Mapet 38 Napisano 3 godziny temu Nie ma nic gorszego niż pozujący goly chlop nie wiem co oni mają w głowach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 3 godziny temu Haha https://www.roksa.sx/listing/domin-zaprasza/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 3 godziny temu Nie wiem ja jusz nie pasuje do tych czasów co się tatulujom i nóg nie cwiczom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Nie wiem ja jusz nie pasuje do tych czasów co się tatulujom i nóg nie cwiczom Opuszczamy kafeteria 1 sierpnia zapraszam do czelendz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 386 Napisano 3 godziny temu Eh fajnie by było nie być impotente Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 3 godziny temu Baner dzisiaj widziałem tekkena 7 3m x 3m jak bym miał loft bym se kupił huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 3 godziny temu Też mje już znudziło wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 3 godziny temu 7 lat w Tybecie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Mapet napisał: Opuszczamy kafeteria 1 sierpnia zapraszam do czelendz W sierpniu to mam roboty 150-200 aukcji dodać huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 0 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Po co tu banujom jak nowe konto się zakłada w minutę nigdy nie ogarnę logiki żeby chociaż posty poleciały to wiszom Nie mam pojęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: W sierpniu to mam roboty 150-200 aukcji dodać huh Wychodzisz w ogóle z domu rekreacyjnie czy tylko piwnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 0 Napisano 3 godziny temu 37 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: To dla nich jak inwestycja te wszystkie tunningi, bo mają wtedy więcej adoratorów i większe możliwości przebierania nawet wśród tych którzy rokują Siema katalizator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Mapet napisał: Też mje już znudziło wszystko. Tezz nie lubię jak mi się wciska że se muszę kibel umyc albo zegarek kupic zamiast 3000 gier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Tezz nie lubię jak mi się wciska że se muszę kibel umyc albo zegarek kupic zamiast 3000 gier Chciałabym zobaczyć twój kwadracie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Mapet napisał: Wychodzisz w ogóle z domu rekreacyjnie czy tylko piwnicy Tylko jak czegoś brakuje dzisiaj bylem przed zabkom to jak inny świat nie dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Tylko jak czegoś brakuje dzisiaj bylem przed zabkom to jak inny świat nie dla mnie Idz na spacer chlopie do lasu idz z drzewami obcować mówię ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Idz na spacer chlopie do lasu idz z drzewami obcować mówię ci W piwnicy najlepiej gdyby będę chodził kiedyś byłem kilka razy rekreacyjnie w rtv agd media itd zazwyczaj drogo bez okazji tylko taxi kasa zmarnowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: W piwnicy najlepiej gdyby będę chodził kiedyś byłem kilka razy rekreacyjnie w rtv agd media itd zazwyczaj drogo bez okazji tylko taxi kasa zmarnowana Rekreacyjnie do sklepu rtv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Rekreacyjnie do sklepu rtv? No ja lubię se płyty pooglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 3 godziny temu Jak byłem mały to kursowalem do piekarni cukierni kafejki sklepy komputerowe salony gier sklepy konsolowe rzadziej kino plywalnia a dzisiaj wszystko jest do inpostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 3 godziny temu Za dużo piwniczenia lepiej iść na dwor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 15 Napisano 3 godziny temu 9 godzin temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: to calkiem mozliwe bo koralgol wylapal moderacje i tylko lajkuje Jak zwykle trafiłeś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Mapet napisał: Za dużo piwniczenia lepiej iść na dwor Bez sensu tam niebezpiecznie ostatnio prawie hulajnoga mnie potracila a ja brak ubezpieczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 93 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, manekin napisał: Siema katalizator Ale ja nie podaje ręki frajerom i cwеlom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Bez sensu tam niebezpiecznie ostatnio prawie hulajnoga mnie potracila a ja brak ubezpieczenia No najgorsi są i rowerzyści bez dzwonka święte krowy i jeszcze krowy z wózkami niektore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 93 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Kořalgor napisał: Jak zwykle trafiłeś! Zaraz wjedzie mu faza na tropie wróbelków 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 386 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Bez sensu tam niebezpiecznie ostatnio prawie hulajnoga mnie potracila a ja brak ubezpieczenia mie tez albo rower zza zakretu wyskakuje i jakims cudem nic sie nie stao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 2 godziny temu Zresztą mi system nic nie zrobi jusz ja mam zeznania w teczce prokuratury że lubię siedzieć w domu i se grać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 386 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Zaraz wjedzie mu faza na tropie wróbelków biedny paranoik udajacy racjonalnego pana milorda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 15 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Zresztą mi system nic nie zrobi jusz ja mam zeznania w teczce prokuratury że lubię siedzieć w domu i se grać Jakiej prokuratury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach