Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Właśnie juz mi trochę bokiem wychodzi to azjatyckie i glutaminian sodu mam ochotę na fasolkę Taką po bretońsku? To jest myśl! Zrobię na obiad. Dawno nie jadłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Szlag by w końcu trafił te diody! Bo ci żyła pęknie i dostaniesz orgazmu. Rumien objął cała głowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Dioda w Tv u Krzysia? Na pasku adresu sygnał od kosmitów. U ciebie nie mogą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Miga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: W sensie ze ci sie sni jak chleje? Kurczę taki odwyk od forum zaliczyłeś i nadal nie wypadłam ci z głowy? Jesteś chyba najdłużej chodzącym za mną adoratorem Teraz już rozumiem dlaczego nie rozumiesz sensu dziewięćdziesięciu procent tutejszych postów Współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mapet napisał: Na pasku adresu sygnał od kosmitów. U ciebie nie mogą? Ja widze w swojej diodzie w tv cały pokoj Krzysia z diodami, ale nie widze dokładnie, co on ma w swojej diodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Teraz już rozumiem dlaczego nie rozumiesz sensu dziewięćdziesięciu procent tutejszych postów Współczuję. Jak to, myslalam ze każda krytyka i zaczepne posty świadczą albo o zazdrosci albo o milosci. To działa tylko w 1 stronę? I fakt faktem jesteś najwierniejszym z adoratorów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Bo ci żyła pęknie i dostaniesz orgazmu. Rumien objął cała głowę Szyję też! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Ja widze w swojej diodzie w tv cały pokoj Krzysia z diodami, ale nie widze dokładnie, co on ma w swojej diodzie Ja widzę że teraz karmi amstafy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Ja widze w swojej diodzie w tv cały pokoj Krzysia z diodami, ale nie widze dokładnie, co on ma w swojej diodzie Nigdy nie kupuj pokątnie gorzoły! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Na pasku adresu sygnał od kosmitów. U ciebie nie mogą? Ja w pasku przeglądarki widze tylko twarze kafeterian. Mieczycho już pijane sie gibie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mapet napisał: Ja widzę że teraz karmi amstafy Ja widze jak poleruje katalizator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Szyję też! Trochę już zwisa z racji wieku. Mało apetyczne nie mówiąc już o orgazmach. Tak że wybacz. Dumbusia bierze po same bule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nigdy nie kupuj pokątnie gorzoły! Chyba w zyciu wódki nie kupiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Jak to, myslalam ze każda krytyka i zaczepne posty świadczą albo o zazdrosci albo o milosci. To działa tylko w 1 stronę? I fakt faktem jesteś najwierniejszym z adoratorów Tak do tego podchodzisz? Fajnie! Podchodzisz na bosaka czy w butach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Tak do tego podchodzisz? Fajnie! Podchodzisz na bosaka czy w butach? Jak mnie przestaniesz na chwile wkoorwiac to ci polecę dobra knajpę w katosach. Wezmiesz sobie śląska gwiozde na spytki i ocenisz czy botoks sie przyjął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Tak do tego podchodzisz? Fajnie! Podchodzisz na bosaka czy w butach? Ona tylko powtarza za mądrzejszymi i bardziej zdystansowanymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Ja w pasku przeglądarki widze tylko twarze kafeterian. Mieczycho już pijane sie gibie To nie gibanie a kręcenie bioderkami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Trochę już zwisa z racji wieku. Mało apetyczne nie mówiąc już o orgazmach. Tak że wybacz. Dumbusia bierze po same bule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: To nie gibanie a kręcenie bioderkami! Przystopuj bo dziwna ta lambada frykcyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mapet napisał: Ona tylko powtarza za mądrzejszymi i bardziej zdystansowanymi. I sympatycznymi. Ze zdrowym podejsciem do forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Jak mnie przestaniesz na chwile wkoorwiac to ci polecę dobra knajpę w katosach. Wezmiesz sobie śląska gwiozde na spytki i ocenisz czy botoks sie przyjął Dziedzko! Ty ze mną chcesz gadać o katowickich knajpach?! Lubię poje/bane kobiety, ale nie przesadzaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Tak do tego podchodzisz? Fajnie! Podchodzisz na bosaka czy w butach? Czy nie wystarczy na dziś jednego fetyszysty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: I sympatycznymi. Ze zdrowym podejsciem do forum Te mądrości nie brzmią dobrze w naszych gębach plugawych. Prawda jest tylko gdy kto inny ja wygłasza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Dziedzko! Ty ze mną chcesz gadać o katowickich knajpach?! Lubię poje/bane kobiety, ale nie przesadzaj! Ty sie nie znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Miecz napisał: Szyję też! Też stwierdziłam dzisiaj lekki rumień na szyi. Widocznie piłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 380 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Mapet napisał: Trochę już zwisa z racji wieku. Mało apetyczne nie mówiąc już o orgazmach. Tak że wybacz. Dumbusia bierze po same bule masz w tym wieksze doswiadczenie na pewno:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Ona tylko powtarza za mądrzejszymi i bardziej zdystansowanymi. A to są tutaj mądrzejsi od niej? Nie wiedziałem. I zdystansowani? BBB, Ty chyba nie siebie masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Kawusia na CPN napisał: No właśnie mało mam powinnam isc na zakupy i mi sie nie chce. Mam plan dziś na sałatkę z feta i burakami, ale to raczej na kolacje. No właśnie po pracy to tak ciężko coś od podstaw zrobić by jeszcze było w normalnej porze, z drugiej a co ci to jak zrobisz to będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Ty sie nie znasz Nie popisuj się plebejska destynacja katowicka. To miasto kleszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach