eRCe 50 Napisano 20 godzin temu Ach były te marzenia... Ale Hiszpania była po prostu lepsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 3 Napisano 20 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 3 Napisano 20 godzin temu A teraz możecie się rozejść bo jutro do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 38 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajā napisał: A teraz możecie się rozejść bo jutro do roboty Dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 40 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajā napisał: A teraz możecie się rozejść bo jutro do roboty Kto musi parobić, ten musi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 3 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: Dziś A no tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 38 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, eRCe napisał: Ach były te marzenia... Ale Hiszpania była po prostu lepsza. Pisałam, że 1:0 wygra Hiszpania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 50 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, KibicowałamNorwegii napisał: Pisałam, że 1:0 wygra Hiszpania Byś postawiła, byś była majętna jak ciotka Leżaka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 38 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, eRCe napisał: Byś postawiła, byś była majętna jak ciotka Leżaka Postawiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJajā napisał: A teraz możecie się rozejść bo jutro do roboty Co ze ślubem z Malowanym będzie czy nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 3 Napisano 20 godzin temu Za 4 lata będzie 2030 i będziemy stare jeszcze bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 3 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Co ze ślubem z Malowanym będzie czy nie ? Już po rozwodzie i nie interesuj sie Edytowano 20 godzin temu przez WywaloneJajā Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 38 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Co ze ślubem z Malowanym będzie czy nie ? Fifi się już rozwiódł Jego małżeństwo trwało 6 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: Już po rozwodzie i nie interesuj sie Szybko... ok dobranoc Patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 50 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, KibicowałamNorwegii napisał: Fifi się już rozwiódł Jego małżeństwo trwało 6 dni Jak u Forresterów xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, KibicowałamNorwegii napisał: Fifi się już rozwiódł Jego małżeństwo trwało 6 dni Przynajmniej miał 6 dni, a Boni tylko jedną noc nawet nie Kuźwa, a miałem być didżejem na ich ślubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 38 Napisano 20 godzin temu Ale Hiszpania będzie dziś świętować i chlać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 3 Napisano 20 godzin temu Wiocha na maxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 38 Napisano 20 godzin temu Dzięki tym mistrzostwom, wyłapałam magiczne słowa i można zrobić z nich nowy nick Penetrująca sytuacja i penetrująca piłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, KibicowałamNorwegii napisał: Dzięki tym mistrzostwom, wyłapałam magiczne słowa i można zrobić z nich nowy nick Penetrująca sytuacja i penetrująca piłka Penetracja i romantyczna kolacja, myśle, że to pociągniemy Mam nadzieje, że potrafisz gotować Edytowano 20 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 3 Napisano 20 godzin temu Ale krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, WywaloneJajā napisał: Ale krindz Straszny, gdzie masz męża ? Uciekł ... Edytowano 20 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 3 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Straszny, gdzie masz męża ? Uciekł ... Salowa nawet go czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajā napisał: Salowa nawet go czuje Bo ma, a Malowany Ci uciekł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 3 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: Bo ma, a Malowany Ci uciekł Co ma? Idz spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, WywaloneJajā napisał: Co ma? Idz spac Męża, a Ty jesteś zakochana dlatego olałaś go przed ołtarzem Dobranoc Edytowano 20 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 3 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Męża, a Ty jesteś zakochana dlatego olałaś go przed ołtarzem A ty chory psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, WywaloneJajā napisał: A ty chory psychicznie Ile razy jeszcze mi dowalisz hejtem zanim stwierdzisz, że mam racje ? Edytowano 20 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 3 Napisano 20 godzin temu No potwierdzam że masz coś z głową co mam zrobić. Idz stąd bo robota czeka lysa tez cie olala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: No potwierdzam że masz coś z głową co mam zrobić. Idz stąd bo robota czeka lysa tez cie olala Z głową to Ty masz od lat kowbojko Robota to głupota, a Magda ma faceta i nie musi ze mną flirtować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach