Kawusia na CPN 4 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Outlawed napisał: Morda cieciówo. Pyzo jeżycka buhaha. Hau hau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Outlawed napisał: Dobra paryska, skończ pajacować, zielona godzina się skończyła, więc bierz pod pachę swojego wiernego gremlina mapeta i wyqrwiaj na nerwice. Ino roz. W podskokach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Kawusia na CPN napisał: Koniecznie dołącz ten post jak będziesz wystosowywać pismo do Amnesty International o niesłusznym potraktowaniu banem na forum o kupie Ale ty jesteś żałosna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 383 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Manekin napisał: Puszcza jakieś wysrywy w eter, a ja mam się zastanawiać, czy to do mnie A czemu się zastanawiasz jak nie do ciebie od razu widać chyba Co tam u iskry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 383 Napisano 2 godziny temu A o co jest walka było o peepe qwerty teraz o co 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Outlawed napisał: Ale ty jesteś żałosna. Coś jeszcze madam szlam? Pisz to pismo do władz, bo jeszcze sie przedawni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Outlawed napisał: Ale ty jesteś żałosna. Rzuj 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, szmul napisał: A czemu się zastanawiasz jak nie do ciebie od razu widać chyba Co tam u iskry Szuka uwagi, ale jej nie dostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 383 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Manekin napisał: Bo ja pisałem o przyjacielu i też wspominałaś o tym pod moim komentarzem. To już nie do mnie takie pytania. A to ja kontynuowałam o libedzie że taki knur ze wscieklizna i to że się go toleruje i głaszcze żeby nie dostał ślinotoku nie znaczy że się go darzy sympatią tylko wie się jak postępować z takimi rozwydrzonymi agresywnymi bachorami huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 383 Napisano 2 godziny temu Że Jeżowa niby twierdzi że to przyjaciel no nie sadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu Uch moje modły zostały spelnione. Wjechała zupka krem z pietruszki. 1800 g białka i 100 procent cukru w cukrze. A wy jak kochani, jakie obiadki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Manekin napisał: Ramen z biedry, a na kolację dopcham się bobem. Wspaniale! Jakies plany na weekend? Ostrzykujemy sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Manekin napisał: Ramen z biedry, a na kolację dopcham się bobem. Jesteś taki odważny, zawsze chciałam isc do biedry, ale nie miałam odwagi i za długo zwlekałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 160 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Kawusia na CPN napisał: Uch moje modły zostały spelnione. Wjechała zupka krem z pietruszki. 1800 g białka i 100 procent cukru w cukrze. A wy jak kochani, jakie obiadki? Klops ogórek kasza gryczana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Manekin napisał: Ramen z biedry, a na kolację dopcham się bobem. No i najważniejsze - ile to będzie białka w gramach?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Klops ogórek kasza gryczana Ale kochani białeczko w gramach od razu podajemy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 383 Napisano 2 godziny temu Wyzal się kochana i wyrzygaj jesteś w bezpiecznej przestrzeni 🧸 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 160 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Ale kochani białeczko w gramach od razu podajemy tak Nie mam pojęcia kulturystyka mnie ostatnio interesowała 20lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Wyzal się kochana i wyrzygaj jesteś w bezpiecznej przestrzeni 🧸 Ale tekstow nie kradniemy pipusiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu Załatwiłam ci ze lezak rozważy twoj powrot wiec może trochę grzeczniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Wyzal się kochana i wyrzygaj jesteś w bezpiecznej przestrzeni 🧸 Piłke z jelit może kopnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Nie mam pojęcia kulturystyka mnie ostatnio interesowała 20lat temu Jak to nie wiesz? Ja sie tak nie bawie, skad będę wiedziała ze wygrałam jak wy tego nie podajecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 383 Napisano 2 godziny temu Jak ci napisze coś w stylu sprdalaj paryska tutko to zrobisz mi dziesięć podszywow po alkoholu? Będziesz miała jak się wykazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Jak ci napisze coś w stylu sprdalaj paryska tutko to zrobisz mi dziesięć podszywow po alkoholu? Będziesz miała jak się wykazać Pipusiu ty sama dla siebie jesteś najlepszym podszywem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Jak ci napisze coś w stylu sprdalaj paryska tutko to zrobisz mi dziesięć podszywow po alkoholu? Będziesz miała jak się wykazać tylko Leżak jest zainteresowany tymi rzygowinami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu Ale nudne te seksualistyczne psiochy. Jedna na piłce z jelit zafiksowana drugą ma paranoje ze jej ukradnom muna. Moim flakom czegoś zabraklo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BellaS napisał: tylko Leżak jest zainteresowany tymi rzygowinami A na drugim miejscu kręcisz sie ty jak podstarzały sep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 160 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Jak to nie wiesz? Ja sie tak nie bawie, skad będę wiedziała ze wygrałam jak wy tego nie podajecie? A po co to liczyć jak facet kogut to i tak urośnie od zastrzykow w doope Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Ale nudne te seksualistyczne psiochy. Jedna na piłce z jelit zafiksowana drugą ma paranoje ze jej ukradnom muna. Moim flakom czegoś zabraklo Totalny bezbek. I ta piłka ze skrzydłami. Co to ma do jelit? Graza jeszcze ej aja nie opanowała, może jakis gach będzie chętny pomoc w tak ważnej sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BellaS napisał: tylko Leżak jest zainteresowany tymi rzygowinami No i twój trener z żabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach