ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Od teraz tylko tak będę mówiła. Renesans światło. a nie 'dziękuję za renesans'? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Jakubone napisał: to ci wytłumaczę tak że nie będzie boleć Człowieku ja się nie martwię Twoim bólem, ale moim potencjalnym wysiłkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: zestaw puzle o kim miecz przed chwila pisal ze jest niezrownowazony i juz bedziesz wiedziala Nie czytam Waszej wymiany zdań. Nie nadążam za składaniem tego w jakąś całość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Wydaje mi się, że za dużo uwagi poświęcasz swoim jajko To bardzo podejrzane. wiesz jak to wyładowuje emocje? sama spróbuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Kawusia na CPN napisał: Koralgol to kafeteryjna szczujnia, odpowiednik forumowy pisoskiej koorwizji. Chyba mało czytałaś tego zboczenca faktycznie Tutaj trzeba z różnymi ludźmi obcować. Z Tobą też. Gdybym miał opisać swoje doznania na Twój temat, to nie byłyby takie słodkie jak ten Twój post. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Człowieku ja się nie martwię Twoim bólem, ale moim potencjalnym wysiłkiem Jełśi jemu nie chodzi o to, żeby bolało, to o co mu chodzić może? Boję się rozwijać ten wątek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Jakubone napisał: wiesz jak to wyładowuje emocje? sama spróbuj idź na erotyczny, zdejmij pajęczyny, nietoperze wygoń i tam uskuteczniaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Człowieku ja się nie martwię Twoim bólem, ale moim potencjalnym wysiłkiem masz w dupie mój ból jajek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a nie 'dziękuję za renesans'? Też. Kafe uczy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: W końcu? Pierwszy raz o Tobie wspomniałam... W takim razie będzie Ci łatwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Jakubone napisał: wiesz jak to wyładowuje emocje? sama spróbuj Jeśli chodzi o jajka to jestem admiratorką kurzych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Jełśi jemu nie chodzi o to, żeby bolało, to o co mu chodzić może? Boję się rozwijać ten wątek. lubisz jajecznicę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Jeśli chodzi o jajka to jestem admiratorką kurzych. serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Jełśi jemu nie chodzi o to, żeby bolało, to o co mu chodzić może? Boję się rozwijać ten wątek. O to o co zawsze chodzi wszystkim na forum: pisze prace magisterską i robi badania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: idź na erotyczny, zdejmij pajęczyny, nietoperze wygoń i tam uskuteczniaj Ero już nic nie pomoże. To zaorane pole. Ugór, na którym nic nie ma szansy urosnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Jakubone napisał: serio? Tak - jajka na twardo z majonezem i szczypiorkiem to jest to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Tak wiem, dużo uwagi mi poświęcasz, na szczęście tym razem ograniczasz sie do publika Tyle uwagi Ci poświęcam co Pokraka mnie. Czasami człowiekowi się wydaje Edytowano 7 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: O to o co zawsze chodzi wszystkim na forum: pisze prace magisterską i robi badania. Uspokoiłaś mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Tak - jajka na twardo z majonezem i szczypiorkiem to jest to. to przyjdź z majonezem i szczypiorkiem to taką zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Jakubone napisał: lubisz jajecznicę? Nie lubię. Mam po niej mdłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Uspokoiłaś mnie. nie to nie to okresowiczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Miecz napisał: Tyle uwagi Ci poświęcam co Pokraka mnie. Czasami człowiekowi się wydaje ale jestes msciwiec teraz bedziesz sie czepial pokraki w kazdym p[oscie bo ktos ci napisal ze byc moze ona napisala ze koralgol moze byc mieczem ? to prawie jakby ci ojca siekiera zab.ila Edytowano 7 godzin temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubone 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Nie lubię. Mam po niej mdłości. ale pokraka lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Margo. napisał: Przerwa na muzykę Czy to sugestia, że mamy śpiewać? Jestem w fabryce. To będzie trochę dziwnie wyglądało ale dla kafe - wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: W takim razie będzie Ci łatwiej Mieczu, ja wiele rzeczy rozumiem i wiele mogę Ci wybaczyć, ale pozwól, że na forum biedę pisać to co uważam za stosowne. Zwłaszcza, że w żaden sposób Ci się nie narzucam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 7 godzin temu dobra zostawiam was juz sie z mieczem przywitalem wiec moge spadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Jakubone napisał: ale pokraka lubi To cenna informacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ale jestes zawistny teraz bedziesz sie czepial pokraki w kazdym p[oscie bo ktos ci napisal ze byc moze ona napisala ze koralgol moze byc mieczem ? to prawie jakby ci ojca siekiera zab.ila Jeżeli czegoś nie rozumiesz to popytaj u źródła. Nie rób fermentu. Edytowano 7 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 50 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Mieczu, ja wiele rzeczy rozumiem i wiele mogę Ci wybaczyć, ale pozwól, że na forum biedę pisać to co uważam za stosowne. Zwłaszcza, że w żaden sposób Ci się nie narzucam. zwroc uwage teraz jaki nick anonimowy cie bedzie obrazal i to na 80% bedzie miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Jakubone napisał: masz w dupie mój ból jajek? Z przykrością muszę stwierdzić, że mam w tyle dużo rzeczy to przychodzi z wiekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach