtedy ogląda i kończę z piłką no chyba że będziesz chciała pograć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 13 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Przynajmniej nie musisz odpisywać na jego wiadomości Lubię to zdrowy deszcz o tej porze aż kaptur zrzuciłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszyna do plucia jadem 1 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Wiem wiem jak ci mama bileta kupi na busa ,to przyjedziesz i mnie rozliczysz ukrze. To nie jest konto moona psi dzyndzlu, a to onucowanie cię jeszcze zgubi. Trochę rdzennych Rosjan mieszka w Polsce i byś się zdziwił, że zamiast ci w tym przyklasnąć, obskoczyłeś w... Januszu podlaski xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano 5 godzin temu Koszmar z Whitehorse Siur używał takiego wyrażenia ale chûj knows Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 13 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, maszyna do plucia jadem napisał: To nie jest konto moona psi dzyndzlu, a to onucowanie cię jeszcze zgubi. Trochę rdzennych Rosjan mieszka w Polsce i byś się zdziwił, że zamiast ci w tym przyklasnąć, obskoczyłeś w... Januszu podlaski xD Jakbyś się nie podszywał i nie miał obsesji na moim punkcie, to nikt by cię nie podejrzewał niebieska karto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 13 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, dumbusia napisał: Koszmar z Whitehorse Siur używał takiego wyrażenia ale chûj knows Jak dla mnie tak samo chorzy na głowę więc co za różnica który to zjep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano 5 godzin temu Czemu oshee reklamuje niebieska linia nie dosyć że guwno przesłodzone to numer na niebieska linia na etykiecie nie rozumiem tego chwytu marketingowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak dla mnie tak samo chorzy na głowę więc co za różnica który to zjep Ja to jestem zawiedziona że profesorek i taki abuzyw ale różni som jak wszędzie, normalnych też widziałam tylko tutaj same zwyrole seksualne niestety Edytowano 5 godzin temu przez dumbusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 13 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, dumbusia napisał: Czemu oshee reklamuje niebieska linia nie dosyć że guwno przesłodzone to numer na niebieska linia na etykiecie nie rozumiem tego chwytu marketingowego A niedobre to jest niezależnie od koloru i już wolę wodę gazowaną z jakimś sokiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 13 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, dumbusia napisał: Ja to jestem zawiedziona że profesorek i taki abuzyw ale różni som jak wszędzie, normalnych też widziałam tylko tutaj same zwyrole seksualne niestety Kiedyś była afera jak jakaś profesorka czegoś okazała się być obleśną hejterą coś w stylu wieczornej. Na ogół udają prawych i tacy najgorsi są w typie krew wypiją a dziury nie zrobią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 487 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Margherite napisał: Miało być Pstrokrotka Jestem, żyję, ale co to za życie Dzisiejszy dzień spędziłam w domu i zajrzałam tu z doskoku. Trafiłam na kolejną przepychankę: jestem ładniejsza, młodsza, mam zajebiste życie. Że tak powiem, nie miałam z czym się wstrzelić w rozmowę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 19 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Koszmar z Whitehorse napisał: Niektórzy z tych, których wymieniono mogli kojfnąć ze starości, tak się już zdarzyło np. shatynowi z ogólnej i jego wiernej kumpeli od politycznych przepychanek otulonej snem. Nie znasz dnia ani godziny jukońska żmijo, kiedy uderzę znienacka w twój najczulszy punkt, czyli farfelune jeżowej. kto ci jukon powiedzial ze otulona nie zyje ? az tyle raczej nie pila zeby sie zapic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 31 Napisano 5 godzin temu A czekaj no siur by chyba nie miał wiedzy o jakichś otulonych alkoholem shatynach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach